WEBSITES, APPS EN INTERNET OF THINGS (IOT) ONTWIKKELDIENSTEN

One-stop-shop voor het ontwikkelen van een professionele Website, Webshop, Webapplicatie, Mobiele App of IOT oplossing voor 40% minder budget!

NIEUWE WEBSITE, WEBSHOP, APPLICATIE, APP OF IOT OPLOSSING NODIG?

9

DESKUNDIG EN ERVAREN IT PARTNER

Ruim 15 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van de meest uitdagende en complexe maatwerk en template websites, webapplicaties en Internet of Things (IOT) oplossingen voor grote en minder grote, nationale en internationale organisaties.

9

COMPLETEOPLOSSINGEN (ONE-STOP-SHOP)

Met onze projectmanagers, professionele designer, UI expert, ervaren seniors in Nederland en low-cost ontwikkelteam in India, bieden wij de meest complete aanpak en een totaaloplossing voor het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van elke nieuwe webapplicatie.

9

NEDERLANDSE KWALITEIT VOOR 40% MINDER BUDGET

Door een slimme mix in onze projectteams te hanteren van ervaren Nederlandse seniors en voordelige Indiase ontwikkelaars kunnen we Nederlandse kwaliteit bieden voor Indiase tarieven. En altijd wel zo’n 30 tot 40% van budget te besparen dat je elders zou nodig hebben.

9

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Door SCRUM te werken borgen we dat we tijdig en goed kunnen bijsturen bij onverwachte gebeurtenissen, de gewenste deadline wordt behaald en je precies krijgt wat je wilt.

GRENSVERLEGGENDE TOTAALOPLOSSINGEN VAN NEDERLANDSE KWALITEIT VOOR INDIASE PRIJZEN!

DE IDEALE ONE-STOP-SHOP VOOR HET ONTWIKKELEN VAN JE NIEUWE WEBSITE, WEBSHOP, APP OF IOT OPLOSSING VOOR 40% MINDER BUDGET

Vandaag de dag fungeert jouw website, webshop, mobiele app of Internet of Things (IOT) oplossing als de voordeur en het visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom is het belangrijk om bezoekers iets aantrekkelijks en representatiefs voor te schotelen. Oftewel, een website of webapplicatie die goed vindbaar is, er strak en origineel uitziet, snel laadt, gemakkelijk te bedienen is. En ook nog eens goed te beheren is. 

Een ‘goede’ website of webapplicatie is wat dat betreft vandaag gewoon niet goed genoeg meer om nieuwe bezoekers aan te trekken, bezoekers te converteren in nieuwe klanten en bestaande klanten te transformeren in nieuwe ambassadeurs. Wat je nodig hebt, is een website, webshop, mobiele app, of IoT oplossing van een top kwaliteit, met een professioneel design die bezoekers een ultieme gebruikerservaring biedt.

En dat is precies waar wij waar wij wij in zijn gespecialiseerd en jou aan kunnen helpen. Onze specialiteit is om professionele en state of the art webapplicaties voor je te ontwerpen en ontwikkelen die:

 • Volledig is afgestemd op jouw specifieke en vaak unieke behoeften
 • Is ontworpen om jouw online doelen te behalen
 • Jouw bezoekers de ultieme online ervaring geeft.

Onze meerwaarde:

 • We hebben ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van de meest uitdagende en complexe maatwerk en template websites, webapplicaties en Internet of Things (IOT) oplossingen
 • Met onze Professionele vormgevers, UI en UX ontwerpers en testers bieden we een aantrekkelijke one-shop-stop (totaaloplossing)
 • Door maximaal gebruik te maken van ons voordelige ontwikkelteam in India kunnen we 30 tot 40%(!) lagere tarieven hanteren 
 • Omdat we zelf ondernemers zijn kunnen we ons uitstekend verplaatsen in jouw wensen en uitdagingen
 • Daarbij zorgen we voor een uitstekende continuïteit en dat je ook na oplevering bij ons terecht kunt voor onderhoud of gewenste aanpassingen.
WeSquare_Websites en Apps_Nieuwe website

DOOR EEN SLIMME MIX VAN NEDERLANDSE EN INDIASE ONTWIKKELAARS IN ONZE PROJECTTEAMS TE HANTEREN, LEVEREN WE ELKE WEBSITE, WEBAPPLICATIE EN IOT OPLOSSING VOOR 30 TOT 40% MINDER BUDGET ZONDER AFBREUK TE DOEN AAN DE KWALITEIT.

