SOFTWARE ONTWIKKELAARS

Extra ontwikkelaar(s) nodig? Vul je IT team snel en eenvoudig aan met elke gewenste Indiase Remote Ontwikkelaar voor 40 tot 65% lagere uurtarieven. Zonder recruitment- of andere opstartkosten en met de full support van onze Nederlandse senior ontwikkelaars. Succes gegarandeerd!

SENIOR EXPERTISE VOOR JUNIOR TARIEVEN!

9

ELKE GEWENSTE SOFTWARE ONTWIKKELAAR OP ELK GEWENST MOMENT VOOR ZOLANG ALS JE WILT

Vul je je IT team aan met elke gewenste expert en/of ontwikkelaar: .NET C# (MVC/Core), PHP, Front-end (HTML, JS, Javascript, CSS, jQuery, Bootstrap), mySQL, Xamarin, Angular.js, Oracle, Salesforce, React.js, Node.js, en Vue.js en/of Postgres.

9

SENIOR EXPERTISE VOOR JUNIOR TARIEVEN

In India liggen de lonen aanzienlijk lager dan in Nederland. Zo huur je al een junior ontwikkelaar voor €17,50 per uur, een medior voor €25,00 en een senior ontwikkelaar met meer dan 6 jaar ervaring voor €35,-. In vergelijking tot het inhuren van freelancers bespaar je hiermee dus wel 70%(!) op de loonkosten. En 25% op het aannemen van vast personeel. 

9

GRATIS ONDERSTEUNING VAN EEN NEDERLANDSE SENIOR ONTWIKKELAAR BIJ DE AANSTURING EN HET ONTWIKKELEN

Omdat wij ruim 10 jaar ervaring hebben in het samenwerken met Indiase Remote Ontwikkelaars, kunnen wij je als geen ander trainen en bij de hand nemen om een optimaal resultaat hierin te behalen. Om succes daadwerkelijk te garanderen, ontvang je -kosteloos- alle support die je nodig hebt van onze Nederlandse senior ontwikkelaars bij de aansturing en het ontwikkelen zelf.

9

HOGE KWALITEITSSTANDAARD EN PROBLEEMLOZE INTEGRATIE

Al onze Indiase software ontwikkelaars zijn volledig gecertificeerd en zijn uitvoerig getraind om dezelfde kwaliteit te leveren als je hier in Nederland gewend bent te krijgen. Daarbij hebben zij een uitstekende beheersing van de Engelse taal en zijn zij gewend om voor Nederlandse organisaties te werken, hetgeen zorgt voor een probleemloze integratie.

9

UITSTEKENDE CONTINUÏTEIT

Doordat alle Indiase Remote ontwikkelaars een vast dienstverband bij ons hebben en zij worden voorzien van uitstekende arbeidsvoorwaarden met een aantrekkelijk werkplek, houden we het personeelsverloop uitzonderlijk laag. Hierdoor kunnen we een uitstekende continuïteit bieden, waardoor je ook na de inhuurperiode vaak weer dezelfde ontwikkelaar kunt inhuren en alle opgebouwde kennis en ervaring behouden blijft.

9

GEEN RECRUITMENT- OF ANDERE OPSTARTKOSTEN EN VOLLEDIGE FLEXIBILITEIT

Door een software ontwikkelaar in te huren, vermijd je recruitmentinspanningen en bespaar je aanzienlijke opstartkosten die je anders betaalt voor het werven, inwerken, begeleiden, opleiden en huisvesten van de nieuwe medewerker(s). Daarbij blijf je volledig flexibel bij het op- en afschalen in de toekomst.

9

VRIJ VAN RISICO'S OP UITVAL

Bij de inhuur van een Remote Ontwikkelaar van WeSquare ben je gevrijwaard van alle risico’s met betrekking tot uitval door ziekte, vakantie en verzuim. Dat zijn namelijk onze risico’s. Je betaalt puur voor de gewerkte en geleverde (netto) uren.

HUUR 3 ONTWIKKELAARS VOOR DE PRIJS VAN 1, OF VERLAAG JE PERSONEELSKOSTEN STRUCTUREEL MET 25%!

Kun je op korte termijn één of meerdere extra software ontwikkelaar(s) of een specifieke developer gebruiken? Maar heb je geen trek in recruitment- en andere opstartkosten, risico’s die kleven aan het aanbieden een vast dienstverband, inwerken en begeleiden van je nieuwe medewerkers, of het betalen van uurtarieven van €65 of hoger voor de inhuur van freelancers?

