WESQUARE

SLIMME IT OPLOSSINGEN

SOFTWARE ONTWIKKELAARS (OUTSTAFFING)

Extra ontwikkelaar(s) of een speficieke developer nodig? Bereid je IT team snel en voordelig uit met elke gewenste ontwikkelaar voor 40 tot 60% lagere uurtarieven. Zonder recruitment- of andere opstartkosten en met -kosteloos- volledige ondersteuning van onze senior ontwikkelaars vanuit Nederland. Of, huur een slimme combinatie van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars en bespaar tot 40% loonkosten.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven: Webapplicaties

WEBSITE, APPS EN CRM ONTWIKKELDIENSTEN (OUTSOURCING)

Op zoek naar een kwalitatieve totaaloplossing voor het ontwikkelen van je nieuwe Website, App, IOT oplossing? Of, een efficiënte en solide ontwikkelpartner voor het maximaliseren van je investering in Oracle Service Cloud of Salesforce? Stop maar met zoeken! Met een efficiënte mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars en grafisch ontwerpers, bieden we niet alleen een aantrekkelijke one-stop-shop oplossing, maar ook de scherpst mogelijke project prijs.

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN: NEDERLANDSE KWALITEIT VOOR INDIASE TARIEVEN

COMPLETE EN HOOGWAARDIGE IT OPLOSSINGEN VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK(ER) MAKEN

Waarom meer betalen voor hetzelfde resultaat?

In deze snel digitaliserende wereld en met onze kantoren in Nederland en India bieden we het beste van twee werelden: Professionele en State of the Art IT oplossingen voor 30 tot 60% lagere tarieven!

Het enige dat je hoeft te doen, is bepalen wat het beste voor jou werkt:

 • Voer je jouw IT project(en) graag in eigen beheer uit en ben je enkel geholpen met één of meerdere extra ontwikkelaar(s) of een specifieke developer? Huur deze dan in van ons IT team in India voor uurtarieven die liggen tussen de €17,50 en €35 . En ontvang -kosteloos- de full support van onze Nederlandse senior ontwikkelaars bij de aansturing en het ontwikkelen zelf. Succes gegarandeerd!
 • Heb je liever een IT-partner die jou volledig ontzorgt voor een vaste all-in prijs en je vrijwaart van alle risico’s op vertraging of budgetoverschreiding? Besteed het project dan in het geheel aan ons uit voor een aantrekkelijke totaaloplossing, waarbij je bent gevrijwaard van alle risico’s. De slimme mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars en professionele ontwerpers die we in onze projectteams hanteren verzekeren niet alleen van een hoogwaardige kwaliteit, maar ook van de scherpst mogelijke projectprijs.

SENIOR EXPERTISE VOOR JUNIOR PRIJZEN

 • Door een efficiënte mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars en professionele ontwerpers in onze projectteams hanteren, kunnen wij complete IT oplossingen van een hoogwaardige kwaliteit leveren voor 30 tot 60% lagere tarieven
 • Bij elke Indiase ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, ontvang je kosteloos de full support van onze Nederlandse seniors vanuit Nederland, hetgeen je verzekert van succes
 • Omdat alle Indiase software ontwikkelaars bij ons op de loonlijst staan en we hen voorzien van buitengewoon aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, minimaliseren we het personeelsverloop en bieden we een uitstekende continuïteit
 • Als de wens daar is, bestaat er ook de mogelijkheid om één of meerdere Nederlandse ontwikkelaars en/of testers aan je team toe te voegen
 • Omdat wij ons graag focussen op de lange termijn, investeren we graag in een risicovrije en aantrekkelijk geprijste pilot

EXPERTISE

SOFTWARE ONTWIKKELAARS

Vul je je IT team aan met elke gewenste expert en/of ontwikkelaar: .NET C# (MVC/Core), PHP, Front-end, mySQL, Xamarin, Angular.js, Oracle, Salesforce, etc. voor tarieven tussen de €17,50 en €35 per uur met de full support van onze seniors vanuit Nederland. 

ORACLE B2C SERVICE

Zorg dat je Oracle Service Cloud (RightNow) CRM applicatie altijd bereikbaar is en optimaal functioneert voor 30 tot 40% minder budget: Huur een Oracle Service Cloud ontwikkelaar of besteed je volgende project uit aan ons Oracle ontwikkelteam.

SALESFORCE

Haal alles uit Salesforce voor 40% tot 60% minder budget: Huur een Salesforce ontwikkelaar of maak slim gebruik van ons Salesforce ontwikkelteam. Implementatie, Integratie, Maatwerk en Beheerdiensten. 

