WESQUARE

Slimme IT oplossingen voor online impact

ONZE EXPERTISE

OUTSTAFFING/ ONTWIKKELHULP OP AFSTAND

Extra IT- en/of ontwikkelcapaciteit nodig? Bereid je IT team snel en eenvoudig uit en bespaar tegelijkertijd operationele kosten door de beste ontwikkelaars in te huren van ons IT team in India voor zo lang als je wilt. Ontvang daarbij zoveel ondersteuning als je nodig hebt van onze Nederlandse Senior ontwikkelaars. Of ontwikkel je eigen low-cost remote ontwikkelteam in India.  

ORACLE SERVICE CLOUD / RIGHTNOW

Zorg ervoor dat je Oracle Service Cloud/ Oracle B2C Service applicatie goed is geïmplementeerd en geïntegreerd, en altijd beschikbaar is en optimaal presteert, zodat je te allen tijde de optimale online service beleving (CX) kunt verlenen.

WEBSITES, WEBSHOPS, APPS EN IOT OPLOSSINGEN

Bespaar tot wel 50% van je ontwikkelbudget door je nieuwe maatwerk en template website, webshop, mobiele app of Internet-Of-Things (IOT) oplossing te laten ontwikkelen met behulp van onze one-stop-shop service en door ons ontwikkelteam in India.

HEB JE (TIJDELIJK) BEHOEFTE AAN EXTRA EN VOORDELIGE ONTWIKKELHULP?

VERGROOT JE ONTWIKKELCAPACITEIT, HAAL HET MAXIMALE UIT ORACLE B2C SERVICE, OF ONTWIKKEL JE NIEUWE WEBAPPLICATIE VOOR 50% MINDER BUDGET

Als je (tijdelijk) behoefte hebt aan extra ontwikkelcapaciteit, of een IT partner die jou helpt om het beste uit jouw Oracel Service Cloud applicatie te halen, of een nieuwe webapplicatie wilt laten bouwen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Met ons multidisciplinaire ontwikkelteam van 35 man in India en onze Oracel Service Cloud specialisten, ervaren senior ontwikkelaars, UI en UX designers en projectmanagers in Nederland, kunnen wij het volgende bieden:

 • Vrijwel elke IT expert en/of ontwikkelaar die je nodig hebt, voor zo lang als je die nodig hebt, op afstand (outstaffing) of op locatie (detachering) en voor de scherpste tarieven.
 • Alle begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt van onze senior ontwikkelaars in Nederland jouw samenwerking op afstand met Indiase IT professionals tot een succes te maken.
 • Een totaaloplossing (Managed Services), specifieke diensten (zoals het implementeren, integreren en optimaliseren) en slimme innovaties (zoals de Messenger Integration add-in) om het maximale rendement te halen uit jullie investering in Oracle Service Cloud
 • Een one-stop-shop oplossing om elke gewenste webapplicatie te ontwerpen en te ontwikkelen voor 50% minder budget. Zonder hierbij in te leveren op de kwaliteit en continuïteit die je gewend bent, doordat we ons personeel koesteren en ervoor zorgen dat ze het zo goed bij ons hebben, dat ze niet meer wegwillen.  

De toegevoegde waarde die wij hierbij bieden is dat:

 • We meer dan 15 jaar ervaring hebben in outstaffing en experts zijn in het werken met Indiase IT-professionals
 • We een lokaal kantoor in India hebben met een lokaal management- en HR team, waardoor we lokaal naar IT talent kunnen zoeken en hen lokaal kunnen faciliteren, ondersteunen en monitoren
 • Onze ervaren senior ontwikkelaars je hierbij vanuit Nederland alle ondersteuning kunnen geven om jouw samenwerking op afstand met Indiase IT professionals een succes te maken
 • Wij de standaard ontwikkelkosten voor de gewenste webapplicatie met de helft kunnen verlagen door in onze projectteams een slimme mix te hanteren van relatief voordelige ontwikkelaars uit ons ontwikkelteam in India en ervaren Nederlandse professionals (seniors ontwikkelaars, designers en projectmanagers)
 • Wij uitstekende kwaliteit en continuïteit kunnen bieden door onze medewerkers te koesteren en te te zorgen dat zij het zo goed bij ons hebben, dat ze niet meer bij ons wegwillen.

