WESQUARE

DO IT MORE EFFICIENT!
Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven: huur een remote ontwikkelaar

ONTWIKKELAARS INHUREN (OUTSTAFFING)

Bereid je IT team (tijdelijk) uit voor 30 tot 40% minder budget, of haal 3 keer meer uit je ontwikkelbudget: Huur een Indiase ontwikkelaar inclusief alle begeleiding van onze Nederlandse Seniors vanaf €17,50 per uur. 

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven: Oracle B2C Service

ORACLE B2C SERVICE PROJECTEN & ONTWIKKELAARS

Haal het beste uit Oracle B2C Service voor 30 tot 40% minder budget: Besteed het volgende project uit aan ons Oracle B2C Service ontwikkelteam. Of huur een Oracle B2C Service ontwikkelaar voor €17,50 tot maximaal €35 per uur.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven: Salesforce

SALESFORCE PROJECTEN & ONTWIKKELAARS

Haal uit beste uit Salesforce voor 30 to 40% minder budget: Besteed het volgende project uit aan ons Salesforce ontwikkelteam. Huur een Salesforce ontwikkelaar voor tarieven variërend van €17,50 tot maximaal €35 per uur.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven: Webapplicaties

WEBSITES EN APPS (OUTSOURCING)

Bespaar minimaal 30% van je ontwikkelbudget of haal hier 3 keer meer uit: Ontwikkel je nieuwe webapplicatie met ons ontwikkelteam in India voor tarieven variërend van €17,50 tot maximaal €35 per uur.

NEDERLANDSE KWALITEIT VOOR INDIASE TARIEVEN

DE BESTE DEVELOPERS EN SOFTWARE VOOR 30 TOT 40% MINDER BUDGET!

Waarom meer budget uitgeven, risico nemen en/of extra inspanning leveren dan nodig om je IT capaciteit (tijdelijk) op te schalen, een nieuwe webapplicatie te ontwikkelen, of je investering in Oracle B2C Service (Oracle Service Cloud/ RightNow) of Salesforce CRM application te maximaliseren?

Met onze ervaren senior ontwikkelaars, project managers, UI en UX ontwerpers in Nederland en onze kostenefficiënte ontwikkelaars in India leveren wij het beste van twee werelden: IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven:

 • Remote ontwikkelaars vanaf €17,50 per uur: .NET C# (MVC/Core), PHP, Front-end developer (HTML, JS, CSS, jQuery, Bootstrap), Xamarin, Angular, Oracle B2C Service, Salesforce, React, Vue
 • Alle hulp die je nodig hebt om je Oracle B2C Service of Salesforce CRM applicatie optimaal te laten functioneren en renderen
 • De meest efficiënte one-stop-shop voor het ontwikkelen van je nieuwe webapplicatievoor 30 tot 40% minder budget.

Onze meerwaarde

 • 30 to 40% lagere tarieven door in al onze projectteams een slimme mix te hanteren van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars (Outsourcing)
 • 100% succesgarantie op de inhuur van Indiase Remote ontwikkelaars door je kosteloos te laten ondersteunen door onze Nederlandse Seniors (Outstaffing)
 • 100% tevredenheidsgarantie over het eindresultaat door SCRUM te werken
 • Uitstekende continuïteit door al onze Indiase ontwikkelaars te voorzien van een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een geweldige werkplek
 • 15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties met Indiase ontwikkelaars
 • Pilot tegen kostprijs om de voordelen van het inhuren van een Indiase ontwikkelaar in de praktijk te ervaren (Outstaffing)

Bestaansjaren

Gerealiseerde IT projecten

RECENTE IT PROJECTEN

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven iBood

iBood

iBood staat voor “De beste dagelijkse aanbiedingen die je op internet kunt vinden’.  Al 5 jaar lang helpt WeSquare iBood om het maximale rendement te halen uit hun Oracle Service Cloud oplossing.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Illy

ILLY

We zijn trots dat Illy WeSquare (samen met Alfa Sistemi) heeft uitgekozen als hun IT partner(s) om Oracle Service Cloud te implementeren in hun customer contact center.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven PLUS

PLUS

Om te borgen dat hun Oracle Service Cloud oplossing voldoet aan hun wensen, altijd up to date is en goed werkt, heeft Plus WeSquare uitgekozen als hun IT partner.

