WESQUARE

SLIMME IT OPLOSSINGEN

OUTSTAFFING (OFFSHORING)

Extra IT Capaciteit en software ontwikkelaar(s) nodig? Bereid je IT team snel en eenvoudig uit met vrijwel elke gewenste software ontwikkelaar, wanneer en voor zo lang als je wilt, zonder recruitment- en onboardingkosten en voor 40 tot 65% lagere tarieven: Huur een ervaren software ontwikkelaar van ons IT team in Nederland (vanaf €95,- p/uur), ons ontwikkelteam in India (vanaf €17,50 p/uur), of een efficiënte mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven: Webapplicaties

OUTSOURCING

Nieuwe website, webshop, mobiele app of IOT-oplossing nodig? Maak slim gebruik van onze ervaren designers en senior ontwikkelaars in Nederland en ons kostenefficiënte ontwikkelteam in India. En ontvang een totaaloplossing voor 30 tot 40% minder budget.

IT OPLOSSINGEN VAN NEDERLANDSE KWALITEIT VOOR INDIASE TARIEVEN!

Werk met een slimme en efficiënte mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars

KWALITATIEVE IT OPLOSSINGEN VOOR 40 TOT 65% LAGERE TARIEVEN!

Waarom meer betalen voor hetzelfde resultaat? Met onze kantoren in Nederland en India en door te werken met een slimme en efficiënte mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars bieden wij het beste van twee werelden: IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven. Het enige dat jij hoeft te doen is aan te geven wat voor jou het beste werkt:

 

 • Wil je jouw IT team en de extra ontwikkelaar(s) zelf aansturen? Voeg dan net zoveel Indiase remote ontwikkelaars toe aan je team als nodig, waarbij je deze zelf aanstuurt en je kostenloos alle ondersteuning ontvangt van onze ervaren Nederlandse seniors om de samenwerking een succes te maken.
 • Kun je wat extra hulp gebruiken bij het aansturen van je Indiase ontwikkelaars die je inhuurt of het ontwikkelen zelf? Voeg dan ook één -of meerdere- ervaren senior ontwikkelaars van ons team in Nederland aan je team toe om je daarbij te helpen. Voor slechts een paar uur in de week, of full time. Net wat je nodig hebt.
 • Of, heb je liever een IT-partner die je volledig ontzorgt? Besteed dan het gehele project uit aan ons multidisciplinaire ontwikkelteam en handige one-stop-shop service. De efficiënte mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars verzekert je niet alleen van de meest kwalitatieve oplossing, maar ook van de scherpst mogelijke projectprijs.

ONZE MEERWAARDE

 • Door een slimme mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars in onze projectteams te hanteren besparen we 30 tot 65% budget bij alles wat we doen
 • Met ons multdisciplinaire ontwikkelteam bieden we een aantrekkelijk one-stop-shop en totaaloplossing
 • Bij elke Indiase ontwikkelaar die je inhuurt ontvang je kosteloos alle ondersteuning van onze Nederlandse seniors en vanuit Nederland om de samenwerking een succes te maken
 • Als je meer ondersteuning nodig hebt bij het aansturen van de Indiase ontwikelaar(s) en/of het ontwikkelen zelf, kun je er ook voor kiezen om structureel een Nederlandse senior van ons team in Nederland aan jouw team toe te voegen die je hierbij helpt
 • Omdat we zowel een over kantoor in India en Nederland beschikken, kunnen we in beide landen lokaal te werk gaan
 • Door elke Indiase ontwikkelaar een vast contract te geven met uitstekende arbeidsvoorwaarden, minimaliseren we het personeelsverloop en bieden we een uitstekende continuïteit. Hierdoor bijft waardevolle kennis en know-how behouden en kun je in de toekomst vaak weer dezelfde ontwikkelaar(s) aan je team toevoegen
 • Om te ervaren hoe het is om met een Indiase ontwikkelaar samen te werken, bieden we aan om te starten met een aantrekkelijke pilot voor een speciaal ‘pilot’ tarief

ONZE EXPERTISE

REMOTE ONTWIKKELAARS INHUREN (OUTSTAFFING)

Bereid je IT team snel een eenvoudig uit, voor 40 tot 65% minder budget en zonder recruitment- en/of opleidingskosten: Huur een Indiase software ontwikkelaar  voor tarieven die variëren tussen de €17,50 en €35 per uur. Met kostenloos alle ondersteuning die je nodig hebt van onze ervaren Nederlandse seniors om de samenwerking een succes te maken.

ORACLE B2C SERVICE PROJECTEN & ONTWIKKELAARS

Haal het beste uit Oracle B2C Service voor 30 tot 40% minder budget: Besteed het volgende project uit aan ons Oracle B2C Service ontwikkelteam. Of huur een Oracle B2C Service remote ontwikkelaar met ondersteuning van onze Nederlandse Seniors om de samenwerking te laten slagen. Tarieven variërend van €17,50 tot €35 per uur.

