WELKOM BIJ WESQUARE!

COMPLETE EN STATE OF THE ART IT-OPLOSSINGEN VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJKER MAKEN

ACHTERGROND

In 2014 besloten Wiebe and Walter om hun gedeelde passie voor software ontwikkeling in combinatie met hun kennis en ervaring te bundelen onder de naam WeSquare (W2). Vanaf dat moment heeft WeSquare zich stormachtig ontwikkeld en is de tweemans-operatie uitgegroeid tot een goed geoliede en solide IT organisatie met kantoren in Nederland en India, meer dan 35 fte’s en klanten op alle 5 continenten.

WAT WE ZIEN

De uitdaging

Tegenwoordig vormt het (tijdelijk) op- en afschalen van je IT team met dezelfde software ontwikkelaars en het in toom houden van de ontwikkelkosten voor het (door)ontwikkelen van je website, app of IOT oplossing bij één en hetzelfde partij een behoorlijke uitdaging:
 • Echt goede software ontwikkelaars zijn schaars, waardoor je als werkgever ver moet gaan om hen aan te nemen
 • Werken met vaste arbeidskrachten geeft je weinig tot geen flexibiliteit met betrekking tot het snel en voordelig op- en afschalen
 • Voor goede freelancers betaal je al snel meer dan €65 per uur, waardoor de kosten voor het ontwikkelen van je nieuwe website of app al snel hoog oplopen
Het samenwerken met Remote ontwikkelaars uit India kan uitkomst bieden. Een steeds beter wordende onderwijssector produceert daar elk jaar meer IT-talenten dan het aantal banen dat wordt gecreëerd. Het zorgt voor een scherpe onderlinge concurrentie en dat de salarissen van deze IT professionals zeer beheersbaar blijven. En ook, dat wij in Nederland tijdelijke of structurele hulp in kunnen roepen van de meest ervaren ontwikkelaars voor tarieven die variëren tussen de €17,50 tot maximaal €35,- per uur. Tenminste, als je over de juiste contacten beschikt en iemand jou bij de hand neemt om de samenwerking met hen maximaal te laten renderen. Want de afstand en culturele verschillen kunnen het samenwerken met Indiase ontwikkelaars behoorlijk uitdagend maken.

Onze kwaliteiten

En dat is precies waar wij goed in zijn en wij je als geen ander bij kunnen helpen. Omdat wij;
 1. beschikken over een eigen kantoor en ontwikkelteam in India, alle Indiase ontwikkelaars bij ons op de loonlijst staan en zij buitengewoon goede arbeidsvoorwaarden bij ons genieten,
 2. ruim 10 jaar ervaring hebben met het samenwerken met Indiase remote ontwikkelaars,
 3. behalve +/-25 software leveranciers ook twee professionele grafisch ontwerpers in dienst hebben,
 4. je -kosteloos- de full support van onze Nederlandse senior ontwikkelaars bieden bij het samenwerken met onze Indiase ontwikkelaars,
 5. ruim 10 jaar ervaring hebben met het implementeren, aanpassen, optimaliseren en beheren van Oracle Service Cloud en Salesforce,

kunnen wij je als geen ander helpen;

 • om je een prettige totaaloplossing (one-stop-shop) te bieden voor het ontwikkelen van je nieuwe website, app of IOT oplossingwebsite,
 • aan elke gewenste software ontwikkelaar en je volledige flexibiliteit te bieden bij het snel en tijdelijk op- en afschalen,
 • om je samenwerking met Indiase remote ontwikkelaars maximaal te laten renderen,
 • om alles uit Oracle B2C Service (Oracle Service Cloud/ RightNow) en Salesforce CRM applicatie te halen,

voor minimaal 25, tot zelfs 50% lagere tarieven!

ONZE MISSIE

Onze ambitie is om professionele IT oplossingen voor iedereen toegankelijker te maken door het beste van twee werelden aan te bieden: Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven.

ONZE OPLOSSINGEN
 • Voer je jouw project(en) het liefst in eigen beheer uit, en ben je enkel geholpen met één of meerdere extra ontwikkelaars die je direct toevoegt aan jouw IT team? Huur deze dan in van ons IT team in India (voor tarieven die variëren tussen de €17,50 en maximaal €35), Nederland (voor tarieven rond de €85), of een slimme en efficiënte combinatie van allebei en voeg deze rechtstreeks toe aan jouw team. De meerwaarde die we je bieden ten opzichte van vergelijkbare aanbieders, is dat je kosteloos en vanuit Nederland alle support van onze senior ontwikkelaars ontvangt die je nodig hebt om er gegarandeerd een succes van te maken. En dat zij je actief helpen om ook daadwerkelijk een kostenbesparing te realiseren van minimaal 25 tot zelfs 50%!
 • Of, heb je liever een partner die jou volledig ontzorgd voor een vaste all-in prijs, waarbij je geen enkel risico loopt op budgetoverschrijding of het niet behalen van de gewenste deadline? Besteed het project dan in het geheel aan ons uit en laat je volledig ontzorgen, terwijl je volledig gevrijwaard bent van alle risico’s. De slimme mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars die we in onze projectteams hanteren verzekeren je niet alleen van het gewenste eindresultaat, maar ook van de scherpst mogelijke projectprijs! Succes gegarandeerd!
GARANTIES
 • Door een efficiënte en uitgebalanceerde mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars in onze projectteams te hanteren bieden wij altijd de scherpste prijs
 • Met ruim 10 jaar ervaring stappen wij vaak in en gaan wij door waar anderen ophouden of vastlopen
 • Door SCRUM te werken zorgen wij ervoor altijd het gewenste resultaat wordt behaald