WIJ ZIJN WESQUARE!

DO IT SMARTER:

NEDERLANDSE KWALITEIT VOOR INDIASE TARIEVEN!

Onze specialiteit is om je IT behoefte zo efficiënt mogelijk in te vullen:

 • Schaal je IT team (tijdelijk) op met de gewenste ontwikkelaar(s) voor 40 tot 50% minder budget;
 • Ontwikkel je nieuwe website of webapplicatie voor 30 tot 40% minder budget, zonder in te leveren op de kwaliteit;
 • Verzeker jezelf ervan dat je Oracle B2C Service (Oracle Service Cloud/ RightNow) of Salesforce CRM applicatie altijd beschikbaar is en optimaal presteert voor 40 tot 50% minder budget;

Dit realiseren wij door in onze projectteams te werken met een slimme (efficiënte) mix van kostenefficiënte Indiase onwtikkelaars en ervaren Nederlandse project managers, senior ontwikkelaars en professionele  UI en UX ontwerpers. 

WeSquare IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase Prijzen

DOOR TE WERKEN MET EEN SLIMME MIX VAN NEDERLANDSE SENIORS EN KOSTENEFFICIENTE INDIASE ONTWIKKELAARS BESPAAR JE TOT WEL 50% VAN JE BUDGET ZONDER AFBREUK TE DOEN AAN DE KWALITEIT.

ACHTERGROND

In 2013 besloten Wiebe and Walter om hun gedeelde passie voor software ontwikkeling in combinatie met hun kennis en ervaringen te bundelen onder de naam WeSquare (W2). Vanaf dat moment heeft WeSquare zich stormachtig ontwikkeld. En is de tweemans-operatie uitgegroeid tot een dynamische, goed geoliede en solide IT organisatie met kantoren in Nederland en India, meer dan 35 fte’s en klanten op alle 5 continenten.

WAT WE ZIEN
Tegenwoordig vormt het snel en/of tijdelijk opschalen van een IT team en het in toom houden van de personeels- en ontwikkelkosten een enorme uitdaging voor vrijwel elke organisatie in Nederland:
 • Lokaal IT-talent is schaars en de concurrentie om een nieuwe of extra ontwikkelaar aan te nemen is intens.
 • Daarbij zorgen de stijgende uurlonen van ZZP-ers en gespecialiseerde IT proffessionals ervoor dat de ontwikkelkosten voor een nieuwe webapplicatie al vrij snel de pan uit rijzen. 
In opkomende economieën zoals India is het tegenovergestelde aan de hand:
 • Een steeds beter wordende onderwijssector produceert daar elk jaar meer IT-talenten dan het aantal banen dat wordt gecreëerd.
 • Daarbij zorgt de onderlinge concurrentie ervoor dat de salarissen van deze IT talenten zeer betaalbaar blijven.
Dit alles zorgt ervoor dat wij in Nederland:
 • De allerbeste ontwikkelaars kunnen aantrekken die in India te vinden zijn voor tarieven die vrijwel ondenkbaar zijn volgens onze Westerse begrippen (variërend van €17,50 to maximaal €35,- (voor een senior met 6 jaar ervaring);
 • En als zodanig, dat het mogelijk is om hier in Nederland vrijwel elke webapplicatie en/of ontwikkelaar aan te bieden van Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven (30 to 40% minder budget).
Tenminste, als je de contacten hebt en je weet hoe je van een afstand met Indiase IT professionals moet samenwerken. Of, als je een IT-partner hebt die je daarbij kan helpen, omdat deze partner:
 • Een eigen kantoor in India heeft met de benodigde Indiase ontwikkelaars in vaste dienst;
 • Ruime ervaring heeft met het van een afstand samenwerken met Indiase professionals;
 • En je alle ondersteuning geeft om jouw samenwerking met de Indiase ontwikkelaar(s) te laten slagen.
En dat is precies wat wij hebben en jou kunnen bieden:
 • We hebben een eigen kantoor in India en ca 35 Indiase ontwikkelaars in vaste dienst;
 • En we hebben ruim 15 jaar ervaring met het van een afstand samenwerken met Indiase IT professionals;
 • En we geven je alle hulp die je nodig hebt om de samenwerking met de Indiase ontwikkelaar(s) een succes te maken.
ONZE MISSIE

Ons streven is om de best mogelijke IT partner te zijn en oplossing te bieden voor:

 • Organisaties die hun IT team en ontwikkelcapaciteit graag op een snelle, goede en kostenefficiënte manier willen schalen. Door hen de mogelijkheid te bieden om elke gewenste ontwikkelaar(s) in te huren van ons ontwikkelteam in India. Voor zolang als nodig. En hen daarbij alle ondersteuning te geven van onze Nederlandse Seniors om de samenwerking met deze remote ontwikkelaar(s) een succes te maken.
 • Organisaties die Oracle B2C Service (Oracle Service Cloud/ RightNow) of Salesforce gebruiken, met als doel om hun investering in deze CRM applicatie optimaal te laten renderen voor 30 to 40% minder budget.
 • Online ondernemers die een nieuwe Website, Webshop, Webapplicatie of Mobiele App willen laten ontwikkelen. Opdat zij deze webapplicatie kunnen ontwikkelen voor tenminste 30 to 40% minder budget.
ONZE MEERWAARDE
 • Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het samenwerken met Indiase IT professionals, het ontwikkelen van de meest uitdagende webapplicaties en het managen van de meest complexe web- en Oracle B2C Service en Salesforce CRM applicaties.
 • Omdat we een eigen kantoor en ontwikkelteam in Hyderabad hebben, kunnen we hierbij maximaal gebruik maken van voordelige Indiase ontwikkelaars.
 • Door in al onze projectteams een slimme mix te hanteren van Nederlandse seniors en Indiase ontwikkelaars besparen we minimaal 30% ontwikkelkosten.
 • Om de samenwerking met de Indiase ontwikkelaar(s) die je bij ons inhuurt te laten slagen, ontvang je kosteloos alle ondersteuning van onze Nederlandse Seniors.
 • Om te wennen en de voordelen van het inhuren van Indiase ontwikkelaars in de praktijk te ervaren, bieden we je graag een pilot tegen kostprijs.
 • Door onze Indiase ontwikkelaars een geweldige werkplek en een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden te geven kunnen wij uitstekende continuïteit bieden.
 • Doordat we in de SCRUM werken kunnen wij uitstekende kwaliteit en garanties op het eindresultaat bieden.
ONZE GARANTIES

Doordat we meer dan 15 jaar ervaring hebben in hetgeen wat we doen, blijken wij in de praktijk vaak in staat om in te stappen en door te gaan waar anderen ophouden of vastlopen.

Daarbij zorgt het werken volgens de SCRUM-methode ervoor dat hierbij altijd het gewenste resultaat wordt behaald.

En door hierbij handig gebruik maken van onze voordelige ontwikkelaars in India, kunnen wij hierbij vrijwel altijd de laagste tarieven bieden.

VOOR WIE WE ZOAL WERKEN:

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Arval
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven MediaMarkt
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven RijksWaterStaat
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Technologico de Monterrey
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Canon
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven IKSO
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven budlr
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven INPRC
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Independer
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven PLUS
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Milkymap
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Shiptimized
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Showmax
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven iBood

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN…

“WeSquare is onze vaste IT partner om onze innovatieve IOT oplossing tot een succes te maken. Dankzij hun expertise en hun flexibele en doelgerichte aanpak zijn zij in staat om effectieve en kwalitatieve kwalitatieve oplossingen binnen een kort tijdsbestek te ontwerpen en vervaardigen.”

VICTOR VAN DER WAL, INPRC

“Wanneer we het idee hebben dat we nog meer uit onze Oracle Service Cloud oplossing kunnen halen of een concrete wens hebben op dit vlak, dan bespreken we dat altijd eerst met WeSquare. Zij zijn niet alleen onze implementatie partner, maar ook de best mogelijke Oracel Service Cloud expert om dit mee te bespreken of om dit mee te realiseren; deskundig, no-nonsense en betrouwbaar”.

ROBERT JONKER, IBOOD

“WeSquare is een betrouwbare IT partner die er altijd voor je is als je hen nodig hebt. Ze zijn super creatief en denken altijd actief met mij mee en in mogelijkheden in plaats van problemen en obstakels. Daarbij voorzien ze mij van waardevolle adviezen over wat (nog meer) mogelijk is of (nog) beter kan, hetgeen leidt tot de perfecte samenwerking.”

MARINA WETEMANS, DRAGEN&ZO

NEEM CONTACT MET ONS OP