Dan hebben wij de perfecte oplossing: Huur één of meerdere Indiase Remote Ontwikkelaars met ondersteuning van een Nederlandse Senior. Afgezien van de ondergenoemde voordelen, levert dit een structurele besparing op van 25% per maand ten opzichte van het aannemen van vast personeel en zelfs 70% ten opzichte van de inhuur van freelancers! Bel vandaag en verwelkom de extra ontwikkelaars binnen één maand!

 

DE VOORDELEN

 • Directe toegang tot vrijwel elke gewenste ontwikkelaar met elk gewenst ervaringsniveau
 • Uurtieven die variëren van €17,50 tot €35
 • Met gratis ondersteuning van onze Nederlandse senior ontwikkelaars bij de aansturing of het ontwikkelen zelf
 • Uitstekende continuïteit, doordat alle ontwikkelaars bij ons op de loonlijst staan
 • Geen recruitment- of opstartkosten
 • Nul risico op uitval bij vakantie of door ziekte
 • Volledige flexibiliteit bij het op- en afschalen
 • Geen extra werkplek benodigd of tijd en geld kwijt aan het inwerken, trainen of opleiden van de nieuwe medewerker(s)

  LAGE TARIEVEN, GRATIS ONDERSTEUNING EN UITSTEKENDE CONTINUïTEIT

  • Met ruim 10 jaar ervaring in het samenwerken met Indiase ontwikkelaars, kunnen we je als geen ander begeleiden naar een optimaal resultaat
  • Om succes te garanderen, ontvang je kosteloos alle ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt van onze senior ontwikkelaars vanuit Nederland
  • Omdat alle Indiase software ontwikkelaars bij ons op de loonlijst staan en we door hen voorzien van een aantrekkelijk dienstverband en werkplek, blijft het personeelsverloop verwaarloosbaar en kunnen we een uitstekende continuïteit bieden. Hierdoor kun je ook in de toekomst vaak weer gebruik blijven maken van dezelfde ontwikkelaar(s) en blijft alle waardevolle opgebouwde kennis en ervaring voor je behouden
  • Indien wenselijk, kunnen we ook team met een perfect uitgebalanceerde mix van Nederlandse en Indiase software ontwikkelaars aanbieden
  • Om de voordelen van het inhuren van een Indiase softwarer ontwikkelaar in de praktijk te ervaren, bieden we een aantrekkelijke pilot voor een speciaal pilot-tarief

  ACHT HOOFDREDENEN OM EEN INDIASE REMOTE ONTWIKKELAAR VAN WESQUARE IN TE HUREN

  1. GROOTSTE POOL AAN TALENTEN VOOR DE MEEST POPULAIRE TALEN

  De afgelopen 5 jaar is de Indiase technologie-industrie enorm gegroeid met een snelheid van gemiddeld 7,5%. En hoewel India mede hierdoor inmiddels de grootste talentenpool heeft van 800.000+ geschoolde software ontwikkelaars in de populairste programmeertalen zoals Python, JavaScript, C/C++ en PHP, is de verwachting dat deze talentenpool de komende jaren alleen nog maar groter wordt en zal verdubbelen tot 9-10 miljoen.

  2. TOEGEWIJDE, GEDISCIPLINEERDE EN SYSTEMATISCHE WERKETHIEK

  Indiase software ontwikkelaars zijn bekwame en toegewijde professionals die oprecht bereid zijn om tijd en moeite in jouw project te investeren. Dankzij het rotsvaste Indiase onderwijssysteem dat verantwoordelijk is voor de kernfundamenten van elke student, staan Indiase software ontwikkelaars bekend om hun sterke technische kennis en benaderen ze hun werk met passie, toewijding en oprechtheid.

  Over het algemeen zijn Indiase software ontwikkelaars hardwerkend en werken ze ook slim om complexe projecten op een efficiënte manier te behandelen en ervoor te zorgen dat ze binnen de deadline worden afgerond.

  Ze zorgen ervoor dat ze op tijd en waar nodig innoveren en leveren in de regel net iets meer inzet, dan wij hier zelf gewend zijn om te leveren.

  3. ZEER GUNSTIGE TARIEVEN EN VEEL WAAR VOOR JE GELD

  Vandaag de dag kampen relatief veel organisaties in Nederland met een mismatch tussen de vraag naar en het aanbod van goede software ontwikkelaars. En als een organisatie al de gewenste software ontwikkelaar heeft gevonden, dan betaalt zij hier gegarandeerd de hoofdprijs voor.

