SALESFORCE IMPLEMENTATIE EN ONTWIKKELDIENSTEN 

Hulp nodig bij het implementeren, integreren, optimaliseren en/of beheren van je Salesforce applicatie? Laat je volledig ontzorgen door ons Salesforce ontwikkelteam, of versterk je team met een extra Salesforce ontwikkelaar.

HAAL HET BESTE UIT SALESFORCE VOOR 40 TOT 65% MINDER BUDGET

Salesforce Logo
9

ONE-STOP-SHOP (TOTAALOPLOSSINGEN)

Afgezien van de implementatie, kunnen wij je helpen om Salesforce te integreren met jullie andere systemen. Of met het migreren van data, het inrichten, instellen en aanpassen van de userinterface, het beheer van de CRM applicatie en het opleiden van degenen die ermee gaan werken.

9

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Door een efficiënte mix in onze Salesforce projectteams te hanteren van ervaren Nederlandse en kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars ben je altijd verzekerd van een kwalitatieve oplossing voor de scherpst mogelijke projectprijs.

9

VERTROUWDE NEDERLANDSE KWALITEIT

Al onze Salesforce ontwikkelaars hebben een uitgebreid opleidingsprogramma gevolgd, zijn volledig gecertificeerd, spreken goed Engels en zijn getraind om Nederlandse kwaliteit te leveren. Daarbij hebben (of krijgen) ze allemaal een vast dienstverband bij ons, waardoor we een uitstekende continuïteit kunnen bieden.

9

SUCCESGARANTIE BIJ OUTSTAFFING

Als je ervoor kiest om een Indiase remote ontwikkelaar(s) in te huren, dan ontvang je kosteloos alle ondersteuning van onze Nederlandse Seniors om de samenwerking een succes te maken. Kostenloos en vanuit Nederland.

9

SUCCESGARANTIE OP HET EINDRESULTAAT

Door in de Scrum te werken, het project op te splitsen in hapklare brokken en elk deel gefaseerd op te leveren, ben je verzekerd van het gewenste eindresultaat.

9

WE STARTEN MET EEN PILOT

Om in de praktijk te ervaren welke samenwerkingsvorm en/of ontwikkelaar(s) goed bij jou/jullie past, starten we met een pilot voor een speciaal pilot tarief.

IMPLEMATIE, INTEGRATIE, AANPASSING EN VAN BEHEER VAN SALESFORCE CRM-APPLICATIE

Hulp nodig bij het implementeren, integreren, optimaliseren en/of beheren van jullie Salesforce CRM-applicatie?

Laat je volledig ontzorgen door ons Salesforce ontwikkelteam waarbij een efficiënte mix van Nederlandse en Indiase ontwikkelaars je niet alleen verzekeren van een kwalitatieve oplossing, maar ook van de best mogelijke projectprijs. Of, versterk je team voor zo lang als nodig met de inhuur van één of meerdere Salesforce ontwikkelaar(s). Voor tarieven die variëren tussen de €35 (voor een Indiase senior ontwikkelaar met 6 jaar ervaring) en €95 per uur (voor een Nederlandse senior ontwikkelaar).

WAAROM?
De kosten voor het gebruik van het Salesforce CRM pakket kunnen snel hoog oplopen. Naast de jaarlijkse licentiekosten, zijn er kosten voor de implementatie, het beheer, de integratie met andere relevante systemen, datamigratie, het aanpassen van de interface en het trainen en begeleiden van de eindgebruikers. Een snel oplopend en omvangrijk aantal uren dat op basis van een gemiddeld uurtarief van tussen de €75 en €95 dat je gemiddeld voor een freelance Salesforce expert (in Nederland) betaalt, al snel leidt tot een omvangrijk benodigd budget.

WAT WIJ BIEDEN
Met ons ervaren Nederlandse projectteam en ontwikkelaars, en ons eigen kantoor en ontwikkelteam en India, bieden wij organisaties die hier tegenaan lopen nu een aantrekkelijk alternatief en altijd de meest voordelige oplossing om hun investering in Salesforce maximaal te laten renderen.

Hetzij door het project in zijn geheel voor je te verzorgen (outsourcing). Of door één of meerdere Nederlandse en/of Indiase Salesforce ontwikkelaars van ons Salesforce ontwikkelteam in Nederland en/of India aan je ter beschikking te stellen (outstaffing). Voor zolang als je wilt en een tarief van maximaal €35 (voor een Indiase senior ontwikkelaar) en €95 (voor een Nederlandse senior ontwikkelaar) per uur.

Bij de inhuur van een Indiase ontwikkelaar ontvang je kosteloos en vanuit Nederland alle ondersteuning van onze ervaren Nederlandse seniors die je nodig hebt om de samenwerking een succes te maken.

Om in de praktijk te ervaren welke ontwikkelaar(s) goed bij je past, starten we met een pilot voor een speciaal pilot tarief.

 

DOOR EEN EFFICIENTE MIX IN ONZE TEAMS TE HANTEREN VAN INDIASE EN NEDERLANDSE ONTWIKKELAARS, BEN JE ALTIJD VERZEKERD VAN DE SCHERPSTE PRIJS EN HET BESTE RESULTAAT.

