SOFTWARE ONTWIKKELAARS INHUREN

Extra ontwikkelaars nodig? Vul je IT team aan met elke gewenste ontwikkelaar, wanneer en voor zo lang je wilt, voor 40 tot 65% minder budget, zonder recruitment- of andere opstartkosten: Huur één of meerdere Indiase remote ontwikkelaars voor €17,50 tot max €35 per uur.

HAAL 3 KEER ZOVEEL UIT JE BUDGET!

9

ELKE GEWENSTE ONTWIKKELAAR OP ELK GEWENST MOMENT, VOOR ZO LANG ALS JE WILT

(Tijdelijk) behoefte aan één of meerdere software ontwikkelaars? Met onze outstaffing service vul je je IT team aan met elke gewenste software ontwikkelaar, op elk gewenst moment, voor zo lang als je wilt: .NET C# (MVC/Core), PHP, Front-end (HTML, JS, Javascript, CSS, jQuery, Bootstrap), mySQL, Xamarin, Angular.js, Oracle, Salesforce, React.js, Node.js, en Vue.js en/of Postgres.

9

100% SUCCESGARANTIE!

Omdat wij meer dan 15 jaar ervaring hebben met het ontwikkelen van maatwerk software en de meest uitdagende webapplicaties met Indiase remote ontwikkelaars, wetenn we precies hoe het is en wat nodig is om de samenwerking met de remote ontwikkelaars te laten slagen. 

9

VERTROUWDE (NEDERLANDSE) KWALITEIT

Alle software ontwikkelaars die je bij ons inhuurt zijn volledig gecertificeerd en uitvoerig getraind om Nederlandse kwaliteit te leveren. Ook hebben ze een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

9

GEEN RECRUITMENT- OF ANDERE OPSTARTKOSTEN EN SCHERPST MOGELIJKE UURTARIEVEN

Door een software ontwikkelaar in te huren bespaar je recruitmentkosten en kosten voor het inwerken, opleiden en huisvesten van de nieuwe medewerker. Daarbij betaal je slechts eenderde van de tarieven die in Nederland worden gehanteerd door freelance ontwikkelaars. 

9

UITSTEKENDE CONTINUÏTEIT

Door elke Indiase ontwikkelaar te voorzien van een vast dienstverband en uitstekende arbeidsomstandigheden minimaliseren we het personeelsverloop. Hierdoor kunnen we een uitstekende continuïteit bieden en blijft waardevolle kennis en know-how voor onze klanten behouden.

9

SPECIAAL PILOTTARIEF

Om de voordelen van het inhuren van Indiase ontwikkelaars in de praktijk te ervaren en de optimale samenwerkingsvorm te bepalen bieden we elke nieuwe relatie een pilot tegen een (sterk) gereduceerd tarief.

DIRECT TOEGANG TOT ERVAREN ONTWIKKELAARS VAN WERELDKLASSE

Kun je (tijdelijk) één of meerdere extra software ontwikkelaars gebruiken? Of zou je graag een specifieke expertise aan jouw team toevoegen? Of, wil je je personeelskosten structureel met 40 tot 65% te verlagen, zonder af te schalen?

Dan hebben wij de perfecte oplossing: Huur een Remote Ontwikkelaar!

 • Bereid je je IT team op elk gewenst moment, snel en eenvoudig uit met elke gewenste ontwikkelaar
 • Voor tarieven die ruim 3(!) keer lager liggen dan in Nederland
 • Met de mogelijkheid om ook een Nederlandse senior aan je teeam toe te voegen die je helpt met de aansturing of het ontwikkelen zelf.

Waarom?