  Terwijl op dit moment in India het tegenovergestelde aan de gang is. Daar is nu juist sprake van een ongekend overschot aan buitengewoon kundige ontwikkelaars. Waarbij door de intense onderlinge concurrentie, hun salarissen ook nog eens bijzonder laag liggen volgens onze Westerse standaarden. Mede door de actuele hoge koers van de Dollar en de Euro uiteraard.

  Het gemiddelde uurtarief dat je betaalt voor een Indiase software ontwikkelaar komt hierdoor uit tussen de €17,50 en €30. Wat lager is dan in een land als Oekraïne waar de uurtarieven gemiddeld liggen tussen de €35 en €39. Of in Latijns-Amerika waar de tarieven gemiddeld liggen tussen de €35 en €40.

  Een ander groot voordeel dat India te bieden heeft, is dat Indiase software ontwikkelaars vrijwel altijd volledige transparantie bieden aan hun klanten. Hierdoor worden eventuele verborgen kosten vermeden.

  4. GEEN AANPASSING VAN DE WERKTIJDEN BENODIGD

  Indiërs werken in de regel van 9.00 tot 18.00 uur. Met enige flexibiliteit die een Indiër niet vreemd is, zou je Indiase IT professional gemakkelijk om 7.00 uur ’s morgens kunnen beginnen of tot 20.30 uur ’s avonds laat kunnen blijven werken. Wat het tijdsverschil tussen India en onze westerse landen betreft, biedt dit tijdsverschil van 13 uur voldoende comfortabele uren om effectief met hen samen te werken.

  5. INDIA IS HET ÉÉN NA GROOTSTE ENGELSTALIGE LAND TER WERELD

  Bij het kiezen en selecteren van de IT-professionals die jou van een afstand moeten gaan helpen, is taalcompatibiliteit een belangrijk punt van zorg.

  Talen hebben in India een hiërarchische component: een taal die meer functies vervult, staat in hoger aanzien. Het Engels is zo’n taal in India. Toen India een kolonie van Groot-Brittannië was, kreeg de Engelse taal al snel de overhand. De introductie van het Engels als de voertaal in het hoger onderwijs en het bestuur leidde ertoe dat een verwesterde elite met een Engelse opleiding ontstond. Deze elite heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in de onafhankelijkheidsbeweging.

  Dit verklaart waarom de Engelse taal het einde van het Britse bestuur heeft overleefd en nu als het ware de schakel tussen Brits-Indië en het onafhankelijke India vormt. En ook, waarom het inhuren van Indiase ontwikkelaars niet alleen westerse kwaliteit garandeert, maar ook uitstekende communicatie in de Engelse taal.

  6. STABIELE REGERING EN GUNSTIG (PRO) IT KLIMAAT

  India is een politiek en economisch stabiel land met een pro-IT regering die IT beschouwt als één van India’s top vijf prioriteitsindustrieën. Hierdoor is het IT-beleid dat de Indiase regering voert, zeer gunstig voor westerse landen om samen te werken met Indiase software ontwikkelaars.

  7. EXTRA ONDERSTEUNING VAN EEN NEDERLANDSE SENIOR BIJ HET AANSTUREN EN/OF ONTWIKKELEN

  Omdat wijzelf software ontwikkelaars zijn en ruim 15 jaar ervaring hebben met het van een afstand samenwerken met Indiase ontwikkelaars, weten we precies hoe het is. En dus ook wat nodig is om je samenwerking met de Indiase ontwikkelaar(s) te laten slagen. Dat is precies de reden waarom we niet alleen de mogelijkheid bieden om een Indiase remote ontwikkelaar in te huren, maar ook een ervaren Nederlandse senior die je helpt met het ontwikkelen en/of aansturen van de Indiase remote ontwikkelaar(s).

  8. LOKALE PARTNER DIE JE TER PLEKKE KAN HELPEN OM DE JUISTE ONTWIKKELAAR EN PERSOONLIJKHEID TE VINDEN EN HUISVESTEN

  Goede software ontwikkelaars zijn het meest gewild. Een gegeven dat het in de praktijk vaak (zeer) lastig maakt om de juiste persoon te vinden met de juiste vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid. Omdat wij over een eigen kantoor in Hyderabad beschikken, kunnen wij lokaal te werk gaan en een lokale zoektocht uitzetten naar de ideale ontwikkelaar voor jou/jullie. Oftewel, een ontwikkelaar wiens vaardigheden, ervaringsniveau en persoonlijkheid optimaal aansluiten bij de behoefte.

