SOFTWARE ONTWIKKELAARS INHUREN

Huur een software ontwikkelaar van WeSquare vanaf €17,50 per uur! En ontvang daarbij alle ondersteuning van onze Nederlandse Seniors om de inhuur een succes te maken.

BESPAAR 30 TOT 40% AAN PERSONEELSKOSTEN, OF HAAL 3 KEER MEER UIT JE ONTWIKKELBUDGET

9

VUL JE TEAM AAN MET ELKE GEWENSTE ONTWIKKELAAR

De software ontwikkelaars die je bij ons kunt inhuren zijn gespecialiseerd in: .NET C# (MVC/Core), PHP, Front-end developer (HTML, JS, CSS, jQuery, Bootstrap), Xamarin, Angular, Oracle B2C Service, Salesforce, React en Vue.

9

SCHERPST MOGELIJKE TARIEVEN

De kosten voor het inhuren van een Indiase software ontwikkelaar liggen tussen de €17,50 en €35,00 (senior met 7 jaar werkervaring) per uur.

9

INCLUSIEF VOLLEDIGE ONDERSTEUNING (KOSTENLOOS)

Om jouw samenwerking met de Indiase ontwikkelaar(s) te laten slagen, geven onze Nederlandse Seniors je alle ondersteuning die je nodig hebt. Kostenloos en vanuit Nederland.

9

VERTROUWDE (NEDERLANDSE) KWALITEIT

Alle software ontwikkelaars die je bij ons inhuurt hebben zijn volledig gecertificeerd en getraind om Nederlandse kwaliteit te leveren. Ook hebben ze een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

9

UITSTEKENDE CONTINUÏT

Elke software ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, heeft -of krijgt- een vast dienstverband bij ons met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hetgeen zorgt voor een optimale werkmotivatie, een hoge betrokkenheid en een minimaal personeelsverloop.

9

VRIJBLIJVENDE PILOT TEGEN KOSTPRIJS

Om te wennen en de voordelen van het inhuren van Indiase ontwikkelaars in de praktijk te ervaren, ontvang je een pilot tegen kostprijs.

DIRECT TOEGANG TOT DE MEEST GETALENTEERDE EN ERVAREN INDIASE SOFTWARE ONTWIKKELAARS

Herken je jezelf in één (of meerdere) van de volgende situaties?

 • Op dit moment kan ik per direct wel één (of meerdere) extra software ontwikkelaar(s) gebruiken
 • Maar ik weet niet voor hoe lang, dus ik neem deze ontwikkelaars liever niet in (vaste) dienst
 • De extra ontwikkelaar dient wel direct inzetbaar te zijn, want ik heb geen tijd om hem op te leiden
 • Het is niet eenvoudig om hiervoor een lokale ontwikkelaar aan te trekken, omdat die moeilijk te vinden is
 • En ook de inhuur van een freelancer is niet ideaal, omdat die relatief prijzig is. Daarbij kan hij mij vaak geen zekerheid bieden mbt de continuïteit
 • Als ik zelf ga werven, dan kost mij dat te veel tijd, wat ten koste gaat van mijn eigen productiviteit
 • Indien ik hiervoor gebruik maak van een wervingsbureau, dan betaal ik hoge wervingskosten
 • Als ik het project uitbesteed, verlies ik de controle en kennis over hoe eea wordt uitgevoerd en ontwikkeld.

Dan hebben wij de perfecte oplossing: Huur een software ontwikkelaar van WeSquare!

Met het inhuren van een software ontwikkelaar van WeSquare, breid je je IT team snel en eenvoudig uit met elke gewenste ontwikkelaar. Wanneer je maar wilt, voor zolang als je wilt en voor tarieven die ruim 3 keer lager liggen dan in Nederland.

