WESQUARE

SLIMME IT OPLOSSINGEN

OUTSTAFFING (OFF- EN NEARSHORING)

Tijdelijk (of sturctureel) extra ontwikkelaars of een speficieke expertise nodig? Bereid je IT team direct en eenvoudig uit met elke gewenste ontwikkelaar. Voor zo lang als je wilt, zonder recruitmentkosten, voor 40 tot 60%(!) minder budget, met -kostenloos- alle begeleiding van onze seniors in Nederland die je nodig hebt.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven: Webapplicaties

OUTSOURCING (PROJECTEN)

Nieuwe Website, App of IOT oplossing nodig? Haal 3 keer meer uit je ontwikkelbudget, of bespaar 30 tot 40% ontwikkelkosten door slim gebruik te maken van ons gemengde ontwikkelteam met Nederlandse en Indiase ontwikkelaars en professionele UI en UX ontwerpers voor een aantrekkelijke one-stop-shop oplossing.

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN: HOGE KWALITEIT VOOR PRETTIGE TARIEVEN!

COMPLETE IT OPLOSSINGEN VAN NEDERLANDSE KWALITEIT VOOR INDIASE TARIEVEN

KWALITATIEVE OPLOSSINGEN VOOR 40 TOT 60% LAGERE TARIEVEN!

Waarom meer betalen voor hetzelfde resultaat?

In deze snel digitaliserende wereld en met onze kantoren in Nederland en India kunnen we je nu het beste van deze twee werelden bieden: De meest kwalitatieve ontwikkelaars, websites, apps en IOT oplossingen voor de scherpst mogelijke prijs!

Het enige dat jij hoeft te doen is aan te geven wat voor jou het beste werkt:

 • Wil je de extra ontwikkelaar(s) die je (tijdelijk of structureel) bij ons inhuurt graag zelf aansturen? Voeg deze dan direct toe aan jouw team en stuur hen vervolgens zelf aan, waarbij je kostenloos alle begeleiding en ondersteuning ontvangt van onze ervaren Nederlandse seniors, zodat je verzekerd bent van succes.
 • Kun je wat extra hulp gebruiken bij het aansturen van deze extra ontwikkelaars? Voeg dan ook een ervaren Nederlandse senior van ons kantoor in Hilversum toe aan je team, die jou hier structureel bij helpt.
 • Of. heb je liever een IT-partner die je volledig ontzorgt en alles voor je regelt? Besteed dan het gehele project uit aan ons multi-disciplinaire ontwikkelteam en professionele UI en CX ontwerpers voor een aantrekkelijke totaaloplossing, waarbij de slimme mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars je niet alleen verzekeren van de meest kwalitatieve oplossing, maar ook van de scherpst mogelijke projectprijs.

EFFICIËNT, FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

 • Door een slimme mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars in al onze projectteams te hanteren, kunnen wij het beste van twee werelden bieden: IT oplossingen van de hoogste kwaliteit voor 40 tot 60%(!) lagere tarieven
 • Door al onze Indiase ontwikkelaars een vast en aantrekkelijk contract te geven, en een geweldige werkplek te bieden, is er bij ons amper sprake van personeelsverloop. Hierdoor bieden we een uitstekende continuïteit, zodat alle waardevolle kennis behouden blijft voor toekomstige behoeften
 • Bij elke remote ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, ontvang je kosteloos alle ondersteuning van onze Nederlandse seniors vanuit Nederland, hetgeen je verzekert van succes
 • Als je meer ondersteuning nodig hebt bij het aansturen van deze extra ontwikelaar(s), bestaat ook de mogelijkheid om één van onze ervaren Nederlandse seniors (tijdelijk of voor langere tijd) aan je team toevoegen die je hierbij helpt
 • Omdat we graag focussen op de lange termijn, starten we graag met een risicovrije en aantrekkelijk geprijste pilot

ONZE EXPERTISE

ONTWIKKELAARS INHUREN

Bereid je IT team snel een eenvoudig uit met elke gewenste ontwikkelaar, zonder recruitment- en opleidingskosten, voor 40 tot 60% minder budget. En ontvang daarbij kosteloos alle begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt van onze seniors!

ORACLE B2C SERVICE

Zorg dat jullie Oracle Service Cloud (RightNow) CRM applicatie altijd bereikbaar is en optimaal functioneert voor 30 tot 40% minder budget: Huur een Oracle Service Cloud ontwikkelaar of besteed je volgende project uit aan ons ontwikkelteam.