  VERHUURDE ONTWIKKELAARS

  JAAR ERVARING MET OUTSTAFFING

  PROGRAMMEERTALEN

  OPDRACHTGEVERS

  Outstaffing MediaMarkt Huur een remote ontwikkelaar

  ORACLE SERVICE CLOUD (MANAGED SERVICES)

  Om ervoor te zorgen dat hun systeem altijd is geoptimaliseerd, goed presteert en in elke situatie beschikbaar is, huurt MediaMarkt meerdere Oracle B2C Service ontwikkelaars in van ons Indiase IT-team.

  Outstaffing IKSO Huur een remote ontwikkelaar

  360 DEGREES FEEDBACK PLATFORM (OUTSTAFFING)

  Ten einde hun 360 graden feedback platform door te ontwikkelen en al hun online ambities te realiseren, huurt IKSO meerdere PHP(Laraval) en Angular ontwikkelaars van ons Indiase IT Team.

  Outstaffing Milkymap Huur een remote ontwikkelaar

  FREE CUSTOMER JOURNEY MAPPING TOOL (OUTSTAFFING)

  Om de online Customer Journey mapping tool verder door te ontwikkelen, huurt Milkymap meerdere PHP(Symfony) en Vue.js ontwikkelaars van ons Indiase ontwikkelteam in.

  WeSquare Outstaffing: Schaal je IT team snel en voordelig op door een efficiente mix van Indiase en Nederlandse ontwikkelaars in te huren.

  ERVARINGEN VAN ANDEREN

  Voor het bouwen en doorontwikkelen van een 360 graden feedback tool (progressive webapp  en php in een Laravel framework), huren wij momenteel 4 ontwikkelaars vast in de maand. Waaronder een Teamlead, een Scrum master, een full stack medior en een tester. De samenwerking verloopt goed. Hun bereikbaarheid en flexibiliteit is hun grootste kwaliteit. Ze zijn altijd bereikbaar (ook op dagen dat ze niet werken) en de communicatie verloopt redelijk vlot. Een groot voordeel is het tijdsverschil waardoor we veel efficiënter kunnen werken. Als ik ’s avonds iets naar hen doorstuur (wanneer zij liggen te slapen), dan is het de volgende ochtend (als ik wakkeer wordt) al geregeld. Daarbij hebben ze een hoge werkethos; ze zijn gewend om hard te werken en lange uren te maken (soms zelfs in het weekend). Zolang ze deze kwaliteit blijven leveren scheelt dit ons aanzienlijk in de kosten. Daarnaast ervaar ik de samenwerking met WeSquare als zeer prettig.  Ze zijn altijd bereid om mee te denken en mee te helpen. Dit waardeer ik enorm!

  LEON BROENINK

  SALES & IMPLEMENTATIE EXPERT, IKSO

  Voor het (door)ontwikkelen van ons platform Milkymap huren wij sinds een aantal jaren elke maand 3 Indiase Remote Ontwikkelaars in van WeSquare: 1 Senior, 1 Medior en 1 Junior ontwikkelaar. Door de scherpe tarieven die zij hanteren voor hun Indiase Remote Ontwikkelaars kunnen we in een korte tijd veel kosten besparen en veel meer van onze plannen realiseren met hetzelfde budget. Na een korte inwerkperiode, waarin we even moesten wennen aan de samenwerking en elkaar, verloopt de samenwerking nu helemaal prima en ben ik op een punt gekomen, waarop ik dit iedereen kan aanraden.

  OLF UINEKEN

  CTO/CFO & CO-FOUNDER, MILKYMAP

  Voor het ontwikkelen van een Mijn.Scarfforce.nl -een online tool voor recruiters waarmee zij de drijfveren van kandidaten kunnen screenen- huur ik momenteel een Senior .Net ontwikkelaar en een tester in van WeSquare. Omdat ik zelfstandig ondernemer ben en meer plannen heb dan budget, is het voor mij zaak dat elke euro die ik investeer in het platform, raak is. In Nederland liet ik mij eerst ondersteunen door een ZZP-er. Hoewel ook die samenwerking goed verliep, lukt het met WeSquare om nog meer rendement uit mijn ontwikkelbudget te halen. En als zodanig, om nog meer plannen te realiseren voor hetzelfde budget. Daarbij ben ik erg tevreden over hoe de samenwerking met de Indiase ontwikkelaars tot nog toe verloopt: Prima communicatie en goede kwaliteit mbt hetgeen wordt opgeleverd.