Bestaansjaren

Gerealiseerde IT projecten

MEEST RECENTE IT PROJECTEN

iBood

iBood staat voor “De beste dagelijkse aanbiedingen die je op internet kunt vinden’.  Al 5 jaar lang helpt WeSquare iBood om het maximale rendement te halen uit hun Oracle Service Cloud oplossing.

ILLY

We zijn trots dat Illy WeSquare (samen met Alfa Sistemi) heeft uitgekozen als hun IT partner(s) om Oracle Service Cloud te implementeren in hun customer contact center.

PLUS

Om te borgen dat hun Oracle Service Cloud oplossing voldoet aan hun wensen, altijd up to date is en goed werkt, heeft Plus WeSquare uitgekozen als hun IT partner.

WIJ ZIJN WESQUARE!

Hoezeer we onderling ook verschillen van elkaar, één ding hebben we allemaal gemeen bij WeSquare. En dat is dat we er allemaal plezier in beleven en ernaar streven om slimme en duurzame IT oplossingen te ontwikkelen, die de grootst mogelijke impact hebben op het bedrijfsresultaat van onze relaties en de kleinst mogelijke impact op hun budget.

MET ONS ONTWIKKELTEAM IN INDIA EN ONZE SENIORS IN NEDERLAND KUNNEN WIJ VRIJWEL ELKESPECIALIST, ONTWIKKELAAR, ORACLE SERVICE CLOUD DIENST EN WEBAPPLICATIE LEVEREN VOOR 50% MINDER BUDGET, ZONDER AFBREUK TE DOEN AAN DE KWALITEIT EN CONTINUïTEIT.

ACHTERGROND

In 2013 besloten Wiebe and Walter om hun gedeelde passie voor software ontwikkeling en hun kennis, vaardigheden en ervaringen te bundelen onder de naam WeSquare (W2). Tot dan toe hadden beide heren zich voornamelijk bezig gehouden met het ontwikkelen van slimme maatwerk oplossingen voor grote multinationals en de overheid. Vanaf dat moment heeft WeSquare zich stormachtig ontwikkeld en is de tweemans-operatie nadien uitgegroeid tot een dynamische, goed geoliede en solide IT organisatie met kantoren in Nederland en India, meer dan 35 fte’s en klanten op alle 5 continenten.

ONZE VISIE

Tegenwoordig is het snel en goed opschalen van het IT team en het in toom houden van de personeelskosten een enorme uitdaging voor elke organisatie in Nederland. Lokaal IT-talent is schaars en de concurrentie om hen in (vaste) dienst te nemen is intens.

In opkomende economieën zoals India is het tegenovergestelde aan de hand. Een steeds beter wordende onderwijssector produceert daar elk jaar meer IT-talenten dan het aantal banen dat wordt gecreëerd. Daarbij zorgt de onderlinge concurrentie ervoor dat de salarissen van deze IT talenten uiterst concurrerend blijven. Tot slot, geven powervaluta’s zoals de USD en de Euro ons extra koopkracht. En zorgt dit ervoor dat wij in Nederland de allerbeste IT-talenten kunnen aantrekken die in India beschikbaar zijn voor eenderde van het budget dat we normaliter in Nederland zouden uitgeven. Geen wonder dat outstaffing ook hier in Nederland een enorme stormloop neemt. Tenminste, als je weet hoe je met Indiase IT professionals moet samenwerken. Of, je een IT-partner hebt die dat weet.