SALESFORCE PROJECTEN & ONTWIKKELAARS

Haal uit beste uit Salesforce voor 30 to 40% minder budget: Besteed het volgende project uit aan ons Salesforce ontwikkelteam. Of, huur een Indiase Salesforce remote ontwikkelaar voor tarieven variërend van €17,50 tot maximaal €35 per uur. Met een 100% succesgarantie, doordat je wordt ondersteund door onze Nederlandse seniors.

WEBSITES, MOBIELE APPS & IOT OPLOSSINGEN

Bespaar eenderde van je ontwikkelbudget of haal hier 3 keer zoveel uit: Ontwikkel je nieuwe webapplicatie met ons multidisciplinaire ontwikkelteam en onze one-stop-shop service. De efficiënte mix van Indiase ontwikkelaars en Nederlandse specialisten verzekeren je niet alleen van een kwalitatieve oplossing, maar ook van de best mogelijke projectprijs. 

RECENTE PROJECTEN

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven iBood

iBood

iBood staat voor “De beste dagelijkse aanbiedingen die je op internet kunt vinden’.  Al 5 jaar lang helpt WeSquare iBood om het maximale rendement te halen uit hun Oracle Service Cloud oplossing.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Illy

ILLY

We zijn trots dat Illy WeSquare (samen met Alfa Sistemi) heeft uitgekozen als hun IT partner(s) om Oracle Service Cloud te implementeren in hun customer contact center.

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven PLUS

PLUS

Om te borgen dat hun Oracle Service Cloud oplossing voldoet aan hun wensen, altijd up to date is en goed werkt, heeft Plus WeSquare uitgekozen als hun IT partner.

WIJ ZIJN WESQUARE!

WIJ BIEDEN HET BESTE VAN TWEE WERELDEN!

Waarom meer betalen voor hetzelfde? Door een slimme mix te hanteren van voordelige Indiase remote ontwikkelaars en ervaren Nederlandse ontwikkelaars bieden we het beste van twee werelden: IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven. Hierdoor bespaar je al snel tot wel 65% van je budget!

WeSquare IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase Prijzen

Bestaansjaren

Gerealiseerde IT projecten

DOOR TE WERKEN MET EEN EFFICIËNTE MIX VAN NEDERLANDSE EN INDIASE ONTWIKKELAARS IBESPAAR JE AL SNEL 40 TOT 65% VAN JE BUDGET VOOR HETZELFDE RESULTAAT

ACHTERGROND

In 2013 besloten Wiebe and Walter om hun gedeelde passie voor software ontwikkeling in combinatie met hun kennis en ervaringen te bundelen onder de naam WeSquare (W2). Vanaf dat moment heeft WeSquare zich stormachtig ontwikkeld. En is de tweemans-operatie uitgegroeid tot een dynamische, goed geoliede en solide IT organisatie met kantoren in Nederland en India, meer dan 35 fte’s en klanten op alle 5 continenten.

WAT WE ZIEN
Tegenwoordig vormt het snel en/of tijdelijk opschalen van een IT team en het in toom houden van de personeels- en ontwikkelkosten een enorme uitdaging voor vrijwel elke organisatie in Nederland:
 • Lokaal freelance IT-talent is schaars en de concurrentie om een nieuwe of extra ontwikkelaar aan te nemen is intens
 • Daarbij zorgt de sterke vraag naar goede en ervaren ZZP-ers voor stijgende uurlonen die zij hanteren. En als zodanig, dat de ontwikkelkosten voor een nieuwe webapplicatie, website en/of mobiele app al vrij snel de pan uit rijzen.
In opkomende economieën zoals India is het tegenovergestelde aan de hand. Een steeds beter wordende onderwijssector produceert daar elk jaar meer IT-talenten dan het aantal banen dat wordt gecreëerd. Het zorgt voor een scherpe onderlinge concurrentie en dat de salarissen van deze IT talenten zeer betaalbaar blijven. En ook, dat wij in Nederland de meest ervaren ontwikkelaars kunnen aantrekken die in India te vinden zijn voor tarieven die vrijwel ondenkbaar zijn volgens onze Westerse begrippen, variërend van €17,50 tot maximaal €35,- (voor een senior met 6 jaar ervaring). Tenminste, als je de contacten hebt en weet hoe je van een afstand met Indiase ontwikkelaars moet samenwerken. Of, als je een IT-partner hebt die je daarbij kan helpen.
En dat is precies waar wij goed in zijn en jou bij kunnen helpen. Omdat wij:
 • een eigen kantoor hebben in zowel Nederland en India
 • beschikken over een multi-disciplinair ontwikkelteam van in totaal 35 man
 • ruim 15 jaar ervaring hebben met het ontwikkelen van de meest uitdagende website, webshops, apps, IOT oplossingen software, het implementeren en optimaliseren van de Oracle B2C Service (Oracle Service Cloud/ RightNow) en Salesforce CRM applicatie en het samenwerken met Indiase remote ontwikkelaars 

