SALESFORCE ONTWIKKELAARS & PROJECTEN

Huur de meest ervaren Salesforce ontwikkelaar(s) voor slechts €35 per uur, of besteed je Salesforce project uit aan ons Salesforce ontwikkelteam in India

MAXIMALISEER JE INVESTERING IN SALESFORCE OP DE MEEST EFFICIËNTE MANIER

Salesforce Logo
9

BESTE PRIJS GARANTIE

Door zoveel mogelijk werkzaamheden uit te laten voeren door onze Indiase Salesforce specialisten -die werken voor tarieven die liggen tussen de €20 en maximaal €35 per uur-, ben je bij alles wat we voor je doen verzekerd van de meest kostenefficiënte aanpak en de best mogelijke prijs.

9

ONE STOP SHOP

Afgezien van de implementatie, kunnen onze Salesforce ontwikkelaars je helpen om de applicatie te integreren met andere systemen, data-migratie, het inrichten en aanpassen van de applicatie, het creëren van een 360 graden klantbeeld, het beheer van de applicatie en het opleiden, trainen en assisteren van degenen die ermee gaan werken.

9

HOGE KWALITEIT EN KORTST MOGELIJKE DOORLOOPTIJD

Door een optimale mix van Indiase ontwikkelaars en Nederlandse seniors in onze projectteams te hanteren, te werken volgens de Agile-Scrum methode en snel op te schakelen indien nodig, ben je bij alles wat we voor je doen verzekerd van het gewenste resultaat, een hoge kwaliteit en de kortst mogelijke doorlooptijden.

HUUR ONZE MEEST ERVAREN SALESFORCE ONTWIKKELAARS VOOR € 35 PER UUR, OF BESTEED JE PROJECT VOLLEDIG AAN HEN UIT

De kosten voor het gebruik van het Salesforce CRM pakket kunnen al snel hoog oplopen. Naast de jaarlijkse licentiekosten, zijn er kosten voor de implementatie en het beheer van het pakket, het op maat maken daarvan, data-migratie, integratie met andere systemen, gebruikerstraining en ondersteuning na lancering.

Een omvangrijk aantal uren dat op basis van een gemiddeld uurtarief van tussen de €75 en €125 dat de meeste Nederlandse Salesforce specialisten gemiddeld vragen, al snel leidt tot een omvangrijk budget.  

Met ons kantoor in India, de Salesforce specialisten die reeds een vast dienstverband bij ons hebben en onze lokale HR afdeling (die het mogelijk maakt om binnen een kort tijdsbestek extra Salesforce Experts te recruiten), bieden wij elke organisatie die hier tegenaan loopt nu de mogelijkheid om hier kosten op te besparen.

Bij ons huur je zoveel Salesforce experts en/of ontwikkelaars als je nodig hebt, voor zo lang als je nodig wilt voor tarieven die liggen tussen de €20 en maximaal €35 per uur!

Daarbij ontvang je (kosteloos) alle begeleiding en ondersteuning die je maar nodig hebt van onze Nederlandse senior ontwikkelaars in Nederland en vanuit ons kantoor in Nederland om de samenwerking tot een succes te maken. Succes gegarandeerd!

Iedereen die hier nog aan twijfelt of niet zeker weet of dit wel een geschikte optie voor hem of haar is, bieden we een kosteloze pilot aan om dit in de praktijk te ervaren.

DOOR BIJ ALLES WAT WE DOEN EN IN AL ONZE PROJECTEN EEN OPTIMALE MIX TE HANTEREN VAN INDIASE ONTWIKKELAARS EN NEDERLANDSE SENIORS, BEN JE ALTIJD VERZEKERD VAN HET GEWENSTE RESULTAAT ÉN DE BESTE PRIJS.

