Aangepaste Salesforce-ontwikkelings- en integratieservices

Hulp nodig bij het implementeren, integreren, optimaliseren en/of beheren van je Salesforce CRM-applicatie?
Laat je volledig ontzorgen door ons gespecialiseerde Salesforce ontwikkelteam in India. Of, versterk je team voor zo lang als nodig met de inhuur van de meest getalenteerde en ervaren Salesforce ontwikkelaar(s) voor slechts €35 per uur.

MAXIMALISEER JE INVESTERING IN SALESFORCE VOOR 30 TOT 40% MINDER BUDGET

Salesforce Logo
9

ONE-STOP-SHOP (TOTAALOPLOSSINGEN)

Afgezien van de implementatie, kunnen wij je helpen om Salesforce te integreren met jullie andere systemen. Of met het migreren van data, het inrichten, instellen en aanpassen van de userinterface, het beheer van de CRM applicatie en het opleiden van degenen die ermee gaan werken.

9

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Door bij bij alles wat we doen optimaal gebruik te maken van onze voordelige Indiase ontwikkelaars ben je altijd verzekerd van de scherpst mogelijke projectprijs.

9

VERTROUWDE NEDERLANDSE KWALITEIT

Al onze Indiase Salesforce ontwikkelaars hebben een uitgebreid opleidingsprogramma gevolgd, zijn volledig gecertificeerd, spreken goed Engels en zijn getraind om Nederlandse kwaliteit te leveren. Daarbij hebben (of krijgen) ze allemaal een vast dienstverband bij ons, waardoor we een uitstekende continuïteit kunnen bieden.

9

SUCCESGARANTIE BIJ OUTSTAFFING

Om de samenwerking met de Indiase remote ontwikkelaar(s) te laten slagen, geven onze Nederlandse Seniors je alle ondersteuning die je nodig hebt. Kostenloos en vanuit Nederland.

9

SUCCESGARANTIE OP HET EINDRESULTAAT

Door in de Scrum te werken, het project op te splitsen in hapklare brokken en elk deel gefaseerd op te leveren, ben je verzekerd van het gewenste eindresultaat.

9

WE STARTEN MET EEN VRIJBLIJVENDE PILOT

Om in de praktijk te ervaren of de samenwerkingsvorm die je kiest en/of de specialist(en) en/of ontwikkelaar(s) die je bij ons inhuurt goed bij jou/jullie past, starten we met een pilot voor een sterk gereduceerd tarief.

MAAK SLIM GEBRUIK VAN ONS SALESFORCE ONTWIKKELTEAM, OF HUUR EEN OF MEERDERE ERVAREN SALESFORCE ONTWIKKELAARS

Hulp nodig bij het implementeren, integreren, optimaliseren en/of beheren van je Salesforce CRM-applicatie?

Laat je volledig ontzorgen door ons gespecialiseerde Salesforce ontwikkelteam in India. Of, versterk je team voor zo lang als nodig met de inhuur van de meest getalenteerde en ervaren Salesforce ontwikkelaar(s) voor slechts €35 per uur.

WAAROM?
De kosten voor het gebruik van het Salesforce CRM pakket kunnen snel hoog oplopen. Naast de jaarlijkse licentiekosten, zijn er kosten voor de implementatie, het beheer, de integratie met andere relevante systemen, datamigratie, het aanpassen van de interface en het trainen en begeleiden van de eindgebruikers.

Een snel oplopend en omvangrijk aantal uren dat op basis van een gemiddeld uurtarief van tussen de €75 en €125 dat je gemiddeld voor een Salesforce expert (in Nederland) betaalt, al snel leidt tot een omvangrijk benodigd budget.

WAT WIJ BIEDEN
Met onze kantoren in India en Nederland bieden wij organisaties die hier tegenaan lopen nu een aantrekkelijk alternatief. En een voordeligere oplossing om de investering in Salesforce applicatie optimaal te laten renderen. Want met ons eigen kantoor in India, onze kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars en onze ervaren Seniors in Nederland, bieden wij altijd de meest voordelige oplossing om jullie investering in Salesforce maximaal te laten renderen.

Hetzij door het project in zijn geheel door ons te laten verzorgen (outsourcing). Of door één of meerdere Indiase Salesforce ontwikkelaars van ons IT team in India in te huren. Voor zolang als je wilt en een tarief van maximaal €35 (!) per uur. Inclusief alle ondersteuning van onze Nederlandse Seniors en vanuit Nederland om de samenwerking te laten slagen.!

Met onze Salesforce specialisten zorg je ervoor dat je altijd de juiste expertise aan tafel hebt. En met WeSquare de juiste IT partner om de meest effectieve oplossing en de meest kostenefficiënte aanpak te vinden voor zowel de implementatie, integratie, optimalisatie en het beheer van jullie Salesforce CRM applicatie.

DOOR EEN SLIMME MIX IN ONZE PROJECTEN TE HANTEREN VAN INDIASE ONTWIKKELAARS EN NEDERLANDSE SENIORS, BEN JE ALTIJD VERZEKERD VAN DE BESTE PRIJS EN HET GEWENSTE RESULTAAT.

