WESQUARE

WE DO IT BETTER

Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven: huur een remote ontwikkelaar

REMOTE ONTWIKKELAARS (OUTSTAFFING)

Bereid je IT team snel en eenvoudig uit met de gewenste ontwikkelaar voor 30% minder budget, of haal 3 keer meer uit je ontwikkelbudget: Huur een Indiase remote ontwikkelaar voor €20 tot €35 per uur. En ontvang daarbij alle ondersteuning die je nodig hebt van onze Nederlandse Seniors om te slagen. 

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven: Oracle B2C Service

ORACLE B2C SERVICE ONTWIKKELAARS & PROJECTEN

Haal het beste uit Oracle B2C Service voor 30% minder budget: Huur een Oracle B2C Service ontwikkelaar, of besteed het volgende project uit aan ons Oracle B2C Service ontwikkelteam voor €35 per uur.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven: Salesforce

SALESFORCE ONTWIKKELAARS EN PROJECTEN

Haal uit beste uit Salesforce voor 30% minder budget: Huur een Salesforce ontwikkelaar, of besteed het gehele project uit aan ons Salesforce ontwikkelteam voor €35 per uur.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven: Webapplicaties

WEBSITES EN APPS (OUTSOURCING)

Bespaar minimaal 30% van je ontwikkelbudget of haal hier 3 keer meer uit: Ontwikkel je nieuwe webapplicatie met ons ontwikkelteam in India.

NEDERLANDSE KWALITEIT VOOR INDIASE TARIEVEN

DE BESTE DEVELOPERS EN SOFTWARE VOOR 30% MINDER BUDGET!

Wil je jouw IT team (tijdelijk) uitbereiden met één of meerdere ontwikkelaars? Of zoek je een betrouwbare IT partner die jou helpt om het beste uit Oracle B2C Service of Salesforce te halen? Of wil je een webapplicatie laten (door)ontwikkelen? En, vind je het daarbij belangrijk om Nederlandse kwaliteit te ontvangen voor de scherpst mogelijke prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Met onze senior ontwikkelaars in Nederland en ons multidisciplinaire ontwikkelteam in India leveren wij het beste van twee werelden: IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven:

 • De beste Indiase remote ontwikkelaars voor €20 en €35 per uur: .NET C# (MVC/Core), PHP, Front-end developer (HTML, JS, CSS, jQuery, Bootstrap), Xamarin, Angular, Oracle B2C Service, Salesforce, React, Vue
 • Specifieke diensten voor organisaties die Oracle B2C Service en de Salesforce (willen) gebruiken, zoals het implementeren, integreren, optimaliseren en beheren van deze CRM applicatie
 • Een one-stop-shop (totaaloplossing) voor ondernemers voor het ontwikkelen van hun nieuwe webapplicatie.

Onze meerwaarde

 • Omdat we reeds 15 jaar van een afstand samenwerken met Indiase IT-professionals, kunnen we precies vertellen hoe je succesvol met hen samenwerkt
 • Om de samenwerking met jouw remote ontwikkelaar(s) in de praktijk te laten slagen, ontvang je kosteloos alle ondersteuning die je nodig hebt van onze Nederlandse Seniors vanuit Nederland
 • Alle Indiase ontwikkelaars die je bij ons inhuurt genieten een vast dienstverband bij ons, hetgeen een solide basis oplevert voor een duurzame samenwerking
 • Omdat we een eigen kantoor en HR afdeling in India hebben, kunnen we lokaal te werk gaan bij het recruiten en huisvesten van nieuw IT talent
 • Door in al onze projectteams een slimme mix te hanteren van voordelige Indiase ontwikkelaars en ervaren Nederlandse seniors, verminderen wij de ontwikkelkosten voor elke applicatie met tenminste 30%
 • Door SCRUM te werken en onze medewerkers te koesteren kunnen wij uitstekende kwaliteit en continuïteit bieden

Bestaansjaren

Gerealiseerde IT projecten

RECENTE IT PROJECTEN

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven iBood

iBood

iBood staat voor “De beste dagelijkse aanbiedingen die je op internet kunt vinden’.  Al 5 jaar lang helpt WeSquare iBood om het maximale rendement te halen uit hun Oracle Service Cloud oplossing.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Illy

ILLY

We zijn trots dat Illy WeSquare (samen met Alfa Sistemi) heeft uitgekozen als hun IT partner(s) om Oracle Service Cloud te implementeren in hun customer contact center.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven PLUS

PLUS

Om te borgen dat hun Oracle Service Cloud oplossing voldoet aan hun wensen, altijd up to date is en goed werkt, heeft Plus WeSquare uitgekozen als hun IT partner.

WIJ ZIJN WESQUARE!

NEDERLANDSE KWALITEIT VOOR INDIASE TARIEVEN

Bij WeSquare streven we ernaar om duurzame IT oplossingen te ontwikkelen die structureel waarde toevoegen en die de grootst mogelijke impact hebben op het bedrijfsresultaat van onze relaties met de kleinst mogelijke impact op hun budget.

WeSquare IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase Prijzen

DOOR PROJECTEN VANUIT NEDERLAND TE COÖRDINEREN EN IN INDIA TE PRODUCEREN, BESPAREN WE 30% VAN HET ONTWIKKELBUDGET ZONDER AFBREUK TE DOEN AAN DE KWALITEIT.

ACHTERGROND

In 2013 besloten Wiebe and Walter om hun gedeelde passie voor software ontwikkeling in combinatie met hun kennis en ervaringen te bundelen onder de naam WeSquare (W2). Vanaf dat moment heeft WeSquare zich stormachtig ontwikkeld. En is de tweemans-operatie uitgegroeid tot een dynamische, goed geoliede en solide IT organisatie met kantoren in Nederland en India, meer dan 35 fte’s en klanten op alle 5 continenten.