  RUDMER VAN DER MEULEN

  FOUNDER EN OWNER, SCARFFORCE

  VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ’S)

  WAT IS OUTSTAFFING?

  Outstaffing betekent dat je (tijdelijk) extra arbeidskrachten op afstand inhuurt van een andere organisatie, zonder dat je hen een (vast) dienstverband geeft of verantwoordelijk voor hen bent. Of in ons geval, dat je één of meerdere Indiase Remote Ontwikkelaars inhuurt van ons ontwikkelteam en kantoor in India, die op een afstand aan jouw IT project werken. Onder jouw supervisie en voor zo lang als jij dat wenselijk acht.

  In de meeste gevallen schakelt deze extra ontwikkelaar direct met jou en jouw eigen ontwikkelaars. En, geef jij hem/haar taken volgens jouw behoeften, waarbij jij de prioriteiten en de workflow managet.

  Hierbij zorgt de outstaffing partner (in dit geval WeSquare) voor de werving van de benodigde ontwikkelaar(s). En, verzorgt zij vervolgens het dienstverband, waarbij zij tevens zorg draagt voor de huisvesting, werkplek, benodigde bedrijfsmiddelen (zoals een laptop en software) en de personeelsadministratie .

  WAAROM EEN ONTWIKKELAAR INHUREN?

  Het grootste voordeel van het inhuren van een Software ontwikkelaar, is dat je wel profiteert wel van de lusten, maar niet opdraait voor de lasten die horen bij het aantrekken van vast personeel.

  Zo:

  • Levert het inhuren van een Indiase Remote ontwikkelaar (inclusief ondersteuning van een Nederlandse Senior Ontwikkelaar) een structurele besparing op van 25% 
  • Bespaar je waardevolle tijd, moeite en geld die je anders moet steken in recruitment (wervingscampagne, betaalde advertenties en sollictatiegesprekken)
  • Loop je geen enkel risico om de ‘verkeerde’ ontwikkelaar/persoon aan te aantrekken: Als de samenwerking met deze ontwikkelaar niet werkt, zeg je die gewoon per direct en zonder kosten op.
  • Hoef je geen tijd, geld en moeite te steken in het huisvesten, creëren van een extra werkplek en het inwerken/opleiden van deze nieuwe medewerker(s)
  • Behoud je de volledige regie en bepaal jij wat er gebeurt, hoe dat gebeurt en wanneer
  • Blijf volledig flexibel en schaal je IT team op en af, wanneer jij dat wilt
  WAT LEVERT DE INHUUR VAN EEN INDIASE SOFTWARE ONTWIKKELAAR CONCREET OP IN VERGELIJKING TOT DE INHUUR VAN FREELANCERS?

  Zoals de volgende twee praktijkvoorbeelden laten zien, kunnen de kostenbesparingen die je realiseert bij het inhuren van een Indiase Remote Ontwikkelaar snel hoog oplopen:

  Voorbeeld 1 – Werken met (Nederlandse) Freelance ontwikkelaars

  In het eerste rekenvoorbeeld zie je een begroting voor het aantrekken van 5 Nederlandse freelance ontwikkelaars voor een periode van 6 maanden:

  • 2 Junior ontwikkelaars voor 8 uur per dag ad €65 p/uur = €19.067 p/maand
  • 1 Medior ontwikkelaar voor 8 uur per dag ad €80 p/uur = €11.733 p/maand
  • 1 Senior ontwikkelaar voor 8 uur per dag ad €110 p/uur = €16.133 p/maand
  • 1 Tester voor 8 uur per dag ad €75 p/uur = €11.000 p/maand
  • Totale kosten per maand: €57.933
  • Totale Projectkosten: €347.600

   

  Voorbeeld 2 – Werken met Indiase Remote Ontwikkelaars

  In het tweede rekenvoorbeeld zie je de alternatieve projectbegroting op basis van de inhuur van 5 Indiase Remote Ontwikkelaars voor dezelfde periode:

  • 2 Junior ontwikkelaars voor 8 uur per dag ad €17,50 p/uur = €5.133 p/maand
  • 1 Medior ontwikkelaar voor 8 uur per dag ad €25 p/uur = €4.350 p/maand
  • 1 Senior ontwikkelaar voor 8 uur per dag ad €35 p/uur = €5.133 p/maand
  • 1 Tester voor 8 uur per dag ad €25 p/uur = €3.667 p/maand
  • Totale kosten per maand: €17.600
  • Totale Projectkosten: €105.600

  Realiseer een besparing van maar liefst 71%!