WEBSITES, APPS & IOT

Bespaar 40% budget bij het ontwikkelen van een nieuwe complete en state of the art Website, App of IoT oplossing: Maak slim gebruik van ons gemengde team van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars en onze professionele ontwerpers.

RECENTE PROJECTEN

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven iBood

iBood

iBood staat voor “De beste dagelijkse aanbiedingen die je op internet kunt vinden’.  Al 5 jaar lang helpt WeSquare iBood om het maximale rendement te halen uit hun Oracle Service Cloud oplossing.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Illy

ILLY

We zijn trots dat Illy WeSquare (samen met Alfa Sistemi) heeft uitgekozen als hun IT partner(s) om Oracle Service Cloud te implementeren in hun customer contact center.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven PLUS

PLUS

Om te borgen dat hun Oracle Service Cloud oplossing voldoet aan hun wensen, altijd up to date is en goed werkt, heeft Plus WeSquare uitgekozen als hun IT partner.

WIJ ZIJN WESQUARE!

SAMEN BIEDEN WIJ HET BESTE DAT ONZE TWEE WERELDEN TE BIEDEN HEBBEN.

Door een efficiënte mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars en grafisch ontwerpers in onze projectteams te hanteren en -kosteloos- de full support te bieden bij het uitlenen van onze Indiase ontwikkelaars, helpen wij ondernemers en organisaties om 3 keer zoveel rendement uit hun budget te halen, of de ontwikkelkosten structureel met 30 tot 60% te verlagen. Zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

WeSquare IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase Prijzen

Bestaansjaren

Gerealiseerde IT projecten

COMPLETE EN KWALITATIEVE IT-OPLOSSINGEN VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJKER MAKEN

ACHTERGROND

In 2014 besloten Wiebe and Walter om hun gedeelde passie voor software ontwikkeling in combinatie met hun kennis en ervaring te bundelen onder de naam WeSquare (W2). Vanaf dat moment heeft WeSquare zich stormachtig ontwikkeld en is de tweemans-operatie uitgegroeid tot een goed geoliede en solide IT organisatie met kantoren in Nederland en India, meer dan 35 fte’s en klanten op alle 5 continenten.

WAT WE ZIEN

De uitdaging

Tegenwoordig vormt het (tijdelijk) op- en afschalen van je IT team met dezelfde software ontwikkelaars en het in toom houden van de ontwikkelkosten voor het (door)ontwikkelen van je website, app of IOT oplossing bij één en hetzelfde partij een behoorlijke uitdaging:
 • Echt goede software ontwikkelaars zijn schaars, waardoor je als werkgever ver moet gaan om hen aan te nemen
 • Werken met vaste arbeidskrachten geeft je weinig tot geen flexibiliteit met betrekking tot het snel en voordelig op- en afschalen
 • Voor goede freelancers betaal je al snel meer dan €65 per uur, waardoor de kosten voor het ontwikkelen van je nieuwe website of app al snel hoog oplopen
Het samenwerken met Remote ontwikkelaars uit India kan uitkomst bieden. Een steeds beter wordende onderwijssector produceert daar elk jaar meer IT-talenten dan het aantal banen dat wordt gecreëerd. Het zorgt voor een scherpe onderlinge concurrentie en dat de salarissen van deze IT professionals zeer beheersbaar blijven. En ook, dat wij in Nederland tijdelijke of structurele hulp in kunnen roepen van de meest ervaren ontwikkelaars voor tarieven die variëren tussen de €17,50 tot maximaal €35,- per uur. Tenminste, als je over de juiste contacten beschikt en iemand jou bij de hand neemt om de samenwerking met hen maximaal te laten renderen. Want de afstand en culturele verschillen kunnen het samenwerken met Indiase ontwikkelaars behoorlijk uitdagend maken.

