WEBSITES, WEBSHOPS, APPS EN IOT OPLOSSINGEN

One-stop-shop voor ontwikkelen van kwalitatieve maatwerk en template websites, webshops, apps en IOT oplossingen voor de best mogelijke prijs. 

BESPAAR RUIM 30% VAN JE BUDGET; LAAT DE GEWENSTE WEBAPPLICATIE ONTWIKKELEN DOOR ONS ONTWIKKELTEAM IN INDIA

9

KLANTGERICHT EN BETROUWBAAR

Omdat we zelf ondernemers zijn en in totaal zo’n 15 jaar ervaring hebben in het bouwen van de meest complexe websites, webshops, apps en IOT oplossingen, mag je van ons verwachten dat wij ons als geen ander in jouw situatie (en zorgen) verplaatsen. Bij elke webapplicatie die we ontwikkelen, stellen we alles in het werk om het design perfect af te stemmen op jouw wensen en de app zelf vervolgens op de meest kostenefficiënte manier voor je te ontwikkelen.

9

HOGE KWALITEIT EN DE SCHERPST MOGELIJKE TARIEVEN

Door in onze projectteams slim gebruik te maken van de uitgebreide kennis en ervaring van onze Nederlandse seniors, professionele UI en UX designers en projectmanagers, en de aantrekkelijke uurtarieven voor de allerbeste ontwikkelaars en testers ontwikkelaars in India, kunnen wij jou vrijwel altijd de scherpste prijs bieden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en de continuïteit die je hier in Nederland gewend bent.

9

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Door te werken via de SCRUM methode zorgen we ervoor dat iedereen binnen het projectteam nauw betrokken is bij de planning en uitvoering van het project, we direct kunnen bijsturen tijdens het project indien nodig of wenselijk en dat jij te allen tijde goed op de hoogte bent van de voortgang. Tevens voorkomen we hiermee dat er na afloop van het project grote verrassingen plaatsvinden en/of aanpassingen moeten worden gedaan, dat de deadlines worden behaald en borgen we hiermee jouw tevredenheid over het eindresultaat.

9

SNELLE OPLEVERING MOGELIJK

Aangezien ons ontwikelteam in India ruim 35 ontwikkelaars telt, kunnen we het projectteam snel opschalen om een specifieke deadline te behalen, of tussentijds te versnellen.

WIJ BIEDEN EEN PROFESSIONELE TOTAALOPLOSSING (ONE-STOP-SHOP) VOOR HET ONTWERPEN EN ONTWIKKELEN VAN VRIJWEL ELKE GEWENSTE WEBAPPLICATIE VAN EUROPESE KWALITEIT VOOR DE SCHERPSTE PRIJS.

Voordat je start met de ontwikkeling van je nieuwe website, webshop of app, dien je eerst te beslissen of je deze op maat wilt laten maken, of dat je wilt gaan voor een van de kant-en-klare templates die op het internet worden aangeboden.

Achter elk succesvol bedrijf zit namelijk een eigen verhaal en een unieke achtergrond. En ook al kan een kant-en-klare template een behoorlijk aantal functionaliteiten en praktische voordelen bieden ten aanzien van kosten en doorlooptijd, als jouw doel is om een unieke webapplicatie te ontwikkelen die een uniek product, dienst of ervaring aanbiedt, dan zullen deze templates nooit volledig aansluiten bij jouw unieke behoefte(n) of geschikt zijn om jezelf te onderscheiden van jouw concurrenten.

In dat geval biedt een op maat gemaakte website of app daarentegen wel goede mogelijkheden om een uniek ontwerp toe te passen en/of unieke functies in te bouwen, waarmee je jouw bezoekers unieke acties kunt laten uitvoeren en een unieke ervaring/beleving (CX) kunt geven.

Hoewel we je met onze one-stop-shop prima aan beide oplossingen kunnen helpen, is het onze specialiteit om op maat gemaakte websites, webshops en apps te bouwen, die passen bij jouw unieke identiteit, specifieke behoeften en langetermijn ambities. En een design te ontwikkelen die jou daarbij een unieke aantrekkingskracht geeft en jouw bezoekers een optimale gebruikerservaring.