MAATWERK OF TEMPLATE OPLOSSING

Voordat je start met de ontwikkeling van je nieuwe website, webshop of app, dien je eerst te beslissen of je deze op maat wilt laten maken, of dat je wilt gaan voor een van de kant-en-klare templates die op het internet worden aangeboden.

Achter elk succesvol bedrijf zit namelijk een eigen verhaal en een unieke achtergrond. En ook al kan een kant-en-klare template een behoorlijk aantal functionaliteiten en praktische voordelen bieden ten aanzien van kosten en doorlooptijd, als jouw doel is om een unieke website, webshop, webapplicatie of mobiele app te ontwikkelen die een uniek product, dienst of ervaring aanbiedt, dan zullen deze templates nooit volledig aansluiten bij jouw unieke behoefte(n) of geschikt zijn om jezelf te onderscheiden van jouw concurrenten.

In dat geval biedt een op maat gemaakte website, webshop of app daarentegen wel goede mogelijkheden om een uniek ontwerp toe te passen en/of unieke functies in te bouwen, waarmee je jouw bezoekers unieke acties kunt laten uitvoeren en een unieke ervaring/beleving (CX) kunt geven.

Hoewel we je met onze one-stop-shop service prima aan beide oplossingen kunnen helpen, is het onze specialiteit om een op maat gemaakte website, webshop en/of app te ontwikkelen die past bij jouw unieke identiteit, specifieke behoeften en langetermijn ambitie.

PROFESSIONEEL DESIGN

Omdat je website, webshop of app er niet alleen voor moet zorgen dat je jouw producten en diensten aan de man brengt, maar uiteindelijk ook jouw bedrijf en jouw merk vertegenwoordigt, is het niet alleen essentieel dat jouw nieuwe website of app goed werkt en gebruiksvriendelijk is, maar ook dat het een professioneel en aantrekkelijk design heeft dat matcht met jouw identiteit. 

Onze professionele UI (user-interface) en UX (user-experience) ontwerpers staan je daarom graag bij om je nieuwe website of app te voorzien van een professioneel design dat mensen niet snel zullen vergeten: Strak, aantrekkelijk, origineel en volledig in lijn met jouw identiteit, de persoonlijkheid van jouw merk en jouw korte en lange termijn ambitie.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Tijd is geld. Om deze eenvoudige reden zullen de bezoekers van jouw site vrijwel altijd haast hebben en speelt de gebruiksvriendelijkheid een essentiële en kritieke rol om bezoekers lang genoeg op je site te houden en te laten slagen in hun zoektocht. De nieuwe site die je ontwikkelt dient zowel ‘spontane bezoekers’ tevreden te stellen die op zoek zijn naar inspiratie, als ‘bewuste bezoekers’ die concreet en gericht op zoek zijn naar specifieke oplossing.

Onze ervaren en professionele UX en UI designers zijn gespecialiseerd in het creëren van intuïtieve webdesigns. Designs die het zowel voor de spontane als de bewuste bezoeker aantrekkelijk maken om lang genoeg op je website of webshop te blijven en eenvoudig te vinden waar hij of zij naar op zoek is.

RESPONSIVE

Aangezien zoekmachines een voorkeur hebben voor responsive designs om er zeker van te zijn dat ze de gewenste kwaliteit leveren, en aangezien de groei van mobiele en tablet-apparaten doorzet, is vandaag de dag het hebben van een responsive webdesign een absolute must. Je nieuwe website of webshop dient niet alleen goed uit te zien en te functioneren op een desktop computer, maar op alle apparaten.

Om deze reden zijn al onze UI designers en ontwikkelaars gespecialiseerd in het maken van responsive designs die jouw bezoekers een uitstekende compatibiliteit bieden met elk apparaat. En die zowel een optimale gebruikerservaring als een hoge SEO Ranking garanderen.

KWALITATIEF

Het ontwikkelen van een aansprekende en gebruiksvriendelijke website alleen is niet genoeg. Een echt succesvolle website genereert verkeer! Zoekmachines tonen niet alleen een voorkeur voor responsive websites, maar ook voor snel ladende en goed werkende (kwalitatieve) websites. Aangezien de snelheid van een website afhangt van waar hij gehost wordt, hoe hij gebouwd is en welke optimalisatietechnieken er gebruikt worden, zullen onze webontwikkelaars zich aan specifieke standaarden houden bij het creëren van de HTML-structuur van je nieuwe website, zodat deze zo goed mogelijk presteert en zo snel mogelijk laadt.