 • Directe kostenbesparing van 40 tot zelfs wel 65%!
 • Volledige flexibiliteit met betrekking tot het op- en afschalen van jouw team
 • Nul recruitmentkosten
 • Geen extra werkplek benodigd en/of tijd kwijt aan het inwerken of opleiden van de nieuwe medewerker
 • Nul risico op afwezigheid door vakantie en/of ziekte (dat is ons risico)
 • Geen risico om de verkeerde persoon aan te trekken: als een ontwikkelaar niet bevalt zoeken wij iemand anders voor je

Onze meerwaarde

 • We hebben ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties met Indiase remote ontwikkelaars
 • Met ons eigen kantoor en KVK nummer kunnen we lokaal te werk gaan in India (Hyderabad)
 • Door elke ontwikkelaar te voorzien van een vast dienstverband en een geweldige werkplek, minimaliseren we het personeelsverloop, blijft waardevolle opgebouwde kennis en know-how behouden en bieden we een uitstekende continuïteit 
 • Om een optimale match te creëren, laten we opdrachtgevers meekijken en meebeslissen tijdens het recruitmentproces
 • Om een succesvolle samenwerking met de remote ontwikkelaar(s) te garanderen, ontvang je kostenloos alle ondersteuning van onze seniors vanuit Nederland. 
 • Indien wenselijk, kunnen we ook Nederlandse ontwikkelaars, testers, UI en UX ontwerpers en/of project managers leveren
 • Om het uit te proberen en te ervaren of het inhuren van Indiase remote ontwikkelaars wat voor je is, bieden we een pilot tegen een speciaal gereduceerd tarief

ERVAREN ONTWIKKELAARS, DIRECT INZETBAAR, MET BEGELEIDING VANUIT NEDERLAND, ZONDER RECRUITMENT- EN/OF OPSTARTKOSTEN!

GROOTSTE POOL AAN TALENTEN IN DE MEEST POPULAIRE PROGRAMMEERTALEN

De afgelopen 5 jaar is de Indiase technologie-industrie enorm gegroeid met een snelheid van gemiddeld 7,5%. En hoewel India mede hierdoor inmiddels de grootste talentenpool heeft van 800.000+ geschoolde software ontwikkelaars in de populairste programmeertalen zoals Python, JavaScript, C/C++ en PHP, is de verwachting dat deze talentenpool de komende jaren alleen nog maar groter wordt en zal verdubbelen tot 9-10 miljoen.

TOEGEWIJDE, GEDISCIPLINEERDE EN SYSTEMATISCHE WERKETHIEK

Indiase software ontwikkelaars zijn bekwame en toegewijde professionals die oprecht bereid zijn om tijd en moeite in jouw project te investeren. Dankzij het rotsvaste Indiase onderwijssysteem dat verantwoordelijk is voor de kernfundamenten van elke student, staan Indiase software ontwikkelaars bekend om hun sterke technische kennis en benaderen ze hun werk met passie, toewijding en oprechtheid.

Over het algemeen zijn Indiase software ontwikkelaars hardwerkend en werken ze ook slim om complexe projecten op een efficiënte manier te behandelen en ervoor te zorgen dat ze binnen de deadline worden afgerond.

Ze zorgen ervoor dat ze op tijd en waar nodig innoveren en leveren in de regel net iets meer inzet, dan wij hier zelf gewend zijn om te leveren.

ZEER GUNSTIGE TARIEVEN EN VEEL WAAR VOOR JE GELD

Vandaag de dag kampen relatief veel organisaties in Nederland met een mismatch tussen de vraag naar en het aanbod van goede software ontwikkelaars. En als een organisatie al de gewenste software ontwikkelaar heeft gevonden, dan betaalt zij hier gegarandeerd de hoofdprijs voor.

Terwijl op dit moment in India het tegenovergestelde aan de gang is. Daar is nu juist sprake van een ongekend overschot aan buitengewoon kundige ontwikkelaars. Waarbij door de intense onderlinge concurrentie, hun salarissen ook nog eens bijzonder laag liggen volgens onze Westerse standaarden. Mede door de actuele hoge koers van de Dollar en de Euro uiteraard.

Het gemiddelde uurtarief dat je betaalt voor een Indiase software ontwikkelaar komt hierdoor uit tussen de €17,50 en €30. Wat lager is dan in een land als Oekraïne waar de uurtarieven gemiddeld liggen tussen de €35 en €39. Of in Latijns-Amerika waar de tarieven gemiddeld liggen tussen de €35 en €40.

