WESQUARE

SLIMME IT OPLOSSINGEN

OUTSTAFFING (OFFSHORING)

Bereid je ontwikkelteam snel en eenvoudig uit, wanneer en voor zo lang als nodig, voor 40 tot 65%(!) minder budget, zonder recruitment- of opstartkosten: Huur een (of meerdere) ervaren Indiase Remote ontwikkelaar vanaf €17,50 p/uur. Met -indien wenselijk- een Nederlandse Senior of mid-level ontwikkelaar, tester of project manager die je helpt bij de aansturing en/of het ontwikkelen.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven: Webapplicaties

OUTSOURCING

Bespaar minimaal 30 tot 40% van je ontwikkelbudget: Ontwikkel je nieuwe webapplicatie, of haal het beste uit je Oracle B2C Service of Salesforce CRM applicatie met onze one-stop-shop service en ons multidisciplinaire ontwikkelteam. Onze Indiase ontwikkelaars en Nederlandse seniors verzekeren je niet alleen van de meest kwalitatieve oplossing, maar ook van de scherpst mogelijke projectprijs.

HET BESTE IN DE MIX: IT OPLOSSINGEN VAN NEDERLANDSE KWALITEIT VOOR INDIASE TARIEVEN!

Hoge kwaliteit, prettige tarieven!

DE BESTE ONTWIKKELAARS, WEBAPPLICATIES EN WEBSITES VOOR 40 TOT 65% MINDER BUDGET!

Waarom meer betalen voor hetzelfde resultaat, als je je IT capaciteit (tijdelijk) wilt opschalen, een nieuwe website of webapplicatie wilt ontwikkelen, of je investering in Oracle B2C Service of Salesforce CRM application optimaal wilt laten renderen?

Met onze kantoren in Nederland en India en door te werken met een efficiënte mix van Nederlandse seniors en Indiase remote ontwikkelaars bieden wij het beste van twee werelden: IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven.

Het enige dat jij hoeft te doen is aangeven welke vorm het beste voor jou werkt:

 • Wil je jouw IT team graag zelf blijven aansturen? -> Bereid je team direct uit met zoveel Indiase remote ontwikkelaars als je nodig hebt, voor zo lang als je nodig hebt. En verlaag je IT kosten structureel met 40 tot 65%, of haal twee keer zoveel uit je ontwikkelbudget.
 • Kun je hulp gebruiken bij het aansturen van de remote ontwikkelaars die je inhuurt of het ontwikkelen? -> Voeg in dat geval ook een Nederlandse Senior ontwikkelaar, tester, projectmanager of UI/UX designer van ons team in Nederland toe aan jouw team die je hierin bijstaat. Full-time, of voor een paar uur in de week. Net wat je nodig hebt.
 • Wil je graag sneller, of meer ondersteuning? -> Voeg net zoveel Indiase of Nederlandse ontwikkelaars aan je team toe als je nodig hebt, wanneer je dat wilt
 • Of, wil je afschalen, of juist minder ondersteuning? Verlaag direct het aantal ontwikkelaars dat je inhuurt, zonder extra kosten
 • Heb je liever een IT-partner die je volledig ontzorgt en jou een totaaloplossing kan bieden? -> Besteed het gehele project uit aan ons multidisciplinaire ontwikkelteam dat bestaat uit Nederlandse project managers, senior ontwikkelaars, testers, grafische ontwerpers en UX designers, en Indiase remote ontwikkelaars. De efficiënte mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars verzekert je niet alleen van een kwalitatieve oplossing, maar ook van de scherpst mogelijke projectprijs. -> Met deze opzet bespaar je al snel 30 tot wel 40% van je ontwikkelbudget!

Onze meerwaarde

 • We hebben een eigen kantoor in India (Hyderabad). Met zowel in Nederland en in India een multi-disciplinair ontwikkelteam van in totaal ruim 40 ontwikkelaars, testers, ontwerpers en project managers.
 • Met ruim 15 jaar ervaring, kunnen we je precies vertellen hoe je het beste resultaat behaalt met Indiase remote ontwikkelaars.
 • Door je vanuit Nederland te ondersteunen en -indien wenselijk- ook Nederlandse senior ontwikkelaars te leveren, borgen we een succesvolle samenwerking met elke Indiase ontwikkelaar die je bij ons inhuurt
 • Door een slimme mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars in onze projectteams te hanteren besparen wij minimaal 30 tot 40% bij al onze outsourcing projecten
 • Elke Indiase ontwikkelaar die je bij ons inhuurt -of die aan jouw project werkt- staat bij ons op de loonlijst. En geniet daarnaast van een geweldige werkplek met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierdoor minimaliseren we het personeelsverloop, bieden we een uitstekende continuïteit en behouden we waardevolle kennis en know-how voor onze relaties
 • We ons focussen op de lange termijn en investeren daarom graag in het opbouwen van een duurzame relatie. Zo bieden we elke nieuwe klant de mogelijkheid om samen het team op te bouwen. En eerst een trial aan te gaan van 2 tot 3 maanden voor een gereduceerd ‘trial’ tarief.

