SOFTWARE ONTWIKKELAARS

Extra ontwikkelaar(s) nodig? Vul je IT team aan met elke gewenste ontwikkelaar, voor 40 tot 65% lagere uurtarieven, zonder recruitment- of andere opstartkosten en met de full support van onze Nederlandse senior ontwikkelaars: Huur een Indiase ontwikkelaar van ons team in Hyderabad!

SENIOR EXPERTISE VOOR JUNIOR TARIEVEN!

9

ELKE GEWENSTE SOFTWARE ONTWIKKELAAR OP ELK GEWENST MOMENT

Vul je je IT team aan met elke gewenste expert en/of ontwikkelaar: .NET C# (MVC/Core), PHP, Front-end (HTML, JS, Javascript, CSS, jQuery, Bootstrap), mySQL, Xamarin, Angular.js, Oracle, Salesforce, React.js, Node.js, en Vue.js en/of Postgres.

9

SENIOR EXPERTISE VOOR JUNIOR TARIEVEN

Betaal slechts de helft tot eenderde van de uurtarieven die je hier in Nederland betaalt voor de inhuur van een freelance ontwikkelaar en huur 3 ontwikkelaars voor de prijs van 1, of verlaag je personeelskosten met 40 to 60%.

9

MET GRATIS ONDERSTEUNING VAN ONZE SENIOR ONTWIKKELAARS VANUIT NEDERLAND

Omdat wij ruim 10 jaar ervaring hebben in het samenwerken met Indiase software ontwikkelaars, kunnen we je precies vertellen hoe dat moet en je als geen ander bij de hand nemen om een optimaal resultaat te behalen. Om succes te garanderen, ontvang je daarbij -kosteloos- alle support die je nodig hebt bij de aansturing en het ontwikkelen zelf van onze senior ontwikkelaars vanuit Nederland.

9

HOGE KWALITEITSSTANDAARD EN PROBLEEMLOZE INTEGRATIE

Al onze Indiase software ontwikkelaars zijn volledig gecertificeerd en zijn uitvoerig getraind om Nederlandse kwaliteit te leveren. Daarbij hebben zij een uitstekende beheersing van de Engelse taal en zijn zij gewend om voor Nederlandse organisaties te werken.

9

UITSTEKENDE CONTINUÏTEIT

Omdat alle Indiase ontwikkelaars bij ons op de loonlijst staan en wij hen voorzien van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden en een uitstekende werkplek kunnen we een uitstekende continuïteit bieden. Hierdoor kun je ook na de inhuurperiode vaak weer dezelfde ontwikkelaar inhuren en blijft alle opgebouwde en waardevolle kennis voor je behouden.

9

GEEN RECRUITMENT- OF ANDERE OPSTARTKOSTEN EN VOLLEDIGE FLEXIBILITEIT

Door een software ontwikkelaar in te huren in plaats van in vaste dienst te nemen, bespaar je recruitment- en andere opstartkosten voor het inwerken, opleiden en huisvesten van de nieuwe medewerker(s) en blijf je volledige flexibel bij het op- en afschalen in de toekomst.

9

SPECIAAL PILOTTARIEF

Om de voordelen van het inhuren van Indiase ontwikkelaars in de praktijk te ervaren, investeren we graag mee in een risicoloze pilot voor een aantrekkelijk tarief.

HUUR 3 ONTWIKKELAARS VOOR DE PRIJS VAN 1, OF VERLAAG JE PERSONEELSKOSTEN MET 60%!

Kun je op korte termijn één of meerdere extra software ontwikkelaar(s) of een specifieke developer gebruiken? Maar geen trek in recruitmentinspanningen en andere opstartkosten, risico’s die kleven aan het bieden een vast dienstverband, of het betalen van freelance uurtarieven van €65 of hoger?

Dan hebben wij de perfecte oplossing: Huur een Indiase software ontwikkelaar van ons IT in India voor tarieven die ruim 3 keer lager liggen dan in Nederland, met gratis ondersteuning van onze Nederlandse senior ontwikkelaars, volledige flexibiliteit bij het op- en afschalen in de toekomst en een uitstekende continuïteit!