  Zoals deze twee voorbeelden aantonen, kun je als organisatie met de inhuur van Indiase Remote Ontwikkelaars al snel meer dan tweederde van het budget besparen dat je hier in Nederland nodig hebt voor de inhuur van freelancers! Hetgeen in dit specifieke voorbeeld dan neerkomt op een duizelingwekkend bedrag van €242,000 en een totale kostenbesparing van maarliefst 71%!

   

  Verzeker jezelf van succes: werk in de mix met Nederlandse en Indiase ontwikkelaars

  Tegelijkertijd weten wij op basis van onze eigen ervaring dat het samenwerken op afstand met Indiase ontwikkelaars best uitdagend kan zijn door de fysieke afstand, het taalverschil en de culturele verschillen.

  En dat is dan ook precies de reden waarom je bij elke Indiase Remote Ontwikkelaar die je bij ons inhuurt -standaard en kosteloos- volledig wordt ondersteund door één van onze Nederlandse Senior Ontwikkelaars bij de aansturing of het ontwikkelen zelf. En ook, waarom je -als je daar bovenop nog extra of aanvullende help bij kunt gebruiken- structureel een Nederlandse Senior ontwikkelaar voor 1 of meerdere uren per week aan je team kunt toe te voegen, die je daar structureel bij helpt bij.

  In het laatste geval kom je gemiddeld dan wel iets hoger uit dan in het tweede voorbeeld, maar bespaar je nog altijd ruim de helft van het budget dat je hier in Nederland nodig zou hebben, blijkens het laatste rekenvoorbeeld:

   

  Voorbeeld 3 – Werken in de mix met Indiase Remote Ontwikkelaars

  • 2 Junior ontwikkelaars voor 8 uur per dag ad €17,50 p/uur = €5.133 p/maand
  • 1 Medior ontwikkelaar voor 8 uur per dag ad €25 p/uur = €4.350 p/maand
  • 1 Senior ontwikkelaar voor 8 uur per dag ad €35 p/uur = €5.133 p/maand
  • 1 Tester voor 8 uur per dag ad €25 p/uur = €3.667 p/maand
  • 1 Nederlandse Senior Ontwikkelaar voor 5 uur in de week ad €95 p/uur = €9.350
  • Totale kosten per maand: €19.158
  • Totale Projectkosten: €114.950
  WAT LEVERT DE INHUUR VAN EEN INDIASE SOFTWARE ONTWIKKELAAR CONCREET OP IN VERGELIJKING TOT HET AANNEMEN VAN VAST PERSONEEL?

  Zoals de volgende twee rekenvoorbeelden laten zien, kunnen de kostenbesparingen die je realiseert door te werken met Indiase Remote ontwikkelaars snel en hoog oplopen in vergelijking tot het aannemen van vast personeel.

  Voorbeeld 1 – Werken met vast personeel

  In het eerste rekenvoorbeeld zie je een begroting voor het aantrekken van 4 nieuwe vaste ontwikkelaars voor een periode van 1 jaar. Waarbij wordt uitgegaan van een effectieve inzet van 44 weken (na aftrek van weekenden, ziekte, vakantie, feestdagen en verlof) en een vermenigvuldig van het bruto salaris met factor 1,3 ivm de personeelskosten:

  • 1 Junior ontwikkelaar voor €3.650 bruto salaris p/maand = €56.940 netto loonkosten per jaar
  • 1 Medior ontwikkelaar voor €3.650 bruto salaris p/maand = €62.400 netto loonkosten per jaar
  • 1 Senior ontwikkelaar voor €3.650 bruto salaris p/maand = €70.200 netto loonkosten per jaar
  • 1 Tester €3.650 bruto salaris p/maand = €58.500 netto loonkosten per jaar
  • Totale jaarlijkse loonkosten: €248.040

   