SEO GEOPTIMALISEERD

De meeste websites en webshops trekken hun bezoekers aan via de zoekmachines (bekend als ‘natuurlijk’ of ‘organisch’ verkeer). In 2016 werden wereldwijd meer dan 3,2 biljoen zoekopdrachten uitgevoerd via zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, Baidu, en Yandex. De meeste zoekmachines rangschikken hun zoekresultaten op basis van wat zij als het meest relevant voor gebruikers beschouwen. Hoe hoger jouw website of webshop in deze resultaten staat, hoe meer verkeer je waarschijnlijk zult ontvangen. Om deze reden kan zelfs een kleine verbetering in de zoekmachine rankings je websitebezoek en bedrijfsresultaat al een enorme boost geven.

Aangezien het voor onze ontwikkelaars een sport en dus een uitdaging is om te begrijpen hoe deze zoekmachines werken, weten ze ook welke SEO (Search Engine Optimalisatie) technieken het meest effectief zijn voor jouw website of webshop. En alszodanig, welke technieken zij het best kunnen hanteren en toepassen op jouw website, ten einde een hoge positie voor jou in de zoekresultaten te genereren.

VEILIG

Aangezien veiligheid een ander belangrijk punt van zorg is voor de hedendaagse webbezoekers, zorgen onze webontwikkelaars ervoor dat jouw nieuwe website veilig is en voldoet aan de meest recente industriestandaarden en richtlijnen. Bijvoorbeeld, als jouw website een gebruikersregistratie functie bevat, zul je er zeker van willen zijn dat de gebruikerswachtwoorden gecodeerd zijn. En in het geval dat je een wachtwoord reset functie aanbiedt, kunnen wij ons voorstellen dat je beveiligingsvragen wilt kunnen toevoegen.

ERVARINGSJAREN

GEREALISEERDE PROJECTEN

RECENTE PROJECTEN

Webdevelopment, professionele websites en apps, webdesign, Nieuwe website, website laten ontwikkelen, webdevelopment, webdesign, website ontwikkelaar, maatwerk website, template website, nieuwe website, goedkope website, goede website, professionele website, verbeterde website, coole website, vette website, nieuwe site, andere website, website bouwers, professionele website bouwers, mooie website, leuke website, template website, maatwerk website, template of maatwerk website, overzichtelijke website, kwalitatieve website

SALE 247

Waarom meer betalen dan nodig? Eindelijk een platform die jou helpt om de best mogelijke deals te scoren! In opdracht voor SALE 247 hebben we het online platform SALE247 ontwikkeld dat automatisch de beste deals van meer dan 100 webwinkels scant, verzamelt en sorteert.

Webdevelopment, professionele websites en apps, webdesign, Nieuwe website, website laten ontwikkelen, webdevelopment, webdesign, website ontwikkelaar, maatwerk website, template website, nieuwe website, goedkope website, goede website, professionele website, verbeterde website, coole website, vette website, nieuwe site, andere website, website bouwers, professionele website bouwers, mooie website, leuke website, template website, maatwerk website, template of maatwerk website, overzichtelijke website, kwalitatieve website

QUEZZTION

In opdracht voor Approofed hebben we een interactieve iOs Quiz app ontwikkeld voor iPad, iPhone en Facebook genaamd Quezztion. Een volledig geanimeerd quiz spel dat draait om het beantwoorden van vragen in competitie met andere mensen en dat gebruik maakt van de grafische mogelijkheden van moderne mobiele apparaten.

Webdevelopment, professionele websites en apps, webdesign, Webapplicaties, Toffe apps, leuke apps, coole apps, app laten maken, app ontwikkelen, nieuwe app laten bouwen, app bouwers, obiele app laten maken, nieuwe Mobiele app, wat kost een Mobiele app, hoeveel kost een Mobiele app, goedkope webshop, complete Mobiele app, goede Mobiele app, professionele Mobiele app, Mobiele app laten bouwen, Mobiele app design, coole Mobiele app, coolste Mobiele app, vette Mobiele app, nieuwe Mobiele app, andere Mobiele app, Mobiele app bouwers, professionele Mobiele app bouwers, mooie Mobiele app, leuke Mobiele app, template Mobiele app, maatwerk Mobiele app template of maatwerk Mobiele app, overzichtelijke Mobiele app, kwalitatieve Mobiele app,

HORSE INFO

HorseInfo is een gebruiksvriendelijke app die we speciaal hebben ontwikkeld voor stal- en paardeneigenaren om alle communicatie met hun klanten vast te leggen en de dagelijkse operaties op de stal voor iedereen overzichtelijker en gemakkelijker te maken.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN…

“WeSquare helpt mij bij het ontwikkelen van maatwerksoftware voor een IOT oplossing voor een relatief groot IT-project. Door hun persoonlijke en flexibele aanpak zijn ze in staat om in een kort tijdsbestek kwalitatieve en effectieve oplossingen te leveren.”