Kunnen wij je als geen ander helpen:

 • aan een professionele nieuwe website, webshop, app voor de scherpst mogelijke prijs
 • om je investering in Oracle B2C Service (Oracle Service Cloud/ RightNow) en Salesforce CRM applicatie te maximaliseren,
 • aan voordelige Indiase remote ontwikkelaars en je daarbij voorzien van alle steun van onze Nederlandse seniors en vanuit Nederland om de samenwerking met hen een succes te maken
ONZE MISSIE

Ons streven is dan ook om: 

 1. toegang te geven tot het beste dat de twee werelden te bieden hebben: IT oplossingen van Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven. 
 2. 30 tot 40% van je budget te besparen bij het ontwikkelen van je nieuwe webapplicatie, website en/of mobiele app, of bij het maximaliseren van jullie investering in de Oracle B2C Service or Salesforce CRM applicatie, door een slimme mix te hanteren van Indiase en Nederlandse ontwikkelaars
 3. de meest complete en efficiënte ontwikkelteams voor je samen te stellen die perfect passen bij jouw unieke behoeften en situatie:
  • Wil je het project in eigen beheer afhandelen en jouw IT team graag zelf aansturen? -> Sla de grootst mogelijk slag en huur zoveel Indiase Remote ontwikkelaars als je nodig hebt en voor zo lang als je nodig hebt, met alle ondersteuning die je nodig hebt van onze Nederlandse seniors (kosteloos) en bespaar met gemak 30 to 40% van je IT kosten en/of ontwikkelbudget.
  • Kun je wat extra hulp gebruiken bij het aansturen van de remote ontwikkelaars die je inhuurt? -> Huur er dan een Nederlandse Senior ontwikkelaar bij van ons team in Nederland om je hierin bij te staan.
  • Wil je graag sneller en opschalen? -> Voeg zoveel extra ontwikkelaars (Indiaas of Nederlands) toe aan je team als je nodig hebt
  • Wil je langzamer en/of afschalen? Verlaag direct het aantal ontwikkelaars dat je bij ons inhuurt
  • Heb je liever dat je IT-partner je volledig ontzorgt? -> Besteed het gehele project dan uit aan ons multidisciplinaire ontwikkelteam. De slimme en uitgebalanceerde mix van kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars en ervaren Nederlandse seniors verzekeren je niet alleen van hoogwaardige oplossingen, maar ook van de scherpst mogelijke projectprijs.
ONZE GARANTIES

Doordat we meer dan 15 jaar ervaring hebben in hetgeen wat we doen, blijken wij in de praktijk vaak in staat om in te stappen en door te gaan waar anderen ophouden of vastlopen.

Daarbij zorgt het werken volgens de SCRUM-methode ervoor dat hierbij altijd het gewenste resultaat wordt behaald.

En door hierbij handig gebruik maken van onze voordelige ontwikkelaars in India, kunnen wij hierbij vrijwel altijd de laagste tarieven bieden.

VOOR WIE WE ZOAL WERKEN:

Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Arval
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven MediaMarkt
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven RijksWaterStaat
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Technologico de Monterrey
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Canon
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven IKSO
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven budlr
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven INPRC
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Independer
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven PLUS
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Milkymap
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Shiptimized
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven Showmax
Nederlandse Kwaliteit voor Indiase Tarieven iBood

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN…

“WeSquare is onze vaste IT partner om onze innovatieve IOT oplossing tot een succes te maken. Dankzij hun expertise en hun flexibele en doelgerichte aanpak zijn zij in staat om effectieve en kwalitatieve kwalitatieve oplossingen binnen een kort tijdsbestek te ontwerpen en vervaardigen.”

VICTOR VAN DER WAL, INPRC

“Wanneer we het idee hebben dat we nog meer uit onze Oracle Service Cloud oplossing kunnen halen of een concrete wens hebben op dit vlak, dan bespreken we dat altijd eerst met WeSquare. Zij zijn niet alleen onze implementatie partner, maar ook de best mogelijke Oracel Service Cloud expert om dit mee te bespreken of om dit mee te realiseren; deskundig, no-nonsense en betrouwbaar”.

ROBERT JONKER, IBOOD

“WeSquare is een betrouwbare IT partner die er altijd voor je is als je hen nodig hebt. Ze zijn super creatief en denken altijd actief met mij mee en in mogelijkheden in plaats van problemen en obstakels. Daarbij voorzien ze mij van waardevolle adviezen over wat (nog meer) mogelijk is of (nog) beter kan, hetgeen leidt tot de perfecte samenwerking.”

MARINA WETEMANS, DRAGEN&ZO

NEEM CONTACT MET ONS OP