 

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

 • Directe toegang tot vrijwel elke gewenste ontwikkelaar met elk gewenst ervaringsniveau
 • Uurtieven die variëren van €17,50 tot €35
 • Met gratis ondersteuning van onze Nederlandse senior ontwikkelaars bij de aansturing of het ontwikkelen zelf
 • Uitstekende continuïteit, doordat alle ontwikkelaars bij ons op de loonlijst staan
 • Geen recruitment- of opstartkosten
 • Nul risico op uitval bij vakantie of door ziekte
 • Volledige flexibiliteit bij het op- en afschalen in de toekomst
 • Geen extra werkplek benodigd of tijd en geld kwijt aan het inwerken, trainen of opleiden van de nieuwe medewerker(s)

  LAGE TARIEVEN MET GRATIS ONDERSTEUNING EN UITSTEKENDE CONTINUïTEIT

  • Met ruim 10 jaar ervaring in het samenwerken met Indiase ontwikkelaars, kunnen we je als geen ander begeleiden naar een optimaal resultaat
  • Om succes te garanderen, ontvang je kosteloos alle ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt van onze senior ontwikkelaars vanuit Nederland
  • Omdat alle Indiase software ontwikkelaars bij ons op de loonlijst staan en we door hen voorzien van een aantrekkelijk dienstverband en werkplek, blijft het personeelsverloop verwaarloosbaar en kunnen we een uitstekende continuïteit bieden. Hierdoor kun je ook in de toekomst vaak weer gebruik blijven maken van dezelfde ontwikkelaar(s) en blijft alle waardevolle opgebouwde kennis en ervaring voor je behouden
  • Indien wenselijk, kunnen we ook team met een perfect uitgebalanceerde mix van Nederlandse en Indiase software ontwikkelaars aanbieden 
  • Om de voordelen van het inhuren van een Indiase softwarer ontwikkelaar in de praktijk te ervaren, bieden we een aantrekkelijke pilot voor een speciaal pilot-tarief

  8 HOOFDREDENEN VOOR HET INHUREN VAN EEN INDIASE SOFTWARE ONTWIKKELAAR VAN WESQUARE

  1. GROOTSTE POOL AAN TALENTEN VOOR DE MEEST POPULAIRE TALEN

  De afgelopen 5 jaar is de Indiase technologie-industrie enorm gegroeid met een snelheid van gemiddeld 7,5%. En hoewel India mede hierdoor inmiddels de grootste talentenpool heeft van 800.000+ geschoolde software ontwikkelaars in de populairste programmeertalen zoals Python, JavaScript, C/C++ en PHP, is de verwachting dat deze talentenpool de komende jaren alleen nog maar groter wordt en zal verdubbelen tot 9-10 miljoen.

  2. TOEGEWIJDE, GEDISCIPLINEERDE EN SYSTEMATISCHE WERKETHIEK

  Indiase software ontwikkelaars zijn bekwame en toegewijde professionals die oprecht bereid zijn om tijd en moeite in jouw project te investeren. Dankzij het rotsvaste Indiase onderwijssysteem dat verantwoordelijk is voor de kernfundamenten van elke student, staan Indiase software ontwikkelaars bekend om hun sterke technische kennis en benaderen ze hun werk met passie, toewijding en oprechtheid.

  Over het algemeen zijn Indiase software ontwikkelaars hardwerkend en werken ze ook slim om complexe projecten op een efficiënte manier te behandelen en ervoor te zorgen dat ze binnen de deadline worden afgerond.

  Ze zorgen ervoor dat ze op tijd en waar nodig innoveren en leveren in de regel net iets meer inzet, dan wij hier zelf gewend zijn om te leveren.

  3. ZEER GUNSTIGE TARIEVEN EN VEEL WAAR VOOR JE GELD

  Vandaag de dag kampen relatief veel organisaties in Nederland met een mismatch tussen de vraag naar en het aanbod van goede software ontwikkelaars. En als een organisatie al de gewenste software ontwikkelaar heeft gevonden, dan betaalt zij hier gegarandeerd de hoofdprijs voor.