Onze meerwaarde

 • Bij ons huur je vrijwel elke ontwikkelaar die je nodig hebt voor tarieven tussen €17,50 en €35 (voor een senior met 8 jaar ervaring).
 • Om de samenwerking met de Indiase ontwikkelaar(s) te laten slagen, ontvang je kosteloos alle ondersteuning van onze Nederlandse Seniors.
 • Elke software ontwikkelaar die je inhuurt is volledig gecertificeerd, heeft een uitstekende beheersing van de Engelse taal. En is gewend om voor Nederlandse organisaties te werken.
 • Daarbij is hij of zij getraind om dezelfde kwaliteit te leveren als wij hier in Nederland gewend zijn te krijgen.
 • Om te wennen en de voordelen van het inhuren van Indiase ontwikkelaars te ervaren, ontvang je een pilot tegen kostprijs.
 • Door onze Indiase ontwikkelaars een geweldige werkplek en een vast contract met uitstekende voorwaarden te geven kunnen wij uitstekende continuïteit bieden.
 • Omdat we een eigen kantoor en HR afdeling in Hyderabad hebben, kunnen we extra benodigde ontwikkelaars lokaal recruiten en huisvesten.
 • Doordat we in de SCRUM werken kunnen wij uitstekende kwaliteit en garanties op het eindresultaat bieden.

WAAROM EEN SOFTWARE ONTWIKKELAAR INHUREN VAN WESQUARE?

GROOTSTE POOL AAN IT TALENTEN IN DE MEEST POPULAIRE PROGRAMMEERTALEN

De afgelopen 5 jaar is de Indiase technologie-industrie enorm gegroeid met een snelheid van gemiddeld 7,5%. En hoewel India mede hierdoor inmiddels de grootste talentenpool heeft van 800.000+ geschoolde software ontwikkelaars in de populairste programmeertalen zoals Python, JavaScript, C/C++ en PHP, is de verwachting dat deze talentenpool de komende jaren alleen nog maar groter wordt en zal verdubbelen tot 9-10 miljoen.

TOEGEWIJDE, GEDISCIPLINEERDE EN SYSTEMATISCHE WERKETHIEK

Indiase software ontwikkelaars zijn bekwame en toegewijde professionals die oprecht bereid zijn om tijd en moeite in jouw project te investeren. Dankzij het rotsvaste Indiase onderwijssysteem dat verantwoordelijk is voor de kernfundamenten van elke student, staan Indiase software ontwikkelaars bekend om hun sterke technische kennis en benaderen ze hun werk met passie, toewijding en oprechtheid.

Over het algemeen zijn Indiase software ontwikkelaars hardwerkend en werken ze ook slim om complexe projecten op een efficiënte manier te behandelen en ervoor te zorgen dat ze binnen de deadline worden afgerond.

Ze zorgen ervoor dat ze op tijd en waar nodig innoveren en leveren in de regel net iets meer inzet, dan wij hier zelf gewend zijn om te leveren.

ZEER GUNSTIGE TARIEVEN EN VEEL WAAR VOOR JE GELD

Vandaag de dag kampen relatief veel organisaties in Nederland met een mismatch tussen de vraag naar en het aanbod van goede software ontwikkelaars. En als een organisatie al de gewenste software ontwikkelaar heeft gevonden, dan betaalt zij hier gegarandeerd de hoofdprijs voor.

Terwijl op dit moment in India het tegenovergestelde aan de gang is. Daar is nu juist sprake van een ongekend overschot aan buitengewoon kundige ontwikkelaars. Waarbij door de intense onderlinge concurrentie, hun salarissen ook nog eens bijzonder laag liggen volgens onze Westerse standaarden. Mede door de actuele hoge koers van de Dollar en de Euro uiteraard.

Het gemiddelde uurtarief dat je betaalt voor een Indiase software ontwikkelaar komt hierdoor uit tussen de €17,50 en €30. Wat lager is dan in een land als Oekraïne waar de uurtarieven gemiddeld liggen tussen de €35 en €39. Of in Latijns-Amerika waar de tarieven gemiddeld liggen tussen de €35 en €40.

Een ander groot voordeel dat India te bieden heeft, is dat Indiase software ontwikkelaars vrijwel altijd volledige transparantie bieden aan hun klanten. Hierdoor worden eventuele verborgen kosten vermeden.