  Voorbeeld 2 – Werken met Indiase Remote Ontwikkelaars

  In het tweede voorbeeld zie je een alternatieve begroting voor de inhuur van Indiase Remote Ontwikkelaars voor dezelfde periode (44 weken):  

  • 1 Junior ontwikkelaar ad €17,50 p/uur = €30.800 netto loonkosten per jaar
  • 1 Medior ontwikkelaar ad €25 p/uur = €44.000 netto loonkosten per jaar
  • 1 Senior ontwikkelaar ad €35 p/uur = €61.600 netto loonkosten per jaar
  • 1 Tester ad €25 p/uur = €44.000 netto loonkosten per jaar
  • Totale jaarlijkse loonkosten: €180.400

   

  Een kostenbesparing van ruim 25%!

  Zoals deze twee bovenstaande rekenvoorbeelden aantonen, bespaar je als werkgever ruim €65.000 op een ontwikkelteam met 4 ontwikkelaars, door in plaats van vaste medewerkers aan te trekken, Indiase Rmote Ontwikkelaars in te huren. Wat neerkomt op een structurele kostenbeparing van meer dan 27% budget!

   

  Verzeker jezelf van succes: werk in de mix met Nederlandse en Indiase ontwikkelaars

  Tegelijkertijd weten wij op basis van onze eigen ervaring dat het samenwerken op afstand met Indiase ontwikkelaars best uitdagend kan zijn door de fysieke afstand, het taalverschil en de culturele verschillen.

  En dat is dan ook precies de reden waarom je bij elke Indiase Remote Ontwikkelaar die je bij ons inhuurt -standaard en kosteloos- volledig wordt ondersteund door één van onze Nederlandse Senior Ontwikkelaars bij de aansturing of het ontwikkelen zelf. En ook, waarom je -als je daar bovenop nog extra of aanvullende help bij kunt gebruiken- structureel een Nederlandse Senior ontwikkelaar voor 1 of meerdere uren per week aan je team kunt toe te voegen, die je daar structureel bij helpt bij.

  In het laatste geval kom je gemiddeld dan wel iets hoger uit dan in het tweede voorbeeld, maar bespaar je nog altijd bijna de helft van het budget dat je hier in Nederland nodig zou hebben, blijkens het laatste rekenvoorbeeld:

   

  Voorbeeld 3 – Werken met een mix:

  • 1 Junior ontwikkelaar ad €17,50 p/uur = €30.800 netto loonkosten per jaar
  • 1 Medior ontwikkelaar ad €25 p/uur = €44.000 netto loonkosten per jaar
  • 1 Senior ontwikkelaar ad €35 p/uur = €61.600 netto loonkosten per jaar
  • 1 Tester ad €25 p/uur = €44.000 netto loonkosten per jaar
  • 1 Nederlandse Senior ontwikkelaar voor 5 uur in de week ad €95 p/uur = €19.125 netto loonkosten per jaar
  • Totale jaarlijkse loonkosten: €199.525
  WAT IS DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN WESQUARE?

  De voornamelijkste reden om voor WeSquare te kiezen, is omdat het samenwerken met een Indiase remote ontwikkelaar best nog wel een uitdaging kan zijn door de afstand, de culturele verschillen en de taalbarrières.

  En juist op dit vlak kunnen we waardevolle meerwaarde bieden:

  • Omdat we reeds 10 jaar ervaring hebben met het samenwerken met Indiase IT-professionals, kunnen we je precies vertellen hoe dit moet. En je als geen ander bij de hand nemen om de samenwerking te laten slagen 
  • Om de samenwerking in de praktijk ook daadwerkelijk te laten slagen, geven wij je kosteloos alle ondersteuning die je nodig hebt van onze Nederlandse Senior ontwikkelaars vanuit Nederland
  • Alle Indiase ontwikkelaars die je bij ons inhuurt hebben of krijgen een vast dienstverband bij ons met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wat leidt tot een minimaal personeelsverloop, ervoor zorgt dat je vrijwel altijd dezelfde ontwikkelaar(s) kunt blijven inhuren en dat waardevolle opgebouwde kennis en ervaring voor je behouden blijft
  • Omdat we een eigen kantoor en HR afdeling in Hyderabad hebben, kunnen we nieuw IT talent lokaal recruiten en huisvesten
  • Om te wennen en de voordelen van het inhuren van Indiase ontwikkelaars in de praktijk te ervaren, ontvang je een pilot tegen kostprijs.

  BLOGS

  NEEM CONTACT MET ONS OP