Bestaansjaren

Afgeronde projecten

9

KWALITATIEVE TOTAALOPLOSSINGEN DIE HET VERSCHIL MAKEN

Wat ons samenbrengt bij WeSquare is dat we graag complete en kwalitatieve IT oplossingen ontwikkelen die de grootst mogelijke impact hebben op het bedrijfsresultaat met een minimale impact op jouw budget. Hierbij besteden we graag extra aandacht aan het creëren van een aantrekkelijke webapplicatie die je bezoekers en/of gebruikers de ultieme gebruikerservaring biedt en converteert.

9

NEDERLANDSE KWALITEIT VOOR INDIASE TARIEVEN

Door een slimme en perfect uitgebalanceerde mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars in onze projectteams te hanteren, zorgen we ervoor dat je gemiddeld 3 tot 4 keer zoveel rendement uit hetzelfde budget haalt. Of, dat je minimaal 25 tot zelfs 50% voordeliger uit bent. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

9

OUTSTAFFING EN OUTSOURCING

Wat de samenwerkingsvorm betreft stellen we ons graag flexibel op en hanteren we de vorm die het beste bij jou en/of de huidige situatie past:

 • Ben je enkel geholpen met één of meerdere extra ontwikkelaar(s) -of een specifieke expert-? Maak dan gebruik van onze outstaffing service en ontvang daarbij -kosteloos- alle support die je nodig hebt bij het aansturen van deze extra ontwikkelaars of het ontwikkelen zelf van onze ervaren Nederlandse senior ontwikkelaars. Succes gegarandeerd!
 • Heb je liever een IT-partner die je volledig ontzorgt, voor een vaste projectprijs en zonder risico? Besteed dan het gehele project uit aan ons multi-disciplinaire ontwikkelteam voor een aantrekkelijke totaaloplossing. De efficiënte mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars verzekeren je niet alleen van een hoge kwaliteit, maar ook van de scherpst mogelijke projectprijs. Zonder dat je risico loopt op vertraging of budgetoverschrijding.

Medewerkers

Actuele Medewerkers Werkgeluk Index

Gemiddelde duur van onze dienstverbanden

OVER WESQUARE

ONZE SUCCESFORMULE

1. ONS STREVEN IS ALTIJD OM DE BEST MOGELIJKE IT PARTNER VOOR ONZE RELATIES TE ZIJN

Om succesvol te kunnen zijn heb je als organisatie succesvolle partners nodig. Ons streven is daarom ook altijd om een partner voor onze klanten/relaties te zijn, die wij onszelf ook graag toewensen als wijzelf met andere partners samenwerken: een partner die oprecht het beste met de ander voor heeft, proactief meedenkt, zich flexibel opstelt als dat nodig is en oplossingen ontwikkelt, die niet alleen aan de praktische behoeften op de korte termijn voldoen, maar ook structureel waarde toevoegen aan de organisatie op de lange termijn.

2. WIJ INVESTEREN IN ONZE MENSEN OM EEN HOGE KWALITEIT EN OPTIMALE CONTINUïTEIT TE GARANDEREN

Gelukkige werknemers presteren niet alleen beter, ook blijven ze langer bij dezelfde werkgever en zorgen ze voor een lager personeelsverloop. Zij zijn de ware schat van een bedrijf. Door te investeren in onze mensen en te borgen dat ze lekker in hun vel zitten, zorgen we ervoor dat onze medewerkers gelukkig blijven en intrinsiek gemotiveerd zijn om optimaal te presteren. En als zodanig dat onze klanten gelukkig blijven met kwalitatieve oplossingen en waar voor hun geld.

Om onze werknemers gelukkig te houden, ondernemen we de volgende inspanningen:

 • Door ons kantoor in Hyderabad (India) te registreren bij de lokale Kamer van Koophandel, kunnen we elke IT-professional die voor ons werkt een aantrekkelijk en vast werknemerscontract aanbieden. En als zodanig, een duurzame relatie met elke professional opbouwen en voorkomen dat we er aldoor veel waardevolle kennis en continuïteit verloren gaat door een hoog personeelsverloop. En voorkomen we ook dat we met brokers moeten werken die een IT-specialist in veel gevallen als ‘gewoon een project’ zien.
 • Om onze medewerkers gelukkig, veilig en gerespecteerd te laten voelen, investeren we daarnaast ook in het creëren van een plezierige en inspirerende werkomgeving voor elke werknemer. En dat zij een mooi (fris, vrolijk en strak) kantoor hebben om in te werken met fijne enruime werkplekken.
 • Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers vervolgens lang bij ons blijven, ontwikkelen we voor elke medewerker een persoonlijk groei- en ontwikkelplan en moedigen we onze medewerkers aan om te groeien als persoon en als professional. Daarnaast geven we door middel van persoonlijke begeleiding, maatwerk trainingen & cursussen, teamuitjes, kennisbijeenkomsten en het bieden van ruimte om fouten te maken, iedereen de mogelijkheid om de beste versie van zichzelf te worden.
 • Tot slot, houden we onze organisatiestructuur zo plat mogelijk en werken we zoveel mogelijk in zelfsturende teams, zodat we medewerkers veel vrijheid kunnen te laten ervaren in hun werk.

 

3. WIJ ZIEN HET ALS EEN SPORT OP DE MEEEST EFFECTIEVE EN EFFICIËNTE PROJECTAANPAK TE HANTEREN EN HET MAXIMALE RESULTAAT TE BEHALEN VOOR SCHERPST MOGELIJKE PRIJS

Het ontwikkelen van een nieuwe, of doorontwikkelen van een bestaande webapplicatie vereist niet per se de hoofdprijs.

1. Door in onze projectteams te werken met een perfect uitgebalanceerde mix van Nederlandse seniors en kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars, zorgen wij ervoor dat:

 • Wij de kosten zo laag mogelijk houden
 • Wij hoge en duurzame kwaliteit leveren
 • Geen enkele behoefte, wens en/of harde eis onbeantwoord en onvervuld blijft

2. Door in de Scrum te werken zorgen we ervoor dat:

 • We zo efficiënt en doelgericht mogelijk te werk gaan
 • Onze klanten zicht en bij elke stap grip houden op de voortgang
 • Het eindresultaat geen verrassing is voor onze klanten en dat zij hier tevreden over zijn
4. WIJ BIEDEN EEN 100% KWALITEITSGARANTIE OP HET EINDRESULTAAT
 • Omdat we voor onze eigen projecten zelf ook software ontwikkelen met ons ontwikkelteam in India, weten we als geen ander hoe het is om te werken met Indiase professionals, dat dat soms een uitdaging kan zijn vanwege de culturele verschillen, de taal en de fysieke afstand en wat nodig is om de samenwerking te laten slagen. Om je te verzekeren van een succesvolle inzet van de Indiase ontwikkelaar(s) die je bij ons inhuurt, ontvang je daarom kosteloos en vanuit Nederland alle ondersteuning van onze senior ontwikkelaars. Onze seniors nemen je stap voor stap en nauwlettend bij de hand en zien er persoonlijk op toe dat de samenwerking een succes wordt.
 • Op basis van de 20 jaar ervaring die wij als IT professionals hebben in het ontwikkelen van de meest complexe software maatwerkoplossingen, zijn wij in staat om in te springen en/of door te gaan waar anderen stoppen of falen, en onze klanten daarbij een 100% resultaat en kwaliteitsgarantie te bieden op al onze diensten.

TEAM NEDERLAND

Wiebe Blankenberg, WeSquare Nederland, IT oplossingen

WIEBE BLANKENBERG

Managing Director & Founding Partner

Walter Kamps, WeSquare Nederland, IT oplossingen

WALTER KAMP

Technical Director & Founding Partner

Arin Hambarchian, WeSquare Nederland, IT Oplossingen

ARIN HAMBARCHIAN

Senior Developer & Scrum Master

KESTER VAN LEEUWEN, JUNIOR ONTWIKKELAAR, BACK-END

KESTER VAN LEEUWEN

Junior Developer (Full-stack)

WeSquare Personeel

PRINA BLANKENBERG

Grafisch ontwerper

WeSquare Personeel

YARA SIEGELAAR

Grafisch ontwerper

WeSquare Personeel

RUDMER VAN DER MEULEN

Sales & Marketing Medewerker

TEAM INDIA

WeSquare personeel

ADNAN

WeSquare Personeel

AFEEZ

WeSquare Personeel

AJITHA

WeSquare Personeel

AKHIL

WeSquare Personeel

AMIT

WeSquare Personeel

DIVYA

WeSquare Personeel

DIXITH

WeSquare Personeel

JAGGU

WeSquare Personeel

KRISHNA

WeSquare Personeel

LAVANYA

Surendra, WeSquare India, IT oplossingen

NAGENDRA

WeSquare Personeel

MOUNIKA

WeSquare Personeel

PAVAN

WeSquare Personeel

PRANAY

WeSquare Personeel

QADEER

WeSquare Personeel

RAMAKRISHNA

WeSquare Personeel

SATISH

WeSquare Personeel

SOURABH

WeSquare Personeel

SRINIVAS

Surendra, WeSquare India, IT oplossingen

SURENDRA

WeSquare Personeel

SUNIL

NEEM CONTACT MET ONS OP