DOOR IN ONZE PROJECTTEAMS TE WERKEN MET EEN EFFICIËNTE MIX VAN NEDERLANDSE EN INDIASE ONTWIKKELAARS, KUNNEN WE ELKE WEBAPPLICATIE VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS LEVEREN ZONDER AFBREUK TE DOEN AAN DE KWALITEIT.

ONZE STANDAARDEN

Alle websites, webshops en apps die we ontwikkelen voldoen aan de volgende criteria:

AANSPREKEND EN UNIEK ONTWERP

Omdat je website, webshop of app er niet alleen voor moet zorgen dat je jouw producten en diensten aan de man brengt, maar uiteindelijk ook jouw bedrijf en jouw merk vertegenwoordigt, is het essentieel om ervoor te zorgen dat de webapplicatie die je wilt laten ontwikkelen niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook een duidelijk design krijgt die goed matcht met jouw identiteit en dat het er aantrekkelijk uitziet, omdat het een professioneel design heeft dat onderscheidend is van eventuele concurrenten.

Tijdens het ontwikkelen van je nieuwe website, webshop of mobiele app, staan onze professionele UI (user-interface) en UX (user-experience) ontwerpers je daarom bij om een ontwerp van absolute wereldklasse te maken en dat mensen niet snel zullen vergeten; aantrekkelijk, uniek en volledig in lijn met de persoonlijkheid van jouw merk en jouw korte en lange termijn ambitie.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Tijd is geld. Om deze eenvoudige reden zullen de bezoekers van jouw site vrijwel altijd haast hebben en speelt de gebruiksvriendelijkheid een essentiële en kritieke rol om bezoekers lang genoeg op je site te houden en te laten slagen in hun zoektocht. De nieuwe site die je ontwikkelt dient zowel ‘spontane bezoekers’ tevreden te stellen die op zoek zijn naar inspiratie, als ‘bewuste bezoekers’ die concreet en gericht op zoek zijn naar specifieke oplossing.

Onze ervaren en professionele UX en UI designers zijn gespecialiseerd in het creëren van intuïtieve webdesigns die het zowel voor de spontane als de bewuste bezoeker aantrekkelijk maakt om lang genoeg op je site te blijven en eenvoudig te vinden waar hij of zij naar op zoek is.

RESPONSIVE

Aangezien zoekmachines een voorkeur hebben voor responsive designs om er zeker van te zijn dat ze de gewenste kwaliteit leveren, en aangezien de groei van mobiele en tablet-apparaten doorzet, is vandaag de dag het hebben van een responsive webdesign een absolute must. Je nieuwe website dient niet alleen goed uit te zien en te functioneren op een desktop computer, maar op alle apparaten.

Om deze reden zijn al onze UI designers en ontwikkelaars gespecialiseerd in het maken van responsive designs die jouw bezoekers een uitstekende compatibiliteit bieden met elk apparaat. En die zowel een optimale gebruikerservaring als een hoge SEO Ranking garanderen.

KWALITATIEF

Het ontwikkelen van een aansprekende en gebruiksvriendelijke website alleen is niet genoeg. Een echt succesvolle website genereert verkeer! Zoekmachines tonen niet alleen een voorkeur voor responsive websites, maar ook voor snel ladende en goed werkende (kwalitatieve) websites. Aangezien de snelheid van een website afhangt van waar hij gehost wordt, hoe hij gebouwd is en welke optimalisatietechnieken er gebruikt worden, zullen onze webontwikkelaars zich aan specifieke standaarden houden bij het creëren van de HTML-structuur van je nieuwe website, zodat deze zo goed mogelijk presteert en zo snel mogelijk laadt.

SEO GEOPTIMALISEERD

De meeste websites trekken hun bezoekers aan via de zoekmachines (bekend als ‘natuurlijk’ of ‘organisch’ verkeer). In 2016 werden wereldwijd meer dan 3,2 biljoen zoekopdrachten uitgevoerd via zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, Baidu, en Yandex. De meeste zoekmachines rangschikken hun zoekresultaten op basis van wat zij als het meest relevant voor gebruikers beschouwen. Hoe hoger jouw site in deze resultaten staat, hoe meer verkeer je waarschijnlijk zult ontvangen. Om deze reden kan zelfs een kleine verbetering in de zoekmachine rankings je websitebezoek en bedrijfsresultaat al een enorme boost geven.