ONZE VISIE

Tegenwoordig vormt het snel opschalen van een IT team en het in toom houden van de personeelskosten een enorme uitdaging voor vrijwel elke organisatie in Nederland. Lokaal IT-talent is schaars en de concurrentie om een extra ontwikkelaar aan te nemen is intens.

In opkomende economieën zoals India is het tegenovergestelde aan de hand. Een steeds beter wordende onderwijssector produceert daar elk jaar meer IT-talenten dan het aantal banen dat wordt gecreëerd. Daarbij zorgt de onderlinge concurrentie ervoor dat de salarissen van deze IT talenten zeer betaalbaar blijven. Tot slot, geven powervaluta’s zoals de USD en de Euro ons extra koopkracht. Dit alles zorgt ervoor dat wij in Nederland de allerbeste ontwikkelaars kunnen aantrekken die in India te vinden zijn, voor tarieven die vrijwel ondenkbaar zijn volgens onze Westerse begrippen. En als zodanig, dat het mogelijk is om hier in Nederland IT oplossingen aan te bieden van Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven. Geen wonder dat outstaffing daarom ook hier in Nederland een enorme stormloop neemt.

Tenminste, als je weet hoe je van een afstand met Indiase IT professionals moet samenwerken. Of, een IT-partner hebt die dat weet en jou daarbij helpt.

ONZE MEERWAARDE

Met ons multidisciplinaire en voordelig ontwikkelteam en ons eigen kantoor in Hyderabad, onze senior ontwikkelaars in Nederland en ruim 15 jaar ervaring in de diensten die we aanbieden, kun je bij ons:

 • De IT capaciteit op een snelle en eenvoudige manier (tijdelijk) opschalen met de gewenste ontwikkelaar(s), voor zolang als je wilt en tarieven die wel 2 tot 3 keer lager liggen dan in Nederland. Waarbij je alle ondersteuning van onze Nederlandse senior vanuit Nederland ontvangt om de samenwerking met de remote ontwikkelaar(s) een succes te maken.
 • De investering in Oracle B2C Service of Salesforce maximaliseren en deze CRM applicaties optimaal laten functioneren en renderen voor 30% minder budget
 • Elke gewenste webapplicatie ontwerpen en ontwikkelen voor 30% minder budget
ONZE MISSIE

Ons streven is om de best mogelijke IT partner te zijn en oplossing te bieden voor:

 • IT managers die hun team en ontwikkelcapaciteit graag op een snelle, goede en kostenefficiënte manier willen schalen, door hen de mogelijkheid te bieden om de gewenste ontwikkelaar(s) in te huren van ons ontwikkelteam in India. En hen daarbij alle ondersteuning te geven van onze Nederlandse Seniors om de samenwerking met deze remote ontwikkelaar(s) een succes te maken
 • Customer Support Managers die Oracle Service Cloud of Salesforce gebruiken, met als doel om hun investering in Oracle B2C Service of Salesforce optimaal te laten renderen voor 30% minder budget dan ze hier in Nederland daarvoor kwijt zijn.
 • Online ondernemers die een nieuwe webapplicatie willen laten ontwikkelen, zodat zij deze webapplicatie kunnen ontwikkelen voor tenminste 30% minder budget
ONZE GARANTIES

Doordat we meer dan 15 jaar ervaring hebben in hetgeen wat we doen, blijken wij in de praktijk vaak in staat om in te stappen en door te gaan waar anderen ophouden of vastlopen.

Daarbij zorgt het werken volgens de SCRUM-methode ervoor dat hierbij altijd het gewenste resultaat wordt behaald.

En door hierbij handig gebruik maken van onze voordelige ontwikkelaars in India, kunnen wij hierbij vrijwel altijd de laagste tarieven bieden.

VOOR WIE WE ZOAL WERKEN:

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Arval
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven MediaMarkt
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven RijksWaterStaat
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Technologico de Monterrey
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Canon
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven IKSO
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven budlr
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven INPRC
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Independer
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven PLUS
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Milkymap
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Shiptimized
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Showmax
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven iBood

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN…

“WeSquare is onze vaste IT partner om onze innovatieve IOT oplossing tot een succes te maken. Dankzij hun expertise en hun flexibele en doelgerichte aanpak zijn zij in staat om effectieve en kwalitatieve kwalitatieve oplossingen binnen een kort tijdsbestek te ontwerpen en vervaardigen.”

VICTOR VAN DER WAL, INPRC

“Wanneer we het idee hebben dat we nog meer uit onze Oracle Service Cloud oplossing kunnen halen of een concrete wens hebben op dit vlak, dan bespreken we dat altijd eerst met WeSquare. Zij zijn niet alleen onze implementatie partner, maar ook de best mogelijke Oracel Service Cloud expert om dit mee te bespreken of om dit mee te realiseren; deskundig, no-nonsense en betrouwbaar”.

ROBERT JONKER, IBOOD

“WeSquare is een betrouwbare IT partner die er altijd voor je is als je hen nodig hebt. Ze zijn super creatief en denken altijd actief met mij mee en in mogelijkheden in plaats van problemen en obstakels. Daarbij voorzien ze mij van waardevolle adviezen over wat (nog meer) mogelijk is of (nog) beter kan, hetgeen leidt tot de perfecte samenwerking.”

MARINA WETEMANS, DRAGEN&ZO

NEEM CONTACT MET ONS OP