ONZE AANPAK

MAXIMALISEER JE INVESTERING IN SALESFORCE OP DE MEEST EFFICIËNTE MANIER

Met WeSquare en onze ervaren en gecertificeerde Salesforce specialisten zorg je ervoor dat je altijd de juiste experts en expertise aan tafel hebt en de juiste partner die er oprecht voldoening uithaalt om de meest effectieve oplossing en de meest kostenefficiënte aanpak te vinden voor het implementeren, integreren en verbeteren van jullie Salesforce-oplossing.

Door we bij alles wat we doen en in al onze project teams een optimale mix te hanteren van Indiase ontwikkelaars en Nederlandse seniors en volgens de Agile-Scrum methode te werken, ben je bij alles wat we voor je doen verzekerd van:

  • De meest efficiënte projectaanpak en de best mogelijke prijs
  • De meest kwalitatieve oplossingen
  • De kortst mogelijke doorlooptijd

En om een succesvolle inzet van en samenwerking met onze kostenefficiënte Indiase Salesforce ontwikkelaars te borgen, ontvang je kostenloos en vanuit Nederland alle ondersteuning die je hiervoor nodig hebt van onze Nederlandse seniors.

IMPLEMENTATIE EN INTEGRATIE

De implementatie en integratie van de Salesforce applicatie kan een tijdrovende (en dus een dure) en in sommige gevallen zelfs een frustrerende klus zijn. Bij WeSquare hebben we de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan in het implementeren van de Salesforce applicatie en het creëren van een geïntegreerde end-to-end oplossing, die is afgestemd op ieders specifieke behoeften en is ontworpen om het meest complete (360 graden) klantbeeld te genereren, de optimale service te verlenen en de ultieme klantbeleving te creëren.

We zijn er trots op dat we in dit opzicht een indrukwekkende staat van dienst hebben opgebouwd bij gerenommeerde en internationale organisaties en altijd weer de meest effectieve en kostenefficiënte aanpak weten te vinden. Onze implementatiestrategie is gebaseerd op het zo snel mogelijk creëren van structurele (duurzame) waarde aan jullie organisatie, terwijl risico’s worden geminimaliseerd en onnodige kosten worden geëlimineerd.

 

CONFIGURATIE & MAATWERK

Voor het creëren van een 360 klantbeeld en het borgen van een optimale werking van de Salesforce applicatie, weten onze Salesforce experts precies wanneer en waarvoor je het beste gebruik kunt maken van de standaard configuratie mogelijkheden en wanneer je beter kunt overgaan tot maatwerk aanpassingen.

Configuratie

Als eerste kijken we of en hoe we hiervoor bestaande ‘Standard Out-of-the-Box’ (SOOTB) oplossingen binnen het Salesforce platform kunnen gebruiken en bestaande add-ins die zijn ontwikkeld door partners van Salesforce.

Maatwerk

Als we geen gebruik kunnen maken van de standaard configuratiemogelijkheden, dan kijken we naar hoe het wèl kan en wat daar precies voor benodigd is. In dit geval is er sprake van maatwerk, oftewel customization werkzaamheden. Bij deze werkzaamheden ontwikkelen we nieuwe functionaliteiten, integraties of toepassingen door nieuwe code te schrijven.

MANAGED SERVICES (BEHEER EN ONDERHOUD OP AFSTAND)

Als het een uitdaging voor je is of wordt om de Salesforce applicatie te beheren en up-to-date te houden, of als je gewoon wat extra hulp zoekt bij het aanpassen van procedures, processen en codes in jullie Salesforce applicatie, dan is onze Salesforce Managed Services de perfecte oplossing!

Met de Managed Service oplossing krijg je rechtstreeks toegang tot ons gecertificeerde supportteam en de meest ervaren Salesforce-experts, die je 24/7 bijstaan en actief helpen om te borgen dat jullie systeem altijd beschikbaar en goed presteert in elke situatie.

Afgezien van het proactief afhandelen van al jouw serviceverzoeken, kunnen zij je hierbij met van alles helpen; variërend van eenvoudige beheertaken, tot het geven van advies, en training. Het is de perfecte oplossing om te borgen dat je alles uit jullie Salesforce oplossing halen via praktische ondersteuning.

CONTACT