Onze kwaliteiten

En dat is precies waar wij goed in zijn en wij je als geen ander bij kunnen helpen. Omdat wij;
 1. beschikken over een eigen kantoor en ontwikkelteam in India, alle Indiase ontwikkelaars bij ons op de loonlijst staan en zij buitengewoon goede arbeidsvoorwaarden bij ons genieten,
 2. ruim 10 jaar ervaring hebben met het samenwerken met Indiase remote ontwikkelaars,
 3. behalve +/-25 software leveranciers ook twee professionele grafisch ontwerpers in dienst hebben,
 4. je -kosteloos- de full support van onze Nederlandse senior ontwikkelaars bieden bij het samenwerken met onze Indiase ontwikkelaars,
 5. ruim 10 jaar ervaring hebben met het implementeren, aanpassen, optimaliseren en beheren van Oracle Service Cloud en Salesforce,

kunnen wij je als geen ander helpen;

 • om je een prettige totaaloplossing (one-stop-shop) te bieden voor het ontwikkelen van je nieuwe website, app of IOT oplossingwebsite,
 • aan elke gewenste software ontwikkelaar en je volledige flexibiliteit te bieden bij het snel en tijdelijk op- en afschalen,
 • om je samenwerking met Indiase remote ontwikkelaars maximaal te laten renderen,
 • om alles uit Oracle B2C Service (Oracle Service Cloud/ RightNow) en Salesforce CRM applicatie te halen,

voor minimaal 30, tot zelfs 60% lagere tarieven!

ONZE MISSIE

Onze ambitie is om professionele IT oplossingen voor iedereen toegankelijker te maken door het beste van twee werelden te bieden: Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven.

ONZE OPLOSSINGEN
 • Voer je jouw project(en) het liefst in eigen beheer uit, en ben je enkel geholpen met één of meerdere extra ontwikkelaars die je direct toevoegt aan jouw IT team? Huur deze dan in van ons IT team in India (voor tarieven die variëren tussen de €17,50 en maximaal €35), Nederland (voor tarieven rond de €85), of een slimme en efficiënte combinatie van allebei en voeg deze rechtstreeks toe aan jouw team. De meerwaarde die we je bieden ten opzichte van vergelijkbare aanbieders, is dat je kosteloos en vanuit Nederland alle support van onze senior ontwikkelaars ontvangt die je nodig hebt om er gegarandeerd een succes van te maken. En dat zij je actief helpen om ook daadwerkelijk een kostenbesparing te realiseren van minimaal 30 tot zelfs 60%!
 • Of, heb je liever een partner die jou volledig ontzorgd voor een vaste all-in prijs, waarbij je geen enkel risico loopt op budgetoverschrijding of het niet behalen van de gewenste deadline? Besteed het project dan in het geheel aan ons uit en laat je volledig ontzorgen, terwijl je volledig gevrijwaard bent van alle risico’s. De slimme mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars die we in onze projectteams hanteren verzekeren je niet alleen van het gewenste eindresultaat, maar ook van de scherpst mogelijke projectprijs! Succes gegarandeerd!
GARANTIES
 • Door een efficiënte en uitgebalanceerde mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars in onze projectteams te hanteren bieden wij altijd de scherpste prijs
 • Met ruim 10 jaar ervaring stappen wij vaak in en gaan wij door waar anderen ophouden of vastlopen
 • Door SCRUM te werken zorgen wij ervoor altijd het gewenste resultaat wordt behaald

OPDRACHTGEVERS:

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Arval
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven MediaMarkt
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven RijksWaterStaat
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Technologico de Monterrey
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Canon
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven IKSO
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven budlr
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven INPRC
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Independer
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven PLUS
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Milkymap
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Shiptimized
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Showmax
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven iBood

ERVARINGEN VAN ANDEREN

“WeSquare is onze vaste IT partner om onze innovatieve IOT oplossing tot een succes te maken. Dankzij hun expertise en hun flexibele en doelgerichte aanpak zijn zij in staat om effectieve en kwalitatieve kwalitatieve oplossingen binnen een kort tijdsbestek te ontwerpen en vervaardigen.”

VICTOR VAN DER WAL, INPRC

“Wanneer we het idee hebben dat we nog meer uit onze Oracle Service Cloud oplossing kunnen halen of een concrete wens hebben op dit vlak, dan bespreken we dat altijd eerst met WeSquare. Zij zijn niet alleen onze implementatie partner, maar ook de best mogelijke Oracel Service Cloud expert om dit mee te bespreken of om dit mee te realiseren; deskundig, no-nonsense en betrouwbaar”.

ROBERT JONKER, IBOOD

“WeSquare is een betrouwbare IT partner die er altijd voor je is als je hen nodig hebt. Ze zijn super creatief en denken altijd actief met mij mee en in mogelijkheden in plaats van problemen en obstakels. Daarbij voorzien ze mij van waardevolle adviezen over wat (nog meer) mogelijk is of (nog) beter kan, hetgeen leidt tot de perfecte samenwerking.”

MARINA WETEMANS, DRAGEN&ZO

NEEM CONTACT OP