ONZE EXPERTISE

REMOTE ONTWIKKELAARS INHUREN (OUTSTAFFING)

Bereid je IT team (tijdelijk) uit voor 40 tot 65% minder budget, of haal ruim 3 keer zoveel rendement uit je ontwikkelbudget: Huur een slimme en efficiënte mix van Indiase en Nederlandse software ontwikkelaars. Voor tarieven variërend tussen €17,50 en €35 per uur. Geen recruitment- en/of opstartkosten!

ORACLE B2C SERVICE PROJECTEN & ONTWIKKELAARS

Haal het beste uit Oracle B2C Service voor 30 tot 40% minder budget: Besteed het volgende project uit aan ons Oracle B2C Service ontwikkelteam. Of huur een Oracle B2C Service remote ontwikkelaar met ondersteuning van onze Nederlandse Seniors om de samenwerking te laten slagen. Tarieven variërend van €17,50 tot €35 per uur.

SALESFORCE PROJECTEN & ONTWIKKELAARS

Haal uit beste uit Salesforce voor 30 to 40% minder budget: Besteed het volgende project uit aan ons Salesforce ontwikkelteam. Of, huur een Indiase Salesforce remote ontwikkelaar voor tarieven variërend van €17,50 tot maximaal €35 per uur. Met een 100% succesgarantie, doordat je wordt ondersteund door onze Nederlandse seniors.

WEBSITES, MOBIELE APPS & IOT OPLOSSINGEN

Bespaar eenderde van je ontwikkelbudget of haal hier 3 keer zoveel uit: Ontwikkel je nieuwe webapplicatie met ons multidisciplinaire ontwikkelteam en onze one-stop-shop service. De efficiënte mix van Indiase ontwikkelaars en Nederlandse specialisten verzekeren je niet alleen van een kwalitatieve oplossing, maar ook van de best mogelijke projectprijs. 

RECENTE IT PROJECTEN

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven iBood

iBood

iBood staat voor “De beste dagelijkse aanbiedingen die je op internet kunt vinden’.  Al 5 jaar lang helpt WeSquare iBood om het maximale rendement te halen uit hun Oracle Service Cloud oplossing.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Illy

ILLY

We zijn trots dat Illy WeSquare (samen met Alfa Sistemi) heeft uitgekozen als hun IT partner(s) om Oracle Service Cloud te implementeren in hun customer contact center.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven PLUS

PLUS

Om te borgen dat hun Oracle Service Cloud oplossing voldoet aan hun wensen, altijd up to date is en goed werkt, heeft Plus WeSquare uitgekozen als hun IT partner.

WIJ ZIJN WESQUARE!

PROFITEER OOK VAN HET WERKEN IN DE MIX!

Waarom meer betalen voor hetzelfde? Door een slimme mix te hanteren van voordelige Indiase remote ontwikkelaars en ervaren Nederlandse ontwikkelaars bieden we het beste van twee werelden: IT oplossingen van Nederlandse kwalityeit voor Indiase tarieven. Bij ons bespaar je minimaal 30 tot wel 65% van je budget bij het ontwikkelen van je nieuwe website, webapplicatie, of het implementeren, intergreren, customiseren en/of optimaliseren van jullie Oracle of Salesforce oplossing.

WeSquare IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase Prijzen

Bestaansjaren

Gerealiseerde IT projecten

DOOR EEN EFFICIËNTE MIX VAN NEDERLANDSE EN INDIASE ONTWIKKELAARS IN JE TEAM TE HANTEREN BESPAAR JE AL SNEL 40% BUDGET VOOR HETZELFDE RESULTAAT

ACHTERGROND

In 2013 besloten Wiebe and Walter om hun gedeelde passie voor software ontwikkeling in combinatie met hun kennis en ervaringen te bundelen onder de naam WeSquare (W2). Vanaf dat moment heeft WeSquare zich stormachtig ontwikkeld. En is de tweemans-operatie uitgegroeid tot een dynamische, goed geoliede en solide IT organisatie met kantoren in Nederland en India, meer dan 35 fte’s en klanten op alle 5 continenten.

WAT WE ZIEN
Tegenwoordig vormt het snel en/of tijdelijk opschalen van een IT team en het in toom houden van de personeels- en ontwikkelkosten een enorme uitdaging voor vrijwel elke organisatie in Nederland:
 • Lokaal freelance IT-talent is schaars en de concurrentie om een nieuwe of extra ontwikkelaar aan te nemen is intens
 • Daarbij zorgt de sterke vraag naar goede en ervaren ZZP-ers voor stijgende uurlonen die zij hanteren. En als zodanig, dat de ontwikkelkosten voor een nieuwe webapplicatie, website en/of mobiele app al vrij snel de pan uit rijzen.
In opkomende economieën zoals India is het tegenovergestelde aan de hand. Een steeds beter wordende onderwijssector produceert daar elk jaar meer IT-talenten dan het aantal banen dat wordt gecreëerd. Het zorgt voor een scherpe onderlinge concurrentie en dat de salarissen van deze IT talenten zeer betaalbaar blijven. En ook, dat wij in Nederland de meest ervaren ontwikkelaars kunnen aantrekken die in India te vinden zijn voor tarieven die vrijwel ondenkbaar zijn volgens onze Westerse begrippen, variërend van €17,50 tot maximaal €35,- (voor een senior met 6 jaar ervaring). Tenminste, als je de contacten hebt en weet hoe je van een afstand met Indiase ontwikkelaars moet samenwerken. Of, als je een IT-partner hebt die je daarbij kan helpen.
En dat is precies waar wij goed in zijn en jou bij kunnen helpen. Omdat wij een eigen kantoor hebben in India met een lokale HR afdeling en ca 35 Indiase ontwikkelaars in vaste dienst, en zelf ruim 15 jaar ervaring hebben met het ontwikkelen van software en van een afstand samenwerken met Indiase ontwikkelaars, kunnen wij jou als geen ander:
 • koppelen aan de gewenste Indiase ontwikkelaars
 • de benodigde en gewenste hulp bieden om daar goed mee samen te werken en het beste resultaat te behalen
ONZE MISSIE