  Terwijl op dit moment in India het tegenovergestelde aan de gang is. Daar is nu juist sprake van een ongekend overschot aan buitengewoon kundige ontwikkelaars. Waarbij door de intense onderlinge concurrentie, hun salarissen ook nog eens bijzonder laag liggen volgens onze Westerse standaarden. Mede door de actuele hoge koers van de Dollar en de Euro uiteraard.

  Het gemiddelde uurtarief dat je betaalt voor een Indiase software ontwikkelaar komt hierdoor uit tussen de €17,50 en €30. Wat lager is dan in een land als Oekraïne waar de uurtarieven gemiddeld liggen tussen de €35 en €39. Of in Latijns-Amerika waar de tarieven gemiddeld liggen tussen de €35 en €40.

  Een ander groot voordeel dat India te bieden heeft, is dat Indiase software ontwikkelaars vrijwel altijd volledige transparantie bieden aan hun klanten. Hierdoor worden eventuele verborgen kosten vermeden.

  4. GEEN AANPASSING VAN DE WERKTIJDEN BENODIGD

  Indiërs werken in de regel van 9.00 tot 18.00 uur. Met enige flexibiliteit die een Indiër niet vreemd is, zou je Indiase IT professional gemakkelijk om 7.00 uur ’s morgens kunnen beginnen of tot 20.30 uur ’s avonds laat kunnen blijven werken. Wat het tijdsverschil tussen India en onze westerse landen betreft, biedt dit tijdsverschil van 13 uur voldoende comfortabele uren om effectief met hen samen te werken.

  5. INDIA IS HET TWEEDE GROOTSTE ENGELSTALIGE LAND TER WERELD

  Bij het kiezen en selecteren van de IT-professionals die jou van een afstand moeten gaan helpen, is taalcompatibiliteit een belangrijk punt van zorg.

  Talen hebben in India een hiërarchische component: een taal die meer functies vervult, staat in hoger aanzien. Het Engels is zo’n taal in India. Toen India een kolonie van Groot-Brittannië was, kreeg de Engelse taal al snel de overhand. De introductie van het Engels als de voertaal in het hoger onderwijs en het bestuur leidde ertoe dat een verwesterde elite met een Engelse opleiding ontstond. Deze elite heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in de onafhankelijkheidsbeweging.

  Dit verklaart waarom de Engelse taal het einde van het Britse bestuur heeft overleefd en nu als het ware de schakel tussen Brits-Indië en het onafhankelijke India vormt. En ook, waarom het inhuren van Indiase ontwikkelaars niet alleen westerse kwaliteit garandeert, maar ook uitstekende communicatie in de Engelse taal.

  6. STABIELE REGERING EN GUNSTIG (PRO) IT KLIMAAT

  India is een politiek en economisch stabiel land met een pro-IT regering die IT beschouwt als één van India’s top vijf prioriteitsindustrieën. Hierdoor is het IT-beleid dat de Indiase regering voert, zeer gunstig voor westerse landen om samen te werken met Indiase software ontwikkelaars.

  7. EXTRA ONDERSTEUNING BIJ HET AANSTUREN EN/OF ONTWIKKELEN

  Omdat wijzelf software ontwikkelaars zijn en ruim 15 jaar ervaring hebben met het van een afstand samenwerken met Indiase ontwikkelaars, weten we precies hoe het is. En dus ook wat nodig is om je samenwerking met de Indiase ontwikkelaar(s) te laten slagen. Dat is precies de reden waarom we niet alleen de mogelijkheid bieden om een Indiase remote ontwikkelaar in te huren, maar ook een ervaren Nederlandse senior die je helpt met het ontwikkelen en/of aansturen van de Indiase remote ontwikkelaar(s).

  8. LOCALE PARTNER DIE JE TER PLEKKE KAN HELPEN OM DE JUISTE PERSOON(LIJKHEID) TE VINDEN

  Goede software ontwikkelaars zijn het meest gewild. Een gegeven dat het in de praktijk vaak (zeer) lastig maakt om de juiste persoon te vinden met de juiste vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid. Omdat wij over een eigen kantoor in Hyderabad beschikken, kunnen wij lokaal te werk gaan. En een lokale zoektocht uitzetten naar de ideale IT specialist en de persoon(lijkheid) wiens skills en ervaring optimaal aansluiten bij de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers.