Een ander groot voordeel dat India te bieden heeft, is dat Indiase software ontwikkelaars vrijwel altijd volledige transparantie bieden aan hun klanten. Hierdoor worden eventuele verborgen kosten vermeden.

GEEN AANPASSING VAN DE WERKTIJDEN BENODIGD

Indiërs werken in de regel van 9.00 tot 18.00 uur. Met enige flexibiliteit die een Indiër niet vreemd is, zou je Indiase IT professional gemakkelijk om 7.00 uur ’s morgens kunnen beginnen of tot 20.30 uur ’s avonds laat kunnen blijven werken. Wat het tijdsverschil tussen India en onze westerse landen betreft, biedt dit tijdsverschil van 13 uur voldoende comfortabele uren om effectief met hen samen te werken.

INDIA IS HET TWEEDE GROOTSTE ENGELSTALIGE LAND TER WERELD

Bij het kiezen en selecteren van de IT-professionals die jou van een afstand moeten gaan helpen, is taalcompatibiliteit een belangrijk punt van zorg.

Talen hebben in India een hiërarchische component: een taal die meer functies vervult, staat in hoger aanzien. Het Engels is zo’n taal in India. Toen India een kolonie van Groot-Brittannië was, kreeg de Engelse taal al snel de overhand. De introductie van het Engels als de voertaal in het hoger onderwijs en het bestuur leidde ertoe dat een verwesterde elite met een Engelse opleiding ontstond. Deze elite heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in de onafhankelijkheidsbeweging.

Dit verklaart waarom de Engelse taal het einde van het Britse bestuur heeft overleefd en nu als het ware de schakel tussen Brits-Indië en het onafhankelijke India vormt. En ook, waarom het inhuren van Indiase ontwikkelaars niet alleen westerse kwaliteit garandeert, maar ook uitstekende communicatie in de Engelse taal.

STABIELE REGERING EN GUNSTIG (PRO) IT KLIMAAT

India is een politiek en economisch stabiel land met een pro-IT regering die IT beschouwt als één van India’s top vijf prioriteitsindustrieën. Hierdoor is het IT-beleid dat de Indiase regering voert, zeer gunstig voor westerse landen om samen te werken met Indiase software ontwikkelaars.

EXTRA ONDERSTEUNING BIJ HET AANSTURING EN/OF ONTWIKKELEN

Omdat wijzelf software ontwikkelaars zijn en ruim 15 jaar ervaring hebben met het van een afstand samenwerken met Indiase ontwikkelaars, weten we precies hoe het is. En dus ook wat nodig is om je samenwerking met de Indiase ontwikkelaar(s) te laten slagen. Dat is precies de reden waarom we niet alleen de mogelijkheid bieden om een Indiase remote ontwikkelaar in te huren, maar ook een ervaren Nederlandse senior die je helpt met het ontwikkelen en/of aansturen van de Indiase remote ontwikkelaar(s). 

LOCALE PARTNER DIE JE TER PLEKKE KAN HELPEN OM DE JUISTE PERSOON(LIJKHEID) TE VINDEN

Goede software ontwikkelaars zijn het meest gewild. Een gegeven dat het in de praktijk vaak (zeer) lastig maakt om de juiste persoon te vinden met de juiste vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid. Omdat wij over een eigen kantoor in Hyderabad beschikken, kunnen wij lokaal te werk gaan. En een lokale zoektocht uitzetten naar de ideale IT specialist en de persoon(lijkheid) wiens skills en ervaring optimaal aansluiten bij de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers.

VERHUURDE ONTWIKKELAARS

JAAR ERVARING MET OUTSTAFFING

PROGRAMMEERTALEN

OPDRACHTGEVERS

Outstaffing MediaMarkt Huur een remote ontwikkelaar

ORACLE SERVICE CLOUD (MANAGED SERVICES)

Om ervoor te zorgen dat hun systeem altijd is geoptimaliseerd, goed presteert en in elke situatie beschikbaar is, huurt MediaMarkt meerdere Oracle B2C Service ontwikkelaars in van ons Indiase IT-team.