SALESFORCE

Haal alles uit Salesforce voor 40% tot 60% minder budget: Huur een Salesforce ontwikkelaar of maak slim gebruik van ons Salesforce ontwikkelteam voor Implementatie-, Integratie-, Maatwerk- en Beheerdiensten. 

WEBSITES, APPS & IOT OPLOSSINGEN

Haal 3 keer meer uit je ontwikkelbudget, of bespaar 30 tot 40% budget bij het ontwikkelen van je nieuwe Website, App of IoT oplossing. Maak slim gebruik van ons gemengde team van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars en onze professionele UI en UX ontwerpers.

RECENTE PROJECTEN

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven iBood

iBood

iBood staat voor “De beste dagelijkse aanbiedingen die je op internet kunt vinden’.  Al 5 jaar lang helpt WeSquare iBood om het maximale rendement te halen uit hun Oracle Service Cloud oplossing.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Illy

ILLY

We zijn trots dat Illy WeSquare (samen met Alfa Sistemi) heeft uitgekozen als hun IT partner(s) om Oracle Service Cloud te implementeren in hun customer contact center.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven PLUS

PLUS

Om te borgen dat hun Oracle Service Cloud oplossing voldoet aan hun wensen, altijd up to date is en goed werkt, heeft Plus WeSquare uitgekozen als hun IT partner.

WIJ ZIJN WESQUARE!

SAMEN BIEDEN WIJ HET BESTE VAN TWEE WERELDEN!

Door onze krachten te verenigen en een slimme mix in onze project teams te hanteren van ervaren Nederlandse seniors en voordelige Indiase (remote) ontwikkelaars, leveren wij het beste van twee werelden: Complete IT oplossingen van een hoge kwaliteit voor de scherpst mogelijke tarieven.

WeSquare IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase Prijzen

Bestaansjaren

Gerealiseerde IT projecten

PROFESSIONELE IT OPLOSSINGEN VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK MAKEN

ACHTERGROND

In 2013 besloten Wiebe and Walter om hun gedeelde passie voor software ontwikkeling in combinatie met hun kennis en ervaringen te bundelen onder de naam WeSquare (W2). Vanaf dat moment heeft WeSquare zich stormachtig ontwikkeld. En is de tweemans-operatie uitgegroeid tot een dynamische, goed geoliede en solide IT organisatie met kantoren in Nederland en India, meer dan 35 fte’s en klanten op alle 5 continenten.

WAT WE ZIEN
Tegenwoordig vormt het snel en/of tijdelijk opschalen van een IT team en het in toom houden van de personeels- en ontwikkelkosten een enorme uitdaging voor vrijwel elke organisatie in Nederland:
 • Lokaal freelance IT-talent is schaars en de concurrentie om een nieuwe of extra ontwikkelaar aan te nemen is intens
 • Daarbij zorgt de sterke vraag naar goede en ervaren ZZP-ers voor stijgende uurlonen die zij hanteren. En als zodanig, dat de ontwikkelkosten voor een nieuwe webapplicatie, website en/of mobiele app al vrij snel de pan uit rijzen.
In opkomende economieën zoals India is het tegenovergestelde aan de hand. Een steeds beter wordende onderwijssector produceert daar elk jaar meer IT-talenten dan het aantal banen dat wordt gecreëerd. Het zorgt voor een scherpe onderlinge concurrentie en dat de salarissen van deze IT talenten zeer betaalbaar blijven. En ook, dat wij in Nederland de meest ervaren ontwikkelaars kunnen aantrekken die in India te vinden zijn voor tarieven die vrijwel ondenkbaar zijn volgens onze Westerse begrippen, variërend van €17,50 tot maximaal €35,- (voor een senior met 6 jaar ervaring). Tenminste, als je de contacten hebt en weet hoe je van een afstand met Indiase ontwikkelaars moet samenwerken. Of, als je een IT-partner hebt die je daarbij kan helpen.
En dat is precies waar wij goed in zijn en jou bij kunnen helpen. Omdat wij:
 • een eigen kantoor hebben in zowel Nederland en India
 • beschikken over een multi-disciplinair ontwikkelteam van in totaal 35 man
 • ruim 15 jaar ervaring hebben met het ontwikkelen van de meest uitdagende website, webshops, apps, IOT oplossingen software, het implementeren en optimaliseren van de Oracle B2C Service (Oracle Service Cloud/ RightNow) en Salesforce CRM applicatie en het samenwerken met Indiase remote ontwikkelaars 

Kunnen wij je als geen ander helpen:

 • aan een professionele nieuwe website, webshop, app voor de scherpst mogelijke prijs
 • om je investering in Oracle B2C Service (Oracle Service Cloud/ RightNow) en Salesforce CRM applicatie te maximaliseren,
 • aan voordelige Indiase remote ontwikkelaars en je daarbij voorzien van alle steun van onze Nederlandse seniors en vanuit Nederland om de samenwerking met hen een succes te maken
ONZE MISSIE

Ons streven is dan ook om: 

 1. toegang te geven tot het beste dat de twee werelden te bieden hebben: IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven. 
 2. 30 tot 40% van je budget te besparen bij het ontwikkelen van je nieuwe webapplicatie, website en/of mobiele app, of bij het maximaliseren van jullie investering in de Oracle B2C Service or Salesforce CRM applicatie, door een slimme mix te hanteren van Indiase en Nederlandse ontwikkelaars
 3. de meest complete en efficiënte ontwikkelteams voor je samen te stellen die perfect passen bij jouw unieke behoeften en situatie:
  • Wil je het project in eigen beheer afhandelen en jouw IT team graag zelf aansturen? -> Sla de grootst mogelijk slag en huur zoveel Indiase Remote ontwikkelaars als je nodig hebt en voor zo lang als je nodig hebt, met alle ondersteuning die je nodig hebt van onze Nederlandse seniors (kosteloos) en bespaar met gemak 30 to 40% van je IT kosten en/of ontwikkelbudget.
  • Kun je wat extra hulp gebruiken bij het aansturen van de remote ontwikkelaars die je inhuurt? -> Huur er dan een Nederlandse Senior ontwikkelaar bij van ons team in Nederland om je hierin bij te staan.
  • Wil je graag sneller en opschalen? -> Voeg zoveel extra ontwikkelaars (Indiaas of Nederlands) toe aan je team als je nodig hebt
  • Wil je langzamer en/of afschalen? Verlaag direct het aantal ontwikkelaars dat je bij ons inhuurt
  • Heb je liever dat je IT-partner je volledig ontzorgt? -> Besteed het gehele project dan uit aan ons multidisciplinaire ontwikkelteam. De slimme en uitgebalanceerde mix van kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars en ervaren Nederlandse seniors verzekeren je niet alleen van hoogwaardige oplossingen, maar ook van de scherpst mogelijke projectprijs.
ONZE GARANTIES

Doordat we meer dan 15 jaar ervaring hebben in hetgeen wat we doen, blijken wij in de praktijk vaak in staat om in te stappen en door te gaan waar anderen ophouden of vastlopen.

Daarbij zorgt het werken volgens de SCRUM-methode ervoor dat hierbij altijd het gewenste resultaat wordt behaald.

En door hierbij handig gebruik maken van onze voordelige ontwikkelaars in India, kunnen wij hierbij vrijwel altijd de laagste tarieven bieden.

VOOR WIE WE ZOAL WERKEN:

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Arval
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven MediaMarkt
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven RijksWaterStaat
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Technologico de Monterrey
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Canon
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven IKSO
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven budlr
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven INPRC
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Independer
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven PLUS
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Milkymap
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Shiptimized
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Showmax
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven iBood

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN…

“WeSquare is onze vaste IT partner om onze innovatieve IOT oplossing tot een succes te maken. Dankzij hun expertise en hun flexibele en doelgerichte aanpak zijn zij in staat om effectieve en kwalitatieve kwalitatieve oplossingen binnen een kort tijdsbestek te ontwerpen en vervaardigen.”

VICTOR VAN DER WAL, INPRC

“Wanneer we het idee hebben dat we nog meer uit onze Oracle Service Cloud oplossing kunnen halen of een concrete wens hebben op dit vlak, dan bespreken we dat altijd eerst met WeSquare. Zij zijn niet alleen onze implementatie partner, maar ook de best mogelijke Oracel Service Cloud expert om dit mee te bespreken of om dit mee te realiseren; deskundig, no-nonsense en betrouwbaar”.

ROBERT JONKER, IBOOD

“WeSquare is een betrouwbare IT partner die er altijd voor je is als je hen nodig hebt. Ze zijn super creatief en denken altijd actief met mij mee en in mogelijkheden in plaats van problemen en obstakels. Daarbij voorzien ze mij van waardevolle adviezen over wat (nog meer) mogelijk is of (nog) beter kan, hetgeen leidt tot de perfecte samenwerking.”

MARINA WETEMANS, DRAGEN&ZO

NEEM CONTACT MET ONS OP