SOFTWARE ONTWIKKELAARS INHUREN

Schaal je IT team -tijdelijk of structureel- op wanneer je dat wilt voor 40% minder budget: Huur een efficiënte mix van Indiase Remote Ontwikkelaars voor €17,50 tot max €35 per uur. En vul je team aan met één of meerdere ervaren Nederlandse Seniors, Testers, UI/UX ontwerpers en/of Project Managers om je te helpen bij het ontwikkelen of het aansturen van de Indiase ontwikkelaars.

BESPAAR 30 TOT 40% PERSONEELSKOSTEN, OF HAAL 3 KEER MEER UIT JE ONTWIKKELBUDGET

9

VUL JE TEAM (TIJDELIJK) AAN MET ELKE GEWENSTE ONTWIKKELAAR

De software ontwikkelaars die je bij ons kunt inhuren zijn gespecialiseerd in: .NET C# (MVC/Core), PHP, Front-end developer (HTML, JS, CSS, jQuery, Bootstrap), Xamarin, Angular, Oracle B2C Service, Salesforce, React en Vue.

9

SCHERPST MOGELIJKE TARIEVEN

De kosten voor het inhuren van een Indiase software ontwikkelaar liggen tussen de €17,50 en €35,00 (senior met 7 jaar werkervaring) per uur.

9

VERTROUWDE (NEDERLANDSE) KWALITEIT

Alle software ontwikkelaars die je bij ons inhuurt hebben zijn volledig gecertificeerd en getraind om Nederlandse kwaliteit te leveren. Ook hebben ze een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

9

VUL JE TEAM AAN MET NEDERLANDSE IT SPECIALISTEN OM SUCCES TE GARANDEREN

In de 15 jaar dat wij zelf van een afstand software ontwikkelen en samenwerken met Indiase ontwikkelaars hebben we geleerd dat dit kan uitdagend zijn. Om succes te garanderen, bieden we daarom ook de mogelijkheid om ook een ervaren Nederlandse Senior ontwikkelaar, Tester, Ontwerper en/of Project Manager in te huren en aan je team toe te voegen die helpt met het ontwikkelen en/of aansturen van de Indiase remote ontwikkelaar(s).

9

UITSTEKENDE CONTINUÏTEIT

Door elke Indiase ontwikkelaar te voorzien van een vast dienstverband en uitstekende arbeidsomstandigheden minimaliseren we het personeelsverloop en kunnen we een uitstekende continuïteit bieden.

9

PILOT TEGEN KOSTPRIJS

Om de voordelen van het inhuren van Indiase ontwikkelaars in de praktijk te ervaren en de optimale vorm te bepalen (wel of geen ondersteuning van een Nederlandse senior) bieden we elke nieuwe relatie een pilot tegen kostprijs.

HUUR ELKE GEWENSTE ONTWIKKELAAR VOOR ZO LANG ALS JE WILT

DIRECT TOEGANG TOT DE BESTE INDIASE REMOTE ONTWIKKELAARS VOOR DE SCHERPSTE TARIEVEN

Kun je (tijdelijk) één of meerdere extra ontwikkelaars gebruiken? Of zou je graag een specifieke expertise aan jouw team toevoegen? Of, zoek je een manier om je IT kosten structureel verlagen met 30 tot 40%, zonder af te schalen? Of, zoek je een manier om 3 keer zoveel rendement uit je ontwikkelbudget te halen?

Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: Huur een Indiase remote software ontwikkelaar van WeSquare:

 • Bereid je je IT team op elk moment, snel en eenvoudig uit met de gewenste ontwikkelaar
 • Voor zolang als je wilt en tarieven die ruim 3(!) keer lager liggen dan in Nederland
 • Met de mogelijkheid om er ook een ervaren Nederlandse Senior bij te huren die je helpt met de aansturing van je remote ontwikkelaars

Waarom een ontwikkelaar inhuren?