Aangezien het voor onze ontwikkelaars een sport en dus een uitdaging is om te begrijpen hoe deze zoekmachines werken, weten ze ook welke SEO (Search Engine Optimalisatie) technieken het meest effectief zijn voor jouw website. En alszodanig, welke technieken zij het best kunnen hanteren en toepassen op jouw website, ten einde een hoge positie voor jou in de zoekresultaten te genereren.

VEILIG

Aangezien veiligheid een ander belangrijk punt van zorg is voor de hedendaagse webbezoekers, zorgen onze webontwikkelaars ervoor dat jouw nieuwe website veilig is en voldoet aan de meest recente industriestandaarden en richtlijnen. Bijvoorbeeld, als jouw website een gebruikersregistratie functie bevat, zul je er zeker van willen zijn dat de gebruikerswachtwoorden gecodeerd zijn. En in het geval dat je een wachtwoord reset functie aanbiedt, kunnen wij ons voorstellen dat je beveiligingsvragen wilt kunnen toevoegen.

ERVARINGSJAREN

GEREALISEERDE PROJECTEN

RECENTE PROJECTEN

SALE 247

Waarom meer betalen dan nodig? Eindelijk een platform die jou helpt om de best mogelijke deals te scoren! In opdracht voor SALE 247 hebben we het online platform SALE247 ontwikkeld dat automatisch de beste deals van meer dan 100 webwinkels scant, verzamelt en sorteert.

QUEZZTION

In opdracht voor Approofed hebben we een interactieve iOs Quiz app ontwikkeld voor iPad, iPhone en Facebook genaamd Quezztion. Een volledig geanimeerd quiz spel dat draait om het beantwoorden van vragen in competitie met andere mensen en dat gebruik maakt van de grafische mogelijkheden van moderne mobiele apparaten.

HORSE INFO

HorseInfo is een gebruiksvriendelijke app die we speciaal hebben ontwikkeld voor stal- en paardeneigenaren om alle communicatie met hun klanten vast te leggen en de dagelijkse operaties op de stal voor iedereen overzichtelijker en gemakkelijker te maken.

VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ’S)

WAAROM WESQUARE KIEZEN ALS JOUW IT PARTNER?

1. WIJ ZIJN EEN BETROUWBARE, SOLIDE EN BETROKKEN PARTNER

Het vinden van de juiste IT-partner is essentieel om je succes te borgen. Nu en in de toekomst. En zowel voor jezelf als voor je klanten. Omdat we zelf softwareontwikkelaars zijn, weten we dat succes niet in een vacuüm plaatsvindt. En dat alle goede bedrijven goede partners nodig hebben. Daarom mag je van ons verwachten dat we ons altijd zullen opstellen als een bettrouwbare en betrokken partner en eerst het grote plaatje trachten te begrijpen, alvorens we voor je aan de slag gaan en een duurzame oplossing voor je ontwerpen en ontwikkelen die niet alleen aan jouw praktische behoeften voldoet, maar ook structureel waarde toevoegt aan jouw organisatie en helpt duurzaam succesvol te zijn.

2. WIJ BIEDEN DE MEEST EFFICIËNTE AANPAK EN DE BEST MOGELIJKE PRIJS

Door in al onze projectteams een slimme en perfecte mix te hanteren van Nederlandse projectmanagers en seniors, kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars en op de meest efficiënte manier te werken (SCRUM & Agile), zorgen we ervoor dat:

 • Geen wensen en/of harde eisen onbeantwoord blijven
 • Je de meest scherpe prijs ontvangt voor de ontwikkeling van jouw webapplicatie
 • We hoge kwaliteit leveren binnen de kortste tijdsbestek
WAT IS DE BESTE OPLOSSING VOOR MIJ; KANT-EN-KLARE (TEMPLATE) OF EEN OP MAAT GEMAAKTE WEBSITE OF APP?