  VERHUURDE ONTWIKKELAARS

  JAAR ERVARING MET OUTSTAFFING

  PROGRAMMEERTALEN

  OPDRACHTGEVERS

  Outstaffing MediaMarkt Huur een remote ontwikkelaar

  ORACLE SERVICE CLOUD (MANAGED SERVICES)

  Om ervoor te zorgen dat hun systeem altijd is geoptimaliseerd, goed presteert en in elke situatie beschikbaar is, huurt MediaMarkt meerdere Oracle B2C Service ontwikkelaars in van ons Indiase IT-team.

  Outstaffing IKSO Huur een remote ontwikkelaar

  360 DEGREES FEEDBACK PLATFORM (OUTSTAFFING)

  Ten einde hun 360 graden feedback platform door te ontwikkelen en al hun online ambities te realiseren, huurt IKSO meerdere PHP(Laraval) en Angular ontwikkelaars van ons Indiase IT Team.

  Outstaffing Milkymap Huur een remote ontwikkelaar

  FREE CUSTOMER JOURNEY MAPPING TOOL (OUTSTAFFING)

  Om de online Customer Journey mapping tool verder door te ontwikkelen, huurt Milkymap meerdere PHP(Symfony) en Vue.js ontwikkelaars van ons Indiase ontwikkelteam in.

  WeSquare Outstaffing: Schaal je IT team snel en voordelig op door een efficiente mix van Indiase en Nederlandse ontwikkelaars in te huren.

  WAT ANDEREN ZEGGEN OVER
  HET SAMENWERKEN MET INDIASE REMOTE ONTWIKKELAARS…

  Voor het bouwen en doorontwikkelen van een 360 graden feedback tool (progressive webapp  en php in een Laravel framework), huren wij momenteel 4 ontwikkelaars vast in de maand. Waaronder een Teamlead, een Scrum master, een full stack medior en een tester. De samenwerking verloopt goed. Hun bereikbaarheid en flexibiliteit is hun grootste kwaliteit. Ze zijn altijd bereikbaar (ook op dagen dat ze niet werken) en de communicatie verloopt redelijk vlot. Een groot voordeel is het tijdsverschil waardoor we veel efficiënter kunnen werken. Als ik ’s avonds iets naar hen doorstuur (wanneer zij liggen te slapen), dan is het de volgende ochtend (als ik wakkeer wordt) al geregeld. Daarbij hebben ze een hoge werkethos; ze zijn gewend om hard te werken en lange uren te maken (soms zelfs in het weekend). Zolang ze deze kwaliteit blijven leveren scheelt dit ons aanzienlijk in de kosten. Daarnaast ervaar ik de samenwerking met WeSquare als zeer prettig.  Ze zijn altijd bereid om mee te denken en mee te helpen. Dit waardeer ik enorm!

  LEON BROENINK

  SALES & IMPLEMENTATIE EXPERT, IKSO

  Voor het (door)ontwikkelen van ons platform Milkymap huren wij sinds een aantal jaren elke maand 3 Indiase ontwikkelaars in van WeSquare: 1 Senior, 1 Medior en 1 Junior ontwikkelaar. Ben hierover erg te spreken. Door de scherpe lonen die zij hanteren voor hun Indiase ontwikkelaars, kunnen we in een korte tijd veel kosten besparen. En hierdoor veel meer van onze plannen realiseren in een korter tijdsbestek. Na een korte inwerkperiode en even aftasten, verloopt de samenwerking met de ontwikkelaars nu helemaal prima en ben ik op een punt gekomen waarop ik dit iedereen kan aanraden.

  OLF UINEKEN

  CTO/CFO & CO-FOUNDER, MILKYMAP

  Voor het ontwikkelen van een Mijn.Scarfforce.nl -een online tool voor recruiters waarmee zij de drijfveren van kandidaten kunnen screenen- huur ik momenteel een Senior .Net ontwikkelaar en een tester van WeSquare in. Omdat ik zelfstandig ondernemer ben en meer plannen heb dan budget, is het voor mij zaak dat elke euro die ik investeer in het platform, raak is. In Nederland liet ik mij eerst ondersteunen door een ZZP-er. Hoewel ook die samenwerking goed verliep, lukt het met WeSquare om nog meer rendement uit mijn ontwikkelbudget te halen. En als zodanig om nog meer plannen te realiseren voor hetzelfde budget. Daarbij ben ik erg tevreden over hoe de samenwerking met de Indiase ontwikkelaars tot nog toe verloopt: Prima communicatie en goede kwaliteit mbt hetgeen wordt opgeleverd.