UNIEKE AANPAK

KIES DE SAMENWERKINGSWERKVORM DIE BIJ JOU PAST:

  • OUTSTAFFING (Inhuren van één of meerdere voordelige Indiase Salesforce ontwikkelaars)

Als je graag zelf de regie behoudt en het project inclusief de benodigde werkzaamheden in eigen huis en door je eigen IT team wilt laten uitvoeren, maar je hierbij wel een Salesforce expert en/of één of meerdere voordelige Salesforce ontwikkelaars kunt gebruiken, kies dan voor onze outstaffing service. Bij deze samenwerkingsvorm huur je -voor zo lang als je nodig hebt- één of meerdere ontwikkelaars in van ons team in Nederland en/of India. En ontvang je kosteloos vanuit Nederland alle ondersteuning van onze ervaren Nederlandse seniors om deze samenwerking een succes te maken. Om in de praktijk te ervaren of deze samenwerkingsvorm, specialist en/of ontwikkelaar(s) goed bij jou/jullie past, starten we met een pilot voor een sterk gereduceerd tarief. 

 

  • OUTSOURCING  (Full service en volledige ontzorging voor de scherpst mogelijke prijs)
Als je liever volledig ontzorgd wilt worden en je graag IT partner hebt die alles voor jou regelt en in orde maakt zonder dat je hier omkijken naar hebt, kies dan voor onze outsourcing service. Bij deze samenwerkingsvorm geef jij al je wensen aan ons door en zorgen wij en ons Salesforceteam er vervolgens voor dat deze volledig worden doorgevoerd. Door bij de uitvoering van deze werkzaamheden een slimme mix in het projectteam te hanteren van kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars en ervaren Nederlandse seniors ben je hierbij naast een kwalitatieve (duurzame) oplossingen, evengoed verzekerd van de meest efficiënte projectaanpak en de scherpst mogelijke prijs.
IMPLEMENTATIE EN INTEGRATIE

De implementatie en integratie van de Salesforce applicatie kan een tijdrovende (en dus een dure) en in sommige gevallen zelfs een frustrerende klus zijn.

Bij WeSquare hebben we de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan in het implementeren van de Salesforce applicatie en het creëren van een geïntegreerde end-to-end oplossing, die is afgestemd op ieders specifieke behoeften en is ontworpen om het meest complete (360 graden) klantbeeld te genereren, de optimale service te verlenen en de ultieme klantbeleving te creëren.

We zijn er trots op dat we in dit opzicht een indrukwekkende staat van dienst hebben opgebouwd bij gerenommeerde en internationale organisaties en altijd weer de meest effectieve en kostenefficiënte aanpak weten te vinden. Onze implementatiestrategie is gebaseerd op het zo snel mogelijk creëren van structurele (duurzame) waarde aan jullie organisatie, terwijl risico’s worden geminimaliseerd en onnodige kosten worden geëlimineerd. 

CONFIGURATIE & MAATWERK

Voor het creëren van een 360 klantbeeld en/of het borgen van een optimale werking van de Salesforce applicatie, weten onze Salesforce experts precies tot wanneer je gebruik kunt maken van de standaard configuratie mogelijkheden. En wanneer je beter kunt overgaan tot maatwerk aanpassingen.

CONFIGURATIE

Als eerste kijken we of we hiervoor bestaande ‘Standard Out-of-the-Box’ (SOOTB) oplossingen binnen het Salesforce platform kunnen gebruiken. En daarbij gebruik kunnen maken van bestaande add-ins die zijn ontwikkeld door partners van Salesforce.

MAATWERK

Als we hier geen gebruik van kunnen maken, dan kijken we naar hoe het wèl kan en wat daar precies voor benodigd is. In dit geval is er sprake van maatwerk. Bij deze werkzaamheden ontwikkelen we nieuwe functionaliteiten, integraties of toepassingen door nieuwe code te schrijven.

MANAGED SERVICES (BEHEER EN ONDERHOUD OP AFSTAND)

Als je tijd te kort hebt, of moeite hebt om de Salesforce applicatie up-to-date te houden en te beheren. Of, je gewoon wat extra hulp kunt gebruiken bij het aanpassen van procedures, processen en codes in jullie Salesforce applicatie. Dan biedt onze Salesforce Managed Services uitkomstg.

Met de Managed Service oplossing krijg je rechtstreeks toegang tot ons Salesforce supportteam en de meest ervaren Salesforce-experts. Zij zorgen ervoor dat jullie systeem altijd beschikbaar is en in elke situatie goed presteert.

Afgezien van het afhandelen van al jouw serviceverzoeken, kunnen zij je hierbij met van alles helpen. Variërend van eenvoudige beheertaken, tot het geven van advies, en het verzorgen (op maat gemaakte) training. Het is de perfecte oplossing om te borgen dat je alles uit jullie Salesforce oplossing haalt en jezelf hierbij volledig te ontzorgen en door middel van praktische ondersteuning.

CONTACT