ONZE EXPERTISE

OUTSTAFFING (SOFTWARE ONTWIKKELHULP OP AFSTAND)

Versterk je IT team snel, eenvoudig en op de meest kostenefficiënte manier met de gewenste en meest ervaren IT expert(s) en software ontwikkelaars van ons ontwikkelteam in India.

ORACLE SERVICE CLOUD ONTWIKKELAARS & PROJECTEN

Haal op de meest efficiënte manier het maximale rendement uit jouw Oracle Service Cloud: Huur één of meerdere Oracle Service Cloud ontwikkelaars in van ons IT team in India (outstaffing), of besteed het project volledig aan hen uit (outsourcing).

 

SALESFORCE ONTWIKKELAARS & PROJECTEN

Haal op de meest efficiënte manier het maximale rendement uit jouw Salesforce CRM applicatie: Huur één of meerdere Salesforce ontwikkelaars in van ons IT team in India (outstaffing), of besteed het project in zijn geheel aan hen uit (outsourcing).

 

WEBSITES, WEBSHOPS, APPS EN IOT OPLOSSINGEN

One-stop-shop en de beste prijs voor het ontwerpen en ontwikkelen van je nieuwe maatwerk website, webshop, mobiele app of Internet-Of-Things (IOT) oplossing.

MET ONZE DIENSTEN VERGROOT JE JOUW ONLINE IMPACT, CREËER JE DE ULTIEME ONLINE SERVICE EN KLANTBELEVING (CX) OF VERSTERK JE JOUW IT TEAM MET DE GEWENSTE IT EXPERT(S) VOOR DE BEST MOGELIJKE PRIJS

CREËER DE ULTIEME ONLINE SERVICE EN KLANTBELEVING (CX) MET ONZE ORACLE SERVICE CLOUD SERVICE

Oracle Service Cloud / Rightnow biedt de mogelijkheid om de vraag naar service te voorspellen, processen te automatiseren en antwoorden op maat te leveren, waarbij een perfecte balans wordt gecreëerd tussen zelfbediening en ondersteunde klantenservice. Met de krachtige en intelligente B2B-, B2C- en buitendienstoplossingen lever je je klanten de online service die ze willen, waar en wanneer ze dat nodig hebben of wensen.

WAT WE DOEN

Met meer dan 15 jaar ervaring in het beheren van de meest complexe Oracle Service Cloud-applicaties, helpen wij je graag om het volledige potentieel van je (nieuwe) Oracle Service Cloud-oplossing optimaal te benutten. Als een gecertificeerde Oracle Gold Partner en Oracle Reseller partner (EMEA) zijn wij experts in het implementeren en integreren van Oracle Service Cloud en je best mogelijke technische partner om slimme integraties en/of add-ins te ontwikkelen die helpen om relaties en klanten de ultieme online service-ervaring te geven. Onze passie is om op de meest effectieve en efficiënte manier het beste uit elke Oracle Service Cloud applicatie te halen.

ONZE ORACLE SERVICE CLOUD / RIGHTNOW SERVICE

 • Implementatie en Integratie van je Oracle Service Cloud / RightNow applicatie
 • Optimalisatie van je Oracle Service Cloud / RightNow applicatie en maatwerk Add-ins
 • Managed Services (Onderhoud, optimalisatie en beheer van je Oracle Service Cloud / RightNow applicatie)

VERGROOT JE ONLINE IMPACT MET ONZE MAATWERK WEBSITES, WEBSHOPS, MOBIELE APPS EN INTERNET OF THINGS (IOT) OPLOSSINGEN

Om je te laten slagen in deze consument gedreven online wereld, bouwen we hoogwaardige en aantrekkelijke websites, webshops en mobiele applicaties en slimme IOT oplossingen die naadloos zijn afgestemd op je zakelijke behoeften en je ambitie, de markt waarin je opereert en het budget dat je tot je beschikking hebt.

WAT WE DOEN

Met onze professionele User-Interface (UI) en User-Experience (UX) designers en ons multi-disciplinaire, low-cost ontwikkelteam in India, bieden we een unieke one-stop-shop-service voor het ontwerpen en het bouwen van je nieuwe maatwerk website, webshop, mobiele applicatie en/of IOT oplossing.

ONTWERP & DESIGN

 • Conceptueel ontwerp
 • Functioneel ontwerp
 • Creatief ontwerp
 • Technisch ontwerp
 • Grafisch ontwerp
 • Content

ONTWIKKELING

 • .Net, C#, Visual Studio, Xamarin
 • javascript, JQuery, bootstrap
 • MySQL, PostgresDB of Sql-Serve

TESTEN

 • Acceptatiecriteria vastleggen
 • Testcases en -scenario’s opstellen
 • Softwaretests uitvoeren

VERSTERK JE JOUW IT TEAM MET DE GEWENSTE IT EXPERT(S) EN ONTWIKKELAARS MET ONZE OUTSTAFFING (ONTWIKKELHULP OP AFSTAND) SERVICE

Vandaag de dag is het verrijken of opschalen van een IT-afdeling een uitdagende business. Lokaal IT-talent is schaars en de concurrentie om deze in te huren is intens. In de opkomende economieën zoals India is echter het tegenovergestelde aan de hand. Een steeds beter wordende en groeiende onderwijssector produceert daar meer IT-talenten dan het aantal banen dat wordt gecreëerd, terwijl de onderlinge concurrentie hun salarissen uiterst competatief houdt. Tegelijkertijd, creëren powervaluta’s zoals de USD en de Euro extra koopkracht voor Westerse landen en creëert dit de mogelijkheid voor Nederlandse organisaties om de meest ervaren IT-expert aan te trekken, of om hele webapplicatie door hen te laten bouwen voor slechts een derde van de prijs die je normaliter hier in Nederland zou betalen. 

WAT WE DOEN

Omdat we een lokaal kantoor in India hebben met een multi-disciplinair ontwikkelteam dat bestaat uit meer dan 35 IT professionals, kunnen wij je als geen ander toegang geven tot de gewenste IT expert(s) en/of software ontwikkelaar(s) die je nodig hebt. Voor zo lang als nodig en voor een derde van de prijs die je normaliter in Nederland betaalt.

HET BOUWEN EN/OF DOORONTWIKKELEN VAN DE GEWENSTE WEBAPPLICATIE
VEREIST NIET ALTIJD GROTE INVESTERINGEN.
DOOR SLIM GEBRUIK TE MAKEN VAN ONZE DIENSTEN EN ONS MULTI-DISCIPLINAIRE ONTWIKKELTEAM IN INDIA KUN JE VRIJWEL ELKE ONLINE AMBITIE REALISEREN VOOR DE HELFT VAN HET BUDGET DAT JE HIER IN NEDERLAND KWIJT BENT.

NEEM CONTACT MET ONS OP