VICTOR VAN DER WAL, INPRC

“WeSquare is een bedrijf dat altijd voor ons klaarstaat wanneer we ze nodig hebben. Ze zijn super creatief en denken altijd in mogelijkheden in plaats van problemen. Daarnaast geven ze van hun kant ook extra advies waardoor de samenwerking erg goed is.”

MARINA WETEMANS, DRAGEN&ZO

“Hele fijne partij om mee samen te werken. Erg deskundig en denken mee in de uitwerking en praktijk. Super blij met het eindresultaat. Absolute aanrader!”

ELYSAH LALBIHARIE, PITCHME

VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ’S)

WAAROM WESQUARE ALS IT PARTNER VOOR HET ONTWIKKELEN VAN ONZE NIEUWE WEBSITE, WEBAPPLICATIE EN/OF IOT OPLOSSING?

 1. WIJ HEBBEN MEER DAN 15 JAAR ERVARING 

Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij experts geworden in het bouwen van de meest uitdagende en complexe websites, webshops, webapplicaties, mobiele apps en IOT oplossingen.

2. WIJ ZIJN EEN BETROUWBARE, SOLIDE EN BETROKKEN PARTNER

Het vinden van de juiste IT-partner is essentieel om je succes te borgen. Voor nu en in de toekomst en zowel voor jezelf als voor je klanten. Omdat we zelf softwareontwikkelaars zijn, weten we dat succes niet in een vacuüm plaatsvindt. En zijn we ons ervan bewust dat alle goede bedrijven goede partners nodig hebben. Daarom mag je van ons verwachten dat we ons altijd zullen opstellen als een betrouwbare en betrokken partner. Een partner die eerst de situatie en het grote plaatje tracht te begrijpen. En vervolgens gericht aan de slag gaat om een duurzame oplossing ontwikkelen die niet alleen aan jouw praktische behoeften voldoet voor de korte termijn, maar ook structureel waarde toevoegt aan jouw organisatie voor de lange termijn.

3. WIJ BIEDEN DE MEEST EFFICIËNTE AANPAK EN DE BEST MOGELIJKE PRIJS

Door in al onze projectteams een slimme mix te hanteren van Nederlandse projectmanagers en seniors en kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars, zorgen we ervoor dat we hoge kwaliteit kunnen blijven leveren voor 30-40% minder budget.

4. WIJ BIEDEN ZEKERHEID

In Scrum werk je met een zelforganiserend en multidisciplinair ontwikkelteam in korte cycli aan concrete tussenproducten welke we sprints noemens. Iedere sprint biedt je de mogelijkheid om te zien, uit te proberen en te reageren op wat stapsgewijs wordt ontwikkeld door het team. En alszodanig, om tussentijds de voortgang te monitoren en gaandeweg een goed beeld te vormen over het eindproduct en eindresultaat dat je tegemoet kunt zien. Door in de SCRUM te werken en het gehele project op te hakken in kleine en overzichtelijke brokken:

  • Zorgen we ervoor dat geen wensen en/of harde eisen van jou onbeantwoord blijven en dat je uiteindelijk precies krijgt wat je wilt
  • Reduceren we hierbij het risico op een ongewenst eindresultaat
  • Creëren we op de snelste mogelijke manier waarde voor jou, omdat we zo snel mogelijk toe kunnen werken naar een MPV (Minimum Viable Product)
  • Hebben we betere grip op de planning
  • Creëren we belangrijke wendbaarheid bij onverwachte situaties
WAT IS DE BESTE OPLOSSING VOOR MIJ; KANT-EN-KLARE (TEMPLATE) OF EEN OP MAAT GEMAAKTE WEBSITE OF APP?