Ons streven is dan ook om: 

 1. toegang te geven tot het beste dat de twee werelden te bieden hebben: IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven. 
 2. 30 tot 40% van je budget te besparen bij het ontwikkelen van je nieuwe webapplicatie, website en/of mobiele app, of bij het maximaliseren van jullie investering in de Oracle B2C Service or Salesforce CRM applicatie, door een slimme mix te hanteren van Indiase en Nederlandse ontwikkelaars
 3. de meest complete en efficiënte ontwikkelteams voor je samen te stellen die perfect passen bij jouw unieke behoeften en situatie:
  • Wil je het project in eigen beheer afhandelen en jouw IT team graag zelf aansturen? -> Sla de grootst mogelijk slag en huur zoveel Indiase Remote ontwikkelaars als je nodig hebt en voor zo lang als je nodig hebt, met alle ondersteuning die je nodig hebt van onze Nederlandse seniors (kosteloos) en bespaar met gemak 30 to 40% van je IT kosten en/of ontwikkelbudget.
  • Kun je wat extra hulp gebruiken bij het aansturen van de remote ontwikkelaars die je inhuurt? -> Huur er dan een Nederlandse Senior ontwikkelaar bij van ons team in Nederland om je hierin bij te staan.
  • Wil je graag sneller en opschalen? -> Voeg zoveel extra ontwikkelaars (Indiaas of Nederlands) toe aan je team als je nodig hebt
  • Wil je langzamer en/of afschalen? Verlaag direct het aantal ontwikkelaars dat je bij ons inhuurt
  • Heb je liever dat je IT-partner je volledig ontzorgt? -> Besteed het gehele project dan uit aan ons multidisciplinaire ontwikkelteam. De slimme en uitgebalanceerde mix van kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars en ervaren Nederlandse seniors verzekeren je niet alleen van hoogwaardige oplossingen, maar ook van de scherpst mogelijke projectprijs.
ONZE GARANTIES

Doordat we meer dan 15 jaar ervaring hebben in hetgeen wat we doen, blijken wij in de praktijk vaak in staat om in te stappen en door te gaan waar anderen ophouden of vastlopen.

Daarbij zorgt het werken volgens de SCRUM-methode ervoor dat hierbij altijd het gewenste resultaat wordt behaald.

En door hierbij handig gebruik maken van onze voordelige ontwikkelaars in India, kunnen wij hierbij vrijwel altijd de laagste tarieven bieden.

VOOR WIE WE ZOAL WERKEN:

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Arval
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven MediaMarkt
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven RijksWaterStaat
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Technologico de Monterrey
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Canon
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven IKSO
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven budlr
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven INPRC
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Independer
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven PLUS
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Milkymap
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Shiptimized
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Showmax
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven iBood

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN…

“WeSquare is onze vaste IT partner om onze innovatieve IOT oplossing tot een succes te maken. Dankzij hun expertise en hun flexibele en doelgerichte aanpak zijn zij in staat om effectieve en kwalitatieve kwalitatieve oplossingen binnen een kort tijdsbestek te ontwerpen en vervaardigen.”

VICTOR VAN DER WAL, INPRC

“Wanneer we het idee hebben dat we nog meer uit onze Oracle Service Cloud oplossing kunnen halen of een concrete wens hebben op dit vlak, dan bespreken we dat altijd eerst met WeSquare. Zij zijn niet alleen onze implementatie partner, maar ook de best mogelijke Oracel Service Cloud expert om dit mee te bespreken of om dit mee te realiseren; deskundig, no-nonsense en betrouwbaar”.

ROBERT JONKER, IBOOD

“WeSquare is een betrouwbare IT partner die er altijd voor je is als je hen nodig hebt. Ze zijn super creatief en denken altijd actief met mij mee en in mogelijkheden in plaats van problemen en obstakels. Daarbij voorzien ze mij van waardevolle adviezen over wat (nog meer) mogelijk is of (nog) beter kan, hetgeen leidt tot de perfecte samenwerking.”

MARINA WETEMANS, DRAGEN&ZO

NEEM CONTACT MET ONS OP