Outstaffing IKSO Huur een remote ontwikkelaar

360 DEGREES FEEDBACK PLATFORM (OUTSTAFFING)

Ten einde hun 360 graden feedback platform door te ontwikkelen en al hun online ambities te realiseren, huurt IKSO meerdere PHP(Laraval) en Angular ontwikkelaars van ons Indiase IT Team in.

Outstaffing Milkymap Huur een remote ontwikkelaar

FREE CUSTOMER JOURNEY MAPPING TOOL (OUTSTAFFING)

Om de online Customer Journey mapping tool verder door te ontwikkelen, huurt Milkymap meerdere PHP(Symfony) en Vue.js ontwikkelaars van ons Indiase ontwikkelteam in.

WeSquare Outstaffing: Schaal je IT team snel en voordelig op door een efficiente mix van Indiase en Nederlandse ontwikkelaars in te huren.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER
HET SAMENWERKEN MET INDIASE REMOTE ONTWIKKELAARS…

Voor het bouwen en doorontwikkelen van een 360 graden feedback tool (progressive webapp  en php in een Laravel framework), huren wij momenteel 4 ontwikkelaars vast in de maand. Waaronder een Teamlead, een Scrum master, een full stack medior en een tester. De samenwerking verloopt goed. Hun bereikbaarheid en flexibiliteit is hun grootste kwaliteit. Ze zijn altijd bereikbaar (ook op dagen dat ze niet werken) en de communicatie verloopt redelijk vlot. Een groot voordeel is het tijdsverschil waardoor we veel efficiënter kunnen werken. Als ik ’s avonds iets naar hen doorstuur (wanneer zij liggen te slapen), dan is het de volgende ochtend (als ik wakkeer wordt) al geregeld. Daarbij hebben ze een hoge werkethos; ze zijn gewend om hard te werken en lange uren te maken (soms zelfs in het weekend). Zolang ze deze kwaliteit blijven leveren scheelt dit ons aanzienlijk in de kosten. Daarnaast ervaar ik de samenwerking met WeSquare als zeer prettig.  Ze zijn altijd bereid om mee te denken en mee te helpen. Dit waardeer ik enorm!

LEON BROENINK

SALES & IMPLEMENTATIE EXPERT, IKSO

Voor het (door)ontwikkelen van ons platform Milkymap huren wij sinds een aantal jaren elke maand 3 Indiase ontwikkelaars in van WeSquare: 1 Senior, 1 Medior en 1 Junior ontwikkelaar. Ben hierover erg te spreken. Door de scherpe lonen die zij hanteren voor hun Indiase ontwikkelaars, kunnen we in een korte tijd veel kosten besparen. En hierdoor veel meer van onze plannen realiseren in een korter tijdsbestek. Na een korte inwerkperiode en even aftasten, verloopt de samenwerking met de ontwikkelaars nu helemaal prima en ben ik op een punt gekomen waarop ik dit iedereen kan aanraden.

OLF UINEKEN

CTO/CFO & CO-FOUNDER, MILKYMAP

Voor het ontwikkelen van een Mijn.Scarfforce.nl -een online tool voor recruiters waarmee zij de drijfveren van kandidaten kunnen screenen- huur ik momenteel een Senior .Net ontwikkelaar en een tester van WeSquare in. Omdat ik zelfstandig ondernemer ben en meer plannen heb dan budget, is het voor mij zaak dat elke euro die ik investeer in het platform, raak is. In Nederland liet ik mij eerst ondersteunen door een ZZP-er. Hoewel ook die samenwerking goed verliep, lukt het met WeSquare om nog meer rendement uit mijn ontwikkelbudget te halen. En als zodanig om nog meer plannen te realiseren voor hetzelfde budget. Daarbij ben ik erg tevreden over hoe de samenwerking met de Indiase ontwikkelaars tot nog toe verloopt: Prima communicatie en goede kwaliteit mbt hetgeen wordt opgeleverd.