  RUDMER VAN DER MEULEN

  FOUNDER EN OWNER, SCARFFORCE

  FAQ’s

  WAT IS OUTSTAFFING?

  Outstaffing betekent dat je (tijdelijk) extra personeel op afstand inhuurt van je outstaffing partner, zonder dat je hen een (vast) dienstverband geeft. Of in dit geval, dat je één of meerdere ontwikkelaars van ons ontwikkelteam in India inhuurt, die op een afstand aan jouw IT project werken. Onder jouw supervisie en voor zo lang als jij dat wenselijk acht.

  In de meeste gevallen schakelt deze extra ontwikkelaar direct met jou en jouw eigen programmeurs. En geef jij hem taken volgens jouw behoeften, waarbij jij de prioriteiten en de workflow managet.

  Daarbij neemt jouw outstaffing partner (in dit geval WeSquare) de verantwoordelijkheid voor het vinden van de ontwikkelaar(s) die je nodig hebt. En regelt zij het dienstverband, waarbij zij tevens de huisvesting, werkplek, benodigde bedrijfsmiddelen (zoals een laptop en software) en de personeelsadministratie verzorgt.

  WAAROM EEN ONTWIKKELAAR INHUREN?

  Huur een ontwikkelaar: profiteer wel van de lusten, maar draag niet de lasten die horen bij het aantrekken van nieuw personeel:

  • Bespaar in een korte tijd meer dan 30% personeels- en/of ontwikkelkosten: Betaal maximaal tussen de €17,50 (starter) en €30 (senior met 7 jaar ervaring) per uur.
  • Bespaar tijd, geld en moeite die je steekt in recruitment (wervingscampagne, betaalde advertenties en sollictatiegesprekken)
  • Loop geen risico de ‘verkeerde’ ontwikkelaar/persoon aan te aantrekken: Als de samenwerking met deze ontwikkelaar niet werkt, zeg je die gewoon per direct en zonder kosten op.
  • Steek geen tijd, geld en moeite in het huisvesten, creëren van een extra werkplek en het inwerken/opleiden van deze nieuwe medewerker(s)
  • Behoud je de volledige regie en bepaal jij wat er gebeurt, hoe dat gebeurt en wanneer
  • Blijf flexibel en schaal je IT team op en af, wanneer jij dat wilt
  WAT IS DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN WESQUARE?

  De voornamelijkste reden om voor WeSquare te kiezen, is omdat het samenwerken met een Indiase remote ontwikkelaar best nog wel een uitdaging kan zijn door de afstand, de culturele verschillen en de taalbarrières.

  En juist op dit vlak kunnen we waardevolle meerwaarde bieden:

  • Omdat we reeds 15 jaar van een afstand samenwerken met Indiase IT-professionals, kunnen we je precies vertellen hoe dit moet
  • Om de samenwerking in de praktijk ook daadwerkelijk te laten slagen, geven wij je kosteloos alle ondersteuning die je nodig hebt van onze Nederlandse Seniors vanuit Nederland
  • Alle Indiase ontwikkelaars die je bij ons inhuurt hebben of krijgen een vast dienstverband bij ons en genieten van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hetgeen leidt tot een minimaal personeelsverloop, ervoor zorgt dat opdrachtgevers vrijwel altijd dezelfde ontwikkelaar(s) kunnen blijven inhuren. En dat waardevolle opgebouwde kennis en ervaring hierdoor behouden blijft
  • Omdat we een eigen kantoor en HR afdeling in Hyderabad hebben, kunnen we nieuw IT talent lokaal recruiten en huisvesten
  • Om te wennen en de voordelen van het inhuren van Indiase ontwikkelaars in de praktijk te ervaren, ontvang je een pilot tegen kostprijs.

  BLOGS

  NEEM CONTACT MET ONS OP