GEEN AANPASSING VAN DE WERKTIJDEN BENODIGD

Indiërs werken in de regel van 9.00 tot 18.00 uur. Met enige flexibiliteit die een Indiër niet vreemd is, zou je Indiase IT professional gemakkelijk om 7.00 uur ’s morgens kunnen beginnen of tot 20.30 uur ’s avonds laat kunnen blijven werken. Wat het tijdsverschil tussen India en onze westerse landen betreft, biedt dit tijdsverschil van 13 uur voldoende comfortabele uren om effectief met hen samen te werken.

INDIA IS HET TWEEDE GROOTSTE ENGELSTALIGE LAND TER WERELD

Bij het kiezen en selecteren van de IT-professionals die jou van een afstand moeten gaan helpen, is taalcompatibiliteit een belangrijk punt van zorg.

Talen hebben in India een hiërarchische component: een taal die meer functies vervult, staat in hoger aanzien. Het Engels is zo’n taal in India. Toen India een kolonie van Groot-Brittannië was, kreeg de Engelse taal al snel de overhand. De introductie van het Engels als de voertaal in het hoger onderwijs en het bestuur leidde ertoe dat een verwesterde elite met een Engelse opleiding ontstond. Deze elite heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in de onafhankelijkheidsbeweging.

Dit verklaart waarom de Engelse taal het einde van het Britse bestuur heeft overleefd en nu als het ware de schakel tussen Brits-Indië en het onafhankelijke India vormt. En ook, waarom het inhuren van Indiase ontwikkelaars niet alleen westerse kwaliteit garandeert, maar ook uitstekende communicatie in de Engelse taal.

STABIELE REGERING EN GUNSTIG (PRO) IT KLIMAAT

India is een politiek en economisch stabiel land met een pro-IT regering die IT beschouwt als één van India’s top vijf prioriteitsindustrieën. Hierdoor is het IT-beleid dat de Indiase regering voert, zeer gunstig voor westerse landen om samen te werken met Indiase software ontwikkelaars.

GRATIS ONDERSTEUNING DOOR ONZE ERVAREN NEDERLANDSE SENIOR ONTWIKKELAARS

Op basis van onze eigen ervaring weten en beseffen wij ons als geen ander dat het samenwerken met IT-professionals uit India een enorme uitdaging kan zijn. Het zij door de fysieke afstand, de culturele verschillen, of door de taalverschillen.

En dat is dan ook precies de reden waarom je hiervoor bij ons moet zijn.

Omdat wijzelf software ontwikkelaars zijn en ruim 15 jaar ervaring hebben met het van een afstand samenwerken met Indiase IT professionals, weten we precies hoe het is. En wat nodig is om je samenwerking met de Indiase ontwikkelaar(s) te laten slagen. Dat is precies de reden waarom we ervoor kiezen om relaties kosteloos te ondersteunen door onze Nederlandse Seniors en vanuit Nederland.

LOCALE PARTNER DIE JE TER PLEKKE KAN HELPEN OM DE JUISTE PERSOON(LIJKHEID) TE VINDEN

Goede software ontwikkelaars zijn het meest gewild. Een gegeven dat het in de praktijk vaak (zeer) lastig maakt om de juiste persoon te vinden met de juiste vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid. Omdat wij over een eigen kantoor in Hyderabad beschikken, kunnen wij lokaal te werk gaan. En een lokale zoektocht uitzetten naar de ideale IT specialist en de persoon(lijkheid) wiens skills en ervaring optimaal aansluiten bij de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers.

VERHUURDE ONTWIKKELAARS

JAAR ERVARING MET OUTSTAFFING

OPDRACHTGEVERS

Outstaffing MediaMarkt Huur een remote ontwikkelaar

ORACLE SERVICE CLOUD (MANAGED SERVICES)

Om ervoor te zorgen dat hun systeem altijd is geoptimaliseerd, goed presteert en in elke situatie beschikbaar is, huurt MediaMarkt meerdere Oracle B2C Service ontwikkelaars in van ons Indiase IT-team.