RUDMER VAN DER MEULEN

FOUNDER EN OWNER, SCARFFORCE

FAQ’s

WAT IS OUTSTAFFING?

Outstaffing betekent dat je (tijdelijk) extra personeel op afstand inhuurt van je outstaffing partner, zonder dat je hen een (vast) dienstverband geeft. Of in dit geval, dat je één of meerdere ontwikkelaars van ons ontwikkelteam in India inhuurt, die op een afstand aan jouw IT project werken. Onder jouw supervisie en voor zo lang als jij dat wenselijk acht.

In de meeste gevallen schakelt deze extra ontwikkelaar direct met jou en jouw eigen programmeurs. En geef jij hem taken volgens jouw behoeften, waarbij jij de prioriteiten en de workflow managet.

Daarbij neemt jouw outstaffing partner (in dit geval WeSquare) de verantwoordelijkheid voor het vinden van de ontwikkelaar(s) die je nodig hebt. En regelt zij het dienstverband, waarbij zij tevens de huisvesting, werkplek, benodigde bedrijfsmiddelen (zoals een laptop en software) en de personeelsadministratie verzorgt.

WAAROM EEN ONTWIKKELAAR INHUREN?

Huur een ontwikkelaar: profiteer wel van de lusten, maar draag niet de lasten die horen bij het aantrekken van nieuw personeel:

 • Bespaar in een korte tijd meer dan 30% personeels- en/of ontwikkelkosten: Betaal maximaal tussen de €17,50 (starter) en €30 (senior met 7 jaar ervaring) per uur.
 • Bespaar tijd, geld en moeite die je steekt in recruitment (wervingscampagne, betaalde advertenties en sollictatiegesprekken)
 • Loop geen risico de ‘verkeerde’ ontwikkelaar/persoon aan te aantrekken: Als de samenwerking met deze ontwikkelaar niet werkt, zeg je die gewoon per direct en zonder kosten op.
 • Steek geen tijd, geld en moeite in het huisvesten, creëren van een extra werkplek en het inwerken/opleiden van deze nieuwe medewerker(s)
 • Behoud je de volledige regie en bepaal jij wat er gebeurt, hoe dat gebeurt en wanneer
 • Blijf flexibel en schaal je IT team op en af, wanneer jij dat wilt
WAT IS DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN WESQUARE?

De voornamelijkste reden om voor WeSquare te kiezen, is omdat het samenwerken met een Indiase remote ontwikkelaar best nog wel een uitdaging kan zijn door de afstand, de culturele verschillen en de taalbarrières.

En juist op dit vlak kunnen we waardevolle meerwaarde bieden:

 • Omdat we reeds 15 jaar van een afstand samenwerken met Indiase IT-professionals, kunnen we je precies vertellen hoe dit moet
 • Om de samenwerking in de praktijk ook daadwerkelijk te laten slagen, geven wij je kosteloos alle ondersteuning die je nodig hebt van onze Nederlandse Seniors vanuit Nederland
 • Alle Indiase ontwikkelaars die je bij ons inhuurt hebben of krijgen een vast dienstverband bij ons en genieten van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hetgeen leidt tot een minimaal personeelsverloop, ervoor zorgt dat opdrachtgevers vrijwel altijd dezelfde ontwikkelaar(s) kunnen blijven inhuren. En dat waardevolle opgebouwde kennis en ervaring hierdoor behouden blijft
 • Omdat we een eigen kantoor en HR afdeling in Hyderabad hebben, kunnen we nieuw IT talent lokaal recruiten en huisvesten
 • Om te wennen en de voordelen van het inhuren van Indiase ontwikkelaars in de praktijk te ervaren, ontvang je een pilot tegen kostprijs.

BLOGS

NEEM CONTACT MET ONS OP