Met ons multidisciplinaire ontwikkelteam van 35 man sterk en ons lokale kantoor in Hyderabad, onze senior ontwikkelaars in Nederland, ruim 15 jaar ervaring in outstaffing en het samenwerken op afstand met Indiase IT professionals, het implementeren en managen van de meest complexe Oracle Service Cloud systemen en het ontwikkelen van de meest uitdagende web applicaties zijn wij de best mogelijke IT partner voor: 

 • Het (tijdelijk) vergroten van je IT capaciteit door een of meerdere kostenefficiënte ontwikkelaars te huren van ons IT team in India 
 • Het bouwen en managen van je eigen remote en low-cost ontwikkelteam in India
 • Het maximaliseren van jouw investering in Oracle Service Cloud/ Oracle B2C Service 
 • Het ontwerpen en ontwikkelen van vrijwel elke webapplicatie voor to 50% minder budget
ONZE MISSIE

Wij helpen jou als startende of gevestigde online ondernemer, organisatie die Oracle Service Cloud gebruikt en manager van een IT team om:

 • jouw ontwikkelcapaciteit op een snelle, goede en kostenefficiënte manier op te schalen met de gewenste expert(s) en/of ontwikkelaar(s), voor zo lang als dat nodig is, met alle benodigde begeleiding en ondersteuning van onze Nederlandse Seniors en op elke gewenste manier; van een afstand (outstaffing), op locatie (detachering), of op basis van een gecombineerde inzet (hybrid),
 • elke gewenste webapplicatie voor je te ontwerpen en ontwikkelen voor minder dan de helft van het budget dat je normaal gesproken in Nederland kwijt bent,
 • jullie investering in Oracle Service Cloud/ Oracle B2C Service te maximaliseren en ervoor te zorgen dat jullie systeem altijd beschikbaar is en optimaal presteert,
 • bij alles wat we doen, de meest effectieve en kostenefficiënte aanpak te hanteren, waardoor je uiteindelijk veel minder betaalt dan je gewend bent en meer uit je ontwikkelbudget haalt of een deel van je ontwikkelbudget bespaart.
ONZE GARANTIES

Doordat we meer dan 15 jaar ervaring hebben met outstaffing en het op afstand samenwerken met Indiase IT professionals, het implementeren en  beheren van de meest complexe Oracle Service Cloud systemen en het ontwikkelen van uitdagende webapplicaties, blijken wij in de praktijk vaak in staat om in te stappen of door te gaan waar anderen ophouden of vastlopen en onze relaties een 100% garantie op het eindproduct te bieden. En omdat we hierbij handig gebruik maken van ons multidisciplinaire ontwikkelteam in India en de relatief hoge koers van de Euro, kunnen wij daarbij de meest aantrekkelijke tarieven bieden.

VOOR WIE WE ZOAL WERKEN:

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN…

“WeSquare is onze vaste IT partner om onze innovatieve IOT oplossing tot een succes te maken. Dankzij hun expertise en hun flexibele en doelgerichte aanpak zijn zij in staat om effectieve en kwalitatieve kwalitatieve oplossingen binnen een kort tijdsbestek te ontwerpen en vervaardigen.”

VICTOR VAN DER WAL, INPRC

“Wanneer we het idee hebben dat we nog meer uit onze Oracle Service Cloud oplossing kunnen halen of een concrete wens hebben op dit vlak, dan bespreken we dat altijd eerst met WeSquare. Zij zijn niet alleen onze implementatie partner, maar ook de best mogelijke Oracel Service Cloud expert om dit mee te bespreken of om dit mee te realiseren; deskundig, no-nonsense en betrouwbaar”.

ROBERT JONKER, IBOOD

“WeSquare is een betrouwbare IT partner die er altijd voor je is als je hen nodig hebt. Ze zijn super creatief en denken altijd actief met mij mee en in mogelijkheden in plaats van problemen en obstakels. Daarbij voorzien ze mij van waardevolle adviezen over wat (nog meer) mogelijk is of (nog) beter kan, hetgeen leidt tot de perfecte samenwerking.”

MARINA WETEMANS, DRAGEN&ZO

NEEM CONTACT MET ONS OP