Outstaffing IKSO Huur een remote ontwikkelaar

360 DEGREES FEEDBACK PLATFORM (OUTSTAFFING)

Ten einde hun 360 graden feedback platform door te ontwikkelen en al hun online ambities te realiseren, huurt IKSO meerdere PHP(Laraval) en Angular ontwikkelaars van ons Indiase IT Team in.

Outstaffing Milkymap Huur een remote ontwikkelaar

FREE CUSTOMER JOURNEY MAPPING TOOL (OUTSTAFFING)

Om de online Customer Journey mapping tool verder door te ontwikkelen, huurt Milkymap meerdere PHP(Symfony) en Vue.js ontwikkelaars van ons Indiase ontwikkelteam in.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER
ONZE OUTSTAFFING SERVICE…

Voor het bouwen en doorontwikkelen van een 360 graden feedback tool (progressive webapp  en php in een Laravel framework), huren wij momenteel 4 ontwikkelaars vast in de maand. Waaronder een Teamlead, een Scrum master, een full stack medior en een tester. De samenwerking verloopt goed. Hun bereikbaarheid en flexibiliteit is hun grootste kwaliteit. Ze zijn altijd bereikbaar (ook op dagen dat ze niet werken) en de communicatie verloopt redelijk vlot. Een groot voordeel is het tijdsverschil waardoor we veel efficiënter kunnen werken. Als ik ’s avonds iets naar hen doorstuur (wanneer zij liggen te slapen), dan is het de volgende ochtend (als ik wakkeer wordt) al geregeld. Daarbij hebben ze een hoge werkethos; ze zijn gewend om hard te werken en lange uren te maken (soms zelfs in het weekend). Zolang ze deze kwaliteit blijven leveren scheelt dit ons aanzienlijk in de kosten. Daarnaast ervaar ik de samenwerking met WeSquare als zeer prettig.  Ze zijn altijd bereid om mee te denken en mee te helpen. Dit waardeer ik enorm!

LEON BROENINK

SALES & IMPLEMENTATIE EXPERT, IKSO

Voor het (door)ontwikkelen van ons platform Milkymap huren wij sinds een aantal jaren elke maand 3 Indiase ontwikkelaars in van WeSquare: 1 Senior, 1 Medior en 1 Junior ontwikkelaar. Ben hierover erg te spreken. Door de scherpe lonen die zij hanteren voor hun Indiase ontwikkelaars, kunnen we in een korte tijd veel kosten besparen. En hierdoor veel meer van onze plannen realiseren in een korter tijdsbestek. Na een korte inwerkperiode en even aftasten, verloopt de samenwerking met de ontwikkelaars nu helemaal prima en ben ik op een punt gekomen waarop ik dit iedereen kan aanraden.

OLF UINEKEN

CTO/CFO & CO-FOUNDER, MILKYMAP

Voor het ontwikkelen van een Mijn.Scarfforce.nl -een online tool voor recruiters waarmee zij de drijfveren van kandidaten kunnen screenen- huur ik momenteel een Senior .Net ontwikkelaar en een tester van WeSquare in. Omdat ik zelfstandig ondernemer ben en meer plannen heb dan budget, is het voor mij zaak dat elke euro die ik investeer in het platform, raak is. In Nederland liet ik mij eerst ondersteunen door een ZZP-er. Hoewel ook die samenwerking goed verliep, lukt het met WeSquare om nog meer rendement uit mijn ontwikkelbudget te halen. En als zodanig om nog meer plannen te realiseren voor hetzelfde budget. Daarbij ben ik erg tevreden over hoe de samenwerking met de Indiase ontwikkelaars tot nog toe verloopt: Prima communicatie en goede kwaliteit mbt hetgeen wordt opgeleverd.

RUDMER VAN DER MEULEN

FOUNDER EN OWNER, SCARFFORCE

FAQ’s

WAT IS OUTSTAFFING?

Outstaffing betekent dat je (tijdelijk) extra personeel op afstand inhuurt van je outstaffing partner, zonder dat je hen een (vast) dienstverband geeft. Of in dit geval, dat je één of meerdere ontwikkelaars van ons ontwikkelteam in India inhuurt, die op een afstand aan jouw IT project werken. Onder jouw supervisie en voor zo lang als jij dat wenselijk acht.