Zowel een kant-en-klare (template) en een op maat gemaakte website of app bieden grote voordelen. Wat voor jou het beste is en welke keuze je het best kunt maken, hangt af van jouw ambitie en aspiraties, je praktische wensen en natuurlijk het budget dat je hiervoor beschikbaar hebt. Onderstaand een beknopt overzicht van de belangrijkste voordelen per categorie:

De voordelen van een kant-en-klare (template) website of app, ten opzichte van een op maat gemaakte website of app:

 • Ze zijn veel minder duur
 • We kunnen ze veel sneller bouwen
 • Wat de websites betreft, kun je in de meeste gevallen na oplevering de website gemakkelijk zelf beheren en aanpassen

De voordelen van een maat gemaakte website of app ten opzichte van een kant-en-klare (template) website of app:

 • Ze bieden betere mogelijkheden om een uniek design en unieke klantervaring (UX) te creëren
 • Ze zijn volledig aanpasbaar waardoor je jouw bezoekers unieke dingen kunt laten doen en een unieke user-experience (CX) kunt meegeven
 • Ze leveren vaak betere prestaties
 • Ze zijn schaalbaar
 • Ze bieden hogere beveiligingsniveaus
 • Ze zijn flexibeler voor SEO

Om meer te lezen, klik hier.

HOEVEEL KOST EEN KANT-EN-KLARE (TEMPLATE) EN EEN OP MAAT GEMAAKTE WEBSITE OF APP?

Zoals eerder vermeld, is het ontwikkelen van een kant-en-klare website, waarbij we gebruik maken van een bestaand sjabloon/template, de goedkoopste optie. De kosten voor het ontwikkelen van dit soort websites variëren van €2.000 tot €5.000. De kosten voor het maken van een eenvoudige, op maat gemaakte website vallen in de regel hoger uit, omdat ze meer tijd kosten om te maken en kunnen variëren van €10.000 tot €20.000. Terwijl de kosten voor een grotere en meer ingewikkelde op maat gemaakte website gemiddeld liggen tussen de €20.000 tot €50.000+.

 

WELKE PAKKETTEN EN/OF PROGRAMMA'S GEBRUIKEN WE ZOALS BIJ HET ONTWIKKELEN VAN WEBSITES, APPS EN IOT-OPLOSSINGEN?

Voor het ontwikkelen van websites, apps en IOT-oplossingen, gebruiken onze ontwikkelaars onder andere de volgende ontwikkelpakketten:

 • .NET (c#/VB) MVC
 • PHP
 • Xamarin
 • HTML
 • CSS
 • jQuery
 • Bootstrap
 • MySQL
 • SQL Server
 • Postgres
HOE ORGANISEREN WE ONS WEBSITE & APP ONTWIKKELINGSPROCES?

1. BEHOEFTENINVENTARISATIE

We starten met het inventariseren van de concrete behoeften, waarbij we;

 • Een onderscheid maken tussen het hoofddoel en alle subdoelen die (op de korte en lange termijn) met de gewenste webapplicatie gerealiseerd dienen te worden
 • De doelgroep(en) en hun behoeften identificeren
 • Een overzicht maken van alle (harde) eisen en wensen ten aanzien van de functionaliteiten en het design van de webapplicatie
 • Een inventarsiatie maken van de overige behoeften omtrent de content die verkt moet worden in de webapplicatie en de huisstijl die hierbij gehanteerd moet worden
 • Kijken naar de gewenste opleverdatum en doorlooptijd

2. CONCEPT IN KAART BRENGEN

Vervolgens brengen we alle relevante informatie in kaart en visualiseren we het tot een ‘network of concepts’, labelen we de relaties tussen de concepten onderling en stemmen we de inhoud af.

3. ONTWERPFASE

In deze fase bekijken we de vele mogelijke oplossingen en selecteren we hieruit de beste optie om de oplossing op de meest effectieve en efficiënte manier te ontwerpen en te bouwen.

4. PROJECT PLANNING

In deze fase documenteren we de goedgekeurde project scope en kosten en vertalen we die door naar concrete tijdschema’s en opleverdata. Daarbij stemmen we de communicatiepartijen, -lijnen en -methodemet elkaar af, en borgen we een goede onderlinge communicatie tussen alle belanghebbende partijen die betrokken zijn bij het project.

5. BEWAKING EN CONTROLE

In deze fase monitoren, beoordelen en reguleren we de voortgang van het project en de prestaties die worden geleverd, en passen we het projectplan aan waar dat is wenselijk en/of nodig is.

6. IMPLEMENTATIE EN GO-LIVE

In deze fase implementeren we de nieuwe oplossing en maken we de nieuwe site, mobiele app of online platform officieel en formeel beschikbaar voor gebruikers.

NEEM CONTACT MET ONS OP