UNIEKE AANPAK

Kies de samenwerkingsvorm die bij jou past:

OUTSOURCING  (Projecten)

Als je graag volledig ontzorgd wilt worden en behoefte hebt aan een IT partner die alles voor jou coördineert en ontwikkelt zonder dat je hier omkijken naar hebt, kies dan voor onze outsourcing service. Bij deze samenwerkingsvorm geef jij al je wensen aan ons door aan ons Salesforce ontwikkelteam en zorgen zij er vervolgens voor deze worden ingewilligd. Door bij de uitvoering van deze werkzaamheden een slimme mix in het projectteam te hanteren van Nederlandse seniors en kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars. Bij deze samenwerkingsvorm ben je altijd verzekerd van een kwalitatieve oplossing en de meest efficiënte projectaanpak.

OUTSTAFFING (Salesforce ontwikkelaars)

Als je graag zelf de regie behoudt en het project inclusief de benodigde werkzaamheden in eigen huis en door je eigen IT team wilt laten uitvoeren, maar je hierbij wel een Salesforce expert en/of één of meerdere voordelige Salesforce ontwikkelaars kunt gebruiken, kies dan voor onze outstaffing service. Bij deze samenwerkingsvorm huur je -voor zo lang als je nodig hebt- één of meerdere ontwikkelaars in van ons team in Nederland en/of India. Voor zolang als je wilt en een tarief van maximaal €35 (in India) tot €95 (in Nederland) per uur. Bij de inhuur van een Indiase ontwikkelaar ontvang je daarnaast kosteloos vanuit Nederland alle ondersteuning van onze ervaren Nederlandse seniors om deze samenwerking een succes te maken. Om in de praktijk te ervaren welke ontwikkelaar(s) goed bij je past, starten we met een pilot voor een speciaal pilot tarief.

 

IMPLEMENTATIE EN INTEGRATIE

De implementatie en integratie van de Salesforce applicatie kan een tijdrovende (en dus een dure) en in sommige gevallen zelfs een frustrerende klus zijn.

Bij WeSquare hebben we de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan in het implementeren van de Salesforce applicatie. Hierdoor zijn we experts geworden in het creëren van een geïntegreerde end-to-end oplossing, die is afgestemd op ieders specifieke behoeften en ontworpen om het meest complete (360 graden) klantbeeld te genereren, alsmede de optimale service te verlenen en de ultieme klantbeleving te creëren.

We zijn er trots op dat we in dit opzicht een indrukwekkende staat van dienst hebben opgebouwd bij gerenommeerde en internationale organisaties en altijd weer de meest effectieve en kostenefficiënte aanpak weten te vinden. Onze implementatiestrategie is gebaseerd op het zo snel mogelijk creëren van structurele (duurzame) waarde aan jullie organisatie, terwijl risico’s worden geminimaliseerd en onnodige kosten worden geëlimineerd.

CONFIGURATIE & MAATWERK

Voor het creëren van een 360 klantbeeld en/of het borgen van een optimale werking van de Salesforce applicatie, weten onze Salesforce experts precies tot wanneer je gebruik kunt maken van de standaard configuratie mogelijkheden. En wanneer je beter kunt overgaan tot maatwerk aanpassingen.

CONFIGURATIE

Als eerste kijken we of we hiervoor bestaande ‘Standard Out-of-the-Box’ (SOOTB) oplossingen binnen het Salesforce platform kunnen gebruiken. En daarbij gebruik kunnen maken van bestaande add-ins die zijn ontwikkeld door partners van Salesforce.

MAATWERK

Als we hier geen gebruik van kunnen maken, dan kijken we naar hoe het wèl kan en wat daar precies voor benodigd is. In dit geval is er sprake van maatwerk. Bij deze werkzaamheden ontwikkelen we nieuwe functionaliteiten, integraties of toepassingen door nieuwe code te schrijven.

MANAGED SERVICES

Als je tijd te kort hebt, of moeite hebt om de Salesforce applicatie up-to-date te houden en te beheren. Of, je gewoon wat extra hulp kunt gebruiken bij het aanpassen van procedures, processen en codes in jullie Salesforce applicatie. Dan biedt onze Salesforce Managed Services uitkomstg.

Met de Managed Service oplossing krijg je rechtstreeks toegang tot ons Salesforce supportteam en de meest ervaren Salesforce-experts. Zij zorgen ervoor dat jullie systeem altijd beschikbaar is en in elke situatie goed presteert.

Afgezien van het afhandelen van al jouw serviceverzoeken, kunnen zij je hierbij met van alles helpen. Variërend van eenvoudige beheertaken, tot het geven van advies, en het verzorgen (op maat gemaakte) training. Het is de perfecte oplossing om te borgen dat je alles uit jullie Salesforce oplossing haalt en jezelf hierbij volledig te ontzorgen en door middel van praktische ondersteuning.

WeSquare_Salesforce_Propositie

CONTACT