 • Directe kostenbesparing van 30 tot 40%
 • Volledige flexibiliteit met betrekking tot het op- en afschalen van jouw team
 • Nul recruitmentkosten
 • Geen extra werkplek benodigd en tijd kwijt aan het inwerken of opleiden van de nieuwe medewerker
 • Nul risico op afwezigheid door vakantie en/of ziekte (dat is ons risico)
 • Geen risico om de verkeerde persoon aan te trekken: als een ontwikkelaar niet bevalt zoeken wij iemand anders voor je

Onze meerwaarde

 • We hebben ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van software en webapplicaties met Indiase Remote ontwikkelaars
 • Omdat we een eigen kantoor en HR afdeling in India (Hyderabad) hebben, kunnen we lokaal te werk gaan bij het zoeken van de ideale Indiase ontwikkelaar(s)
 • Om de kans op een succesvolle match te maximaliseren, bieden we opdrachtgevers de mogelijkheid om mee te kijken tijdens het recruitmentproces. En mee te beslissen over wie er bij hen aan boord komt
 • Om een succesvolle samenwerking Indiase Software Ontwikkelaars te garanderen, bieden we de mogelijkheid om ook een ervaren Nederlandse Senior ontwikkelaar, Tester, UI/UX ontwerper en/of project manager in te huren, die je helpt met het ontwikkelen en/of aansturen van de Indiase remote ontwikkelaar(s). 
 • Doordat we elke Indiase ontwikkelaar een vast dienstverband en een geweldige werkplek geven, houden we het personeelsverloop zo laag mogelijk. En kunnen we  een uitstekende continuïteit bieden
 • Indien nodig, kunnen we ook Nederlandse ontwikkelaars, testers, UI en UX ontwerpers en/of project managers leveren
 • Om te ervaren of het inhuren van Indiase Remote Ontwikkelaars wat voor je is, bieden we een pilot tegen kostprijs

WAAROM EEN INDIASE REMOTE ONTWIKKELAAR VAN WESQUARE INHUREN?

GROOTSTE POOL AAN IT TALENTEN IN DE MEEST POPULAIRE PROGRAMMEERTALEN

De afgelopen 5 jaar is de Indiase technologie-industrie enorm gegroeid met een snelheid van gemiddeld 7,5%. En hoewel India mede hierdoor inmiddels de grootste talentenpool heeft van 800.000+ geschoolde software ontwikkelaars in de populairste programmeertalen zoals Python, JavaScript, C/C++ en PHP, is de verwachting dat deze talentenpool de komende jaren alleen nog maar groter wordt en zal verdubbelen tot 9-10 miljoen.

TOEGEWIJDE, GEDISCIPLINEERDE EN SYSTEMATISCHE WERKETHIEK

Indiase software ontwikkelaars zijn bekwame en toegewijde professionals die oprecht bereid zijn om tijd en moeite in jouw project te investeren. Dankzij het rotsvaste Indiase onderwijssysteem dat verantwoordelijk is voor de kernfundamenten van elke student, staan Indiase software ontwikkelaars bekend om hun sterke technische kennis en benaderen ze hun werk met passie, toewijding en oprechtheid.

Over het algemeen zijn Indiase software ontwikkelaars hardwerkend en werken ze ook slim om complexe projecten op een efficiënte manier te behandelen en ervoor te zorgen dat ze binnen de deadline worden afgerond.

Ze zorgen ervoor dat ze op tijd en waar nodig innoveren en leveren in de regel net iets meer inzet, dan wij hier zelf gewend zijn om te leveren.

ZEER GUNSTIGE TARIEVEN EN VEEL WAAR VOOR JE GELD

Vandaag de dag kampen relatief veel organisaties in Nederland met een mismatch tussen de vraag naar en het aanbod van goede software ontwikkelaars. En als een organisatie al de gewenste software ontwikkelaar heeft gevonden, dan betaalt zij hier gegarandeerd de hoofdprijs voor.

Terwijl op dit moment in India het tegenovergestelde aan de gang is. Daar is nu juist sprake van een ongekend overschot aan buitengewoon kundige ontwikkelaars. Waarbij door de intense onderlinge concurrentie, hun salarissen ook nog eens bijzonder laag liggen volgens onze Westerse standaarden. Mede door de actuele hoge koers van de Dollar en de Euro uiteraard.

Het gemiddelde uurtarief dat je betaalt voor een Indiase software ontwikkelaar komt hierdoor uit tussen de €17,50 en €30. Wat lager is dan in een land als Oekraïne waar de uurtarieven gemiddeld liggen tussen de €35 en €39. Of in Latijns-Amerika waar de tarieven gemiddeld liggen tussen de €35 en €40.