Zowel een kant-en-klare (template) en een op maat gemaakte website of app bieden voordelen. Wat voor jou het beste is en welke keuze je het best kunt maken, hangt af van jouw ambitie en aspiraties, je praktische wensen en natuurlijk het budget dat je hiervoor beschikbaar hebt. Onderstaand een beknopt overzicht van de belangrijkste voordelen per categorie:

De voordelen van een kant-en-klare (template) website of app, ten opzichte van een op maat gemaakte website of app:

 • Ze zijn veel minder duur
 • We kunnen ze veel sneller bouwen
 • Wat de websites betreft, kun je in de meeste gevallen na oplevering de website gemakkelijk zelf beheren en aanpassen

De voordelen van een maat gemaakte website of app ten opzichte van een kant-en-klare (template) website of app:

 • Betere mogelijkheden om een uniek design en unieke klantervaring (UX) te creëren
 • Volledig aanpasbaar waardoor je jouw bezoekers unieke dingen kunt laten doen en een unieke user-experience (CX) kunt meegeven
 • Betere prestaties
 • Schaalbaar
 • Hogere beveiligingsniveaus
 • Flexibeler voor SEO

Om meer te lezen, klik hier.

HOEVEEL KOST EEN KANT-EN-KLARE (TEMPLATE) OF EEN OP MAAT GEMAAKTE WEBSITE OF APP?

Zoals eerder vermeld, is het ontwikkelen van kant-en-klare websites en apps, waarbij we gebruik maken van een bestaand sjabloon/template, de goedkoopste optie. De gemiddelde investering voor het ontwikkelen van dit soort websites en apps variëren van €2.000 tot €5.000. De benodigde investering voor het maken van een eenvoudige, op maat gemaakte website en/of app valt in de regel hoger uit, omdat we hierbij vanaf het begin moeten beginnen en het daardoor meer tijd kost om te maken. De kosten voor op maat gemaakte websites en apps kunnen hierdoor variëren van €10.000 tot €20.000. Terwijl de kosten voor grotere en meer ingewikkelde op maat gemaakte websites en apps gemiddeld liggen tussen de €20.000 tot €50.000+.

 

WELKE PAKKETTEN EN/OF PROGRAMMA'S GEBRUIKEN WE VOOR HET ONTWIKKELEN VAN WEBSITES EN APPS?

Voor het ontwikkelen van websites en apps, gebruiken onze ontwikkelaars onder andere de volgende ontwikkelpakketten:

 • .NET (c#/VB) MVC
 • PHP
 • Xamarin
 • HTML
 • CSS
 • jQuery
 • Bootstrap
 • MySQL
 • SQL Server
 • Postgres
HOE ORGANISEREN WE HET ONTWIKKELPROCES?

1. BEHOEFTENINVENTARISATIE

We starten met het inventariseren van de concrete behoeften, waarbij we;

 • Een onderscheid maken tussen het hoofddoel en alle subdoelen die (op de korte en lange termijn) met de gewenste webapplicatie gerealiseerd dienen te worden
 • De doelgroep(en) en hun behoeften identificeren
 • Een overzicht maken van alle (harde) eisen en wensen ten aanzien van de functionaliteiten en het design van de webapplicatie
 • Een inventarsiatie maken van de overige behoeften omtrent de content die verkt moet worden in de webapplicatie en de huisstijl die hierbij gehanteerd moet worden
 • Kijken naar de gewenste opleverdatum en doorlooptijd

2. CONCEPT IN KAART BRENGEN

Vervolgens brengen we alle relevante informatie in kaart en visualiseren we het tot een ‘network of concepts’, labelen we de relaties tussen de concepten onderling en stemmen we de inhoud af.

3. ONTWERPFASE

In deze fase bekijken we de vele mogelijke oplossingen en selecteren we hieruit de beste optie om de oplossing op de meest effectieve en efficiënte manier te ontwerpen en te bouwen.

4. PROJECT PLANNING

In deze fase documenteren we de goedgekeurde project scope en kosten en vertalen we die door naar concrete tijdschema’s en opleverdata. Daarbij stemmen we de communicatiepartijen, -lijnen en -methodemet elkaar af, en borgen we een goede onderlinge communicatie tussen alle belanghebbende partijen die betrokken zijn bij het project.

5. BEWAKING EN CONTROLE

In deze fase monitoren, beoordelen en reguleren we de voortgang van het project en de prestaties die worden geleverd, en passen we het projectplan aan waar dat is wenselijk en/of nodig is.

6. IMPLEMENTATIE EN GO-LIVE

In deze fase implementeren we de nieuwe oplossing en maken we de nieuwe site, mobiele app of online platform officieel en formeel beschikbaar voor gebruikers.

NEEM CONTACT MET ONS OP