In de meeste gevallen schakelt deze extra ontwikkelaar direct met jou en jouw eigen programmeurs. En geef jij hem taken volgens jouw behoeften, waarbij jij de prioriteiten en de workflow managet.

Daarbij neemt jouw outstaffing partner (in dit geval WeSquare) de verantwoordelijkheid voor het vinden van de ontwikkelaar(s) die je nodig hebt. En regelt zij het dienstverband, waarbij zij tevens de huisvesting, werkplek, benodigde bedrijfsmiddelen (zoals een laptop en software) en de personeelsadministratie verzorgt.

WAAROM EEN ONTWIKKELAAR INHUREN?

Huur een ontwikkelaar: profiteer wel van de lusten, maar draag niet de lasten die horen bij het aantrekken van nieuw personeel:

 • Bespaar in een korte tijd meer dan 30% personeels- en/of ontwikkelkosten: Betaal maximaal tussen de €17,50 (starter) en €30 (senior met 7 jaar ervaring) per uur.
 • Bespaar tijd, geld en moeite die je steekt in recruitment (wervingscampagne, betaalde advertenties en sollictatiegesprekken)
 • Loop geen risico de ‘verkeerde’ ontwikkelaar/persoon aan te aantrekken: Als de samenwerking met deze ontwikkelaar niet werkt, zeg je die gewoon per direct en zonder kosten op.
 • Steek geen tijd, geld en moeite in het huisvesten, creëren van een extra werkplek en het inwerken/opleiden van deze nieuwe medewerker(s)
 • Behoud je de volledige regie en bepaal jij wat er gebeurt, hoe dat gebeurt en wanneer
 • Blijf flexibel en schaal je IT team op en af, wanneer jij dat wilt
WAT IS DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN WESQUARE?

De voornamelijkste reden om voor WeSquare te kiezen, is omdat het samenwerken met een Indiase remote ontwikkelaar best nog wel een uitdaging kan zijn door de afstand, de culturele verschillen en de taalbarrières.

En juist op dit vlak kunnen we waardevolle meerwaarde bieden:

 • Omdat we reeds 15 jaar van een afstand samenwerken met Indiase IT-professionals, kunnen we je precies vertellen hoe dit moet
 • Om de samenwerking in de praktijk ook daadwerkelijk te laten slagen, geven wij je kosteloos alle ondersteuning die je nodig hebt van onze Nederlandse Seniors vanuit Nederland
 • Alle Indiase ontwikkelaars die je bij ons inhuurt hebben of krijgen een vast dienstverband bij ons en genieten van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hetgeen leidt tot een minimaal personeelsverloop, ervoor zorgt dat opdrachtgevers vrijwel altijd dezelfde ontwikkelaar(s) kunnen blijven inhuren. En dat waardevolle opgebouwde kennis en ervaring hierdoor behouden blijft
 • Omdat we een eigen kantoor en HR afdeling in Hyderabad hebben, kunnen we nieuw IT talent lokaal recruiten en huisvesten
 • Om te wennen en de voordelen van het inhuren van Indiase ontwikkelaars in de praktijk te ervaren, ontvang je een pilot tegen kostprijs.

WAAROM MEER BETALEN VOOR HETZELFDE?

HUUR EEN ONTWIKKELAAR VAN WESQUARE!

  Welke Remote Ontwikkelaar(s) zou je willen toevoegen aan je team?

  .NET C# (MVC/Core)PHPFront-end developer (HTML, JS, CSS, jQuery, Bootstrap)XamarinAngularOracle B2C ServiceSalesforceReactVueOther:

  Hoeveel ervaring dient deze ontwikkelaar(s) te hebben?

  Starter (1 to 3 years)Medior (3 to 7 years)Senior (7 years or more)

  Noteer hier jouw naam

  Op welk emailadres kunnen we jou bereiken?

  Noteer hier een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken

  BLOGS

  NEEM CONTACT MET ONS OP