Een ander groot voordeel dat India te bieden heeft, is dat Indiase software ontwikkelaars vrijwel altijd volledige transparantie bieden aan hun klanten. Hierdoor worden eventuele verborgen kosten vermeden.

GEEN AANPASSING VAN DE WERKTIJDEN BENODIGD

Indiërs werken in de regel van 9.00 tot 18.00 uur. Met enige flexibiliteit die een Indiër niet vreemd is, zou je Indiase IT professional gemakkelijk om 7.00 uur ’s morgens kunnen beginnen of tot 20.30 uur ’s avonds laat kunnen blijven werken. Wat het tijdsverschil tussen India en onze westerse landen betreft, biedt dit tijdsverschil van 13 uur voldoende comfortabele uren om effectief met hen samen te werken.

INDIA IS HET TWEEDE GROOTSTE ENGELSTALIGE LAND TER WERELD

Bij het kiezen en selecteren van de IT-professionals die jou van een afstand moeten gaan helpen, is taalcompatibiliteit een belangrijk punt van zorg.

Talen hebben in India een hiërarchische component: een taal die meer functies vervult, staat in hoger aanzien. Het Engels is zo’n taal in India. Toen India een kolonie van Groot-Brittannië was, kreeg de Engelse taal al snel de overhand. De introductie van het Engels als de voertaal in het hoger onderwijs en het bestuur leidde ertoe dat een verwesterde elite met een Engelse opleiding ontstond. Deze elite heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in de onafhankelijkheidsbeweging.

Dit verklaart waarom de Engelse taal het einde van het Britse bestuur heeft overleefd en nu als het ware de schakel tussen Brits-Indië en het onafhankelijke India vormt. En ook, waarom het inhuren van Indiase ontwikkelaars niet alleen westerse kwaliteit garandeert, maar ook uitstekende communicatie in de Engelse taal.

STABIELE REGERING EN GUNSTIG (PRO) IT KLIMAAT

India is een politiek en economisch stabiel land met een pro-IT regering die IT beschouwt als één van India’s top vijf prioriteitsindustrieën. Hierdoor is het IT-beleid dat de Indiase regering voert, zeer gunstig voor westerse landen om samen te werken met Indiase software ontwikkelaars.

WE BIEDEN DE MOGELIJKHEID OM OOK EEN ERVAREN NEDERLANDSE SENIOR ONTWIKKELAAR IN TE HUREN DIE JE HELPT OM HET BESTE UIT DE INDIASE REMOTE ONTWIKKELAARS TE HALEN

Op basis van onze eigen ervaring weten en beseffen wij ons als geen ander dat het samenwerken met IT-professionals uit India een enorme uitdaging kan zijn. Het zij door de fysieke afstand, de culturele verschillen, of door de taalverschillen. En dat is dan ook precies de reden waarom je hiervoor bij ons moet zijn. Omdat wijzelf software ontwikkelaars zijn en ruim 15 jaar ervaring hebben met het van een afstand samenwerken met Indiase ontwikkelaars, weten we precies hoe het is. En wat nodig is om je samenwerking met de Indiase ontwikkelaar(s) te laten slagen. Dat is precies de reden waarom we ook de mogelijkheid bieden om een ervaren Nederlandse Senior ontwikkelaar, Tester, UI/UX ontwerper en/of project manager in te huren, die je helpt met het ontwikkelen en/of aansturen van de Indiase remote ontwikkelaar(s).

LOCALE PARTNER DIE JE TER PLEKKE KAN HELPEN OM DE JUISTE PERSOON(LIJKHEID) TE VINDEN

Goede software ontwikkelaars zijn het meest gewild. Een gegeven dat het in de praktijk vaak (zeer) lastig maakt om de juiste persoon te vinden met de juiste vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid. Omdat wij over een eigen kantoor in Hyderabad beschikken, kunnen wij lokaal te werk gaan. En een lokale zoektocht uitzetten naar de ideale IT specialist en de persoon(lijkheid) wiens skills en ervaring optimaal aansluiten bij de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers.

VERHUURDE ONTWIKKELAARS

JAAR ERVARING MET OUTSTAFFING

OPDRACHTGEVERS

Outstaffing MediaMarkt Huur een remote ontwikkelaar

ORACLE SERVICE CLOUD (MANAGED SERVICES)

Om ervoor te zorgen dat hun systeem altijd is geoptimaliseerd, goed presteert en in elke situatie beschikbaar is, huurt MediaMarkt meerdere Oracle B2C Service ontwikkelaars in van ons Indiase IT-team.

Outstaffing IKSO Huur een remote ontwikkelaar

360 DEGREES FEEDBACK PLATFORM (OUTSTAFFING)

Ten einde hun 360 graden feedback platform door te ontwikkelen en al hun online ambities te realiseren, huurt IKSO meerdere PHP(Laraval) en Angular ontwikkelaars van ons Indiase IT Team in.

Outstaffing Milkymap Huur een remote ontwikkelaar

FREE CUSTOMER JOURNEY MAPPING TOOL (OUTSTAFFING)

Om de online Customer Journey mapping tool verder door te ontwikkelen, huurt Milkymap meerdere PHP(Symfony) en Vue.js ontwikkelaars van ons Indiase ontwikkelteam in.

WeSquare Outstaffing: Schaal je IT team snel en voordelig op door een efficiente mix van Indiase en Nederlandse ontwikkelaars in te huren.

WAAROM MEER BETALEN, EXTRA RISICO’S LOPEN EN MEER MOEITE DOEN VOOR HETZELFDE RESULTAAT?HUUR EEN ONTWIKKELAAR VAN WESQUARE!

  Welke Remote Ontwikkelaar(s) zou je willen toevoegen aan je team?
  .NET C# (MVC/Core)PHPFront-end developer (HTML, JS, CSS, jQuery, Bootstrap)XamarinAngularOracle B2C ServiceSalesforceReactVueOther:
  Hoeveel ervaring dient deze ontwikkelaar(s) te hebben?
  Starter (1 to 3 years)Medior (3 to 7 years)Senior (7 years or more)
  Noteer hier jouw naam
  Op welk emailadres kunnen we jou bereiken?
  Noteer hier een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken

  WAT ANDEREN ZEGGEN OVER
  HET SAMENWERKEN MET INDIASE REMOTE ONTWIKKELAARS…

  Voor het bouwen en doorontwikkelen van een 360 graden feedback tool (progressive webapp  en php in een Laravel framework), huren wij momenteel 4 ontwikkelaars vast in de maand. Waaronder een Teamlead, een Scrum master, een full stack medior en een tester. De samenwerking verloopt goed. Hun bereikbaarheid en flexibiliteit is hun grootste kwaliteit. Ze zijn altijd bereikbaar (ook op dagen dat ze niet werken) en de communicatie verloopt redelijk vlot. Een groot voordeel is het tijdsverschil waardoor we veel efficiënter kunnen werken. Als ik ’s avonds iets naar hen doorstuur (wanneer zij liggen te slapen), dan is het de volgende ochtend (als ik wakkeer wordt) al geregeld. Daarbij hebben ze een hoge werkethos; ze zijn gewend om hard te werken en lange uren te maken (soms zelfs in het weekend). Zolang ze deze kwaliteit blijven leveren scheelt dit ons aanzienlijk in de kosten. Daarnaast ervaar ik de samenwerking met WeSquare als zeer prettig.  Ze zijn altijd bereid om mee te denken en mee te helpen. Dit waardeer ik enorm!

  LEON BROENINK

  SALES & IMPLEMENTATIE EXPERT, IKSO

  Voor het (door)ontwikkelen van ons platform Milkymap huren wij sinds een aantal jaren elke maand 3 Indiase ontwikkelaars in van WeSquare: 1 Senior, 1 Medior en 1 Junior ontwikkelaar. Ben hierover erg te spreken. Door de scherpe lonen die zij hanteren voor hun Indiase ontwikkelaars, kunnen we in een korte tijd veel kosten besparen. En hierdoor veel meer van onze plannen realiseren in een korter tijdsbestek. Na een korte inwerkperiode en even aftasten, verloopt de samenwerking met de ontwikkelaars nu helemaal prima en ben ik op een punt gekomen waarop ik dit iedereen kan aanraden.

  OLF UINEKEN

  CTO/CFO & CO-FOUNDER, MILKYMAP

  Voor het ontwikkelen van een Mijn.Scarfforce.nl -een online tool voor recruiters waarmee zij de drijfveren van kandidaten kunnen screenen- huur ik momenteel een Senior .Net ontwikkelaar en een tester van WeSquare in. Omdat ik zelfstandig ondernemer ben en meer plannen heb dan budget, is het voor mij zaak dat elke euro die ik investeer in het platform, raak is. In Nederland liet ik mij eerst ondersteunen door een ZZP-er. Hoewel ook die samenwerking goed verliep, lukt het met WeSquare om nog meer rendement uit mijn ontwikkelbudget te halen. En als zodanig om nog meer plannen te realiseren voor hetzelfde budget. Daarbij ben ik erg tevreden over hoe de samenwerking met de Indiase ontwikkelaars tot nog toe verloopt: Prima communicatie en goede kwaliteit mbt hetgeen wordt opgeleverd.

  RUDMER VAN DER MEULEN

  FOUNDER EN OWNER, SCARFFORCE

  FAQ’s

  WAT IS OUTSTAFFING?

  Outstaffing betekent dat je (tijdelijk) extra personeel op afstand inhuurt van je outstaffing partner, zonder dat je hen een (vast) dienstverband geeft. Of in dit geval, dat je één of meerdere ontwikkelaars van ons ontwikkelteam in India inhuurt, die op een afstand aan jouw IT project werken. Onder jouw supervisie en voor zo lang als jij dat wenselijk acht.

  In de meeste gevallen schakelt deze extra ontwikkelaar direct met jou en jouw eigen programmeurs. En geef jij hem taken volgens jouw behoeften, waarbij jij de prioriteiten en de workflow managet.

  Daarbij neemt jouw outstaffing partner (in dit geval WeSquare) de verantwoordelijkheid voor het vinden van de ontwikkelaar(s) die je nodig hebt. En regelt zij het dienstverband, waarbij zij tevens de huisvesting, werkplek, benodigde bedrijfsmiddelen (zoals een laptop en software) en de personeelsadministratie verzorgt.

  WAAROM EEN ONTWIKKELAAR INHUREN?

  Huur een ontwikkelaar: profiteer wel van de lusten, maar draag niet de lasten die horen bij het aantrekken van nieuw personeel:

  • Bespaar in een korte tijd meer dan 30% personeels- en/of ontwikkelkosten: Betaal maximaal tussen de €17,50 (starter) en €30 (senior met 7 jaar ervaring) per uur.
  • Bespaar tijd, geld en moeite die je steekt in recruitment (wervingscampagne, betaalde advertenties en sollictatiegesprekken)
  • Loop geen risico de ‘verkeerde’ ontwikkelaar/persoon aan te aantrekken: Als de samenwerking met deze ontwikkelaar niet werkt, zeg je die gewoon per direct en zonder kosten op.
  • Steek geen tijd, geld en moeite in het huisvesten, creëren van een extra werkplek en het inwerken/opleiden van deze nieuwe medewerker(s)
  • Behoud je de volledige regie en bepaal jij wat er gebeurt, hoe dat gebeurt en wanneer
  • Blijf flexibel en schaal je IT team op en af, wanneer jij dat wilt
  WAT IS DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN WESQUARE?

  De voornamelijkste reden om voor WeSquare te kiezen, is omdat het samenwerken met een Indiase remote ontwikkelaar best nog wel een uitdaging kan zijn door de afstand, de culturele verschillen en de taalbarrières.

  En juist op dit vlak kunnen we waardevolle meerwaarde bieden:

  • Omdat we reeds 15 jaar van een afstand samenwerken met Indiase IT-professionals, kunnen we je precies vertellen hoe dit moet
  • Om de samenwerking in de praktijk ook daadwerkelijk te laten slagen, geven wij je kosteloos alle ondersteuning die je nodig hebt van onze Nederlandse Seniors vanuit Nederland
  • Alle Indiase ontwikkelaars die je bij ons inhuurt hebben of krijgen een vast dienstverband bij ons en genieten van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hetgeen leidt tot een minimaal personeelsverloop, ervoor zorgt dat opdrachtgevers vrijwel altijd dezelfde ontwikkelaar(s) kunnen blijven inhuren. En dat waardevolle opgebouwde kennis en ervaring hierdoor behouden blijft
  • Omdat we een eigen kantoor en HR afdeling in Hyderabad hebben, kunnen we nieuw IT talent lokaal recruiten en huisvesten
  • Om te wennen en de voordelen van het inhuren van Indiase ontwikkelaars in de praktijk te ervaren, ontvang je een pilot tegen kostprijs.

  BLOGS

  